Kızlar bende 2 gün önce malıcı yaptırdım akın beye yaptırdım ben
Suan gundemde evlılık yok ama ılerde aldıgım sonucu cok dogru bir sekılde yazacam
Ama doktorum cok net sekılde soyledı ılıskıye girersen kesın kanar
Kızlar ben ılıskıye girmedim maalesef kazayla bozuldu ve zarım kalın yapıda acıklık bile yok
Olumsuzluk durumu mutlaka olur ıyısımı düğünden önce garantı olması adına doktora görünün
Bu arada doktorum gecıcıdede risk asla yok dedı Olmazsa geçici yaptırın
Insallah hayırlı bir sekılde ıyılesırım
Ilıskı olmadan bu hallere düştüm acıyorum kendıme

Güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allah inşallah...

Bu arada kızlar doktorum bana yapılmıs bir kac fleple yapılmıs foto gosterdı
İnanın hıc bellı olmuyo bir erkegın doktorun anlaması bıle mümkün degıl bence
Hepımız atlatacagız ınsallah kızlar

inşallah peki neden yaptırdın kazara olmuş sonuçta raporla falan kazara olduğunu ilerde karşına çıkacak kişiye iletirdin

Kızlar sarkıklık kilo vermekten olabilir mi beni biliyosunuz ameliyattan sonra çok kurcaladım haliyle iç dudaklar çok sarktı. Herkes kilo verdin ondan olmuştur diyor ama benim psikolojimi çok bozuyor benim durumumda olan biri var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bunu herhanhi biri görse kurcalandigini anlar mi acaba

Merhaba kızlar nihayet cesaret toplayıp ben de katıldım aranıza, genelde okuyucuydum. Ben ikinci flep ameliyatımı oldum. İlki malesef tutmadı, ikincisinin de tutup tutmadığını öğrenmem için bir hafta kaldı. Öncelikle yaptıran, süreci anlatan sonucunu yazan herkese binlerce teşekkür. En çıkmaz olduğum anda hep ümit oldunuz..

Ben imkanım olmadığı için istanbul veya ankaradaki doktorlara gidemedim. Doğudaki illerden birindeyim. Ameliyatım tutmuş olursa doktor ismi paylaşabilirim. Eminim benim gibi arkadaşlar vardır gidemeyen. Ben de birilerine umut olmak istiyorum.. Lütfen bana da dua edin..

İnşallah tutar da İstanbul ile sınırlı kalmaz canım

Kısaca şöyle anlatayım. Soran başka arkadaşlarda oldu. Tam bir ilişki yaşamadım tarildeydim. Olay olduktan sonra hemen ertesi gün araştırmadan etmeden bir doktora gittik. Doktor sadece bir yırtık var saat 6 yönünde dedi. Bu şekilde kanama olup olmayacağını sordum. Büyük ihtimal esneme olur kanama olmaz riske atma dedi. Mecburen yaptırdım fakat tutmamış. İkinci ameliyat ise kendi memleketimde oldum. Bir hafta kaldı kontrole. İnşallah tutmuşsa tüm ayrıntıları paylaşırım. Şurada yazılanlardan sonra bunu kendime borç bilirim çünkü gerçekten ışık oluyor

İlk yaptırdığım doktoru hiç araştırmadım çok tecrübesizdi ama mecburen bir umut yaptırdım. İkinci doktorun da tecrubesiz olduğunu düşünüyorum ama mecbur kaldım şehir dışına çıkamadığım için.

Arkadaşlar, o yersiz yorum yapan arkadaşın amacı neydi bilmiyorum ama bizim tek derdimiz doğru bilgiler ile hareket etmek, öğrendiğimizi, bildiğimizi doğru şekilde aktarmak ki şu çıkmazdan ben de dahil kurtulmak... bu arkadaş perşembe günü üye olmuş, perşembe günü kanama olmadı şöyle şöyle işler geldi başıma dememiş, cuma günü yazmış... üzerine ilişkiden 2 ay sonra böyle yorumlar yazmış söylediğine göre... ben turgay bey konusunda aşırı reklamdan sebep hep tereddüt etmiş biriyim fakat yapılan işlemleri de gördüm başka doktorlara gidip arkadaşlar onaylattı da evlenip kanamaları da olduğunu bildirdiler... Garip arkadaşa ben inanmak zorunda değilim kendimce bu tarz konuşmalardan yola çıkarak ona inanmadığımı belirtme nedenim de burada işlem yaptırıp sonuç almak için bekleyen o kadar insan var illaki kötü düşüneceklerdi fakat bunun olmasını istemedim... Akın bey ve Turgay beyden olumlu sonuç alan var herkes aklına yatanı yapar ben hiç birine %100 diyemem... yaptırıp işlem olup kanaması olanlar bile %100 diyemez bence... O hakaret dolu içerikli mesajlar atan arkadaş da hesabını kapatmış şu an... demem şu ki olumsuz da olabilir işlem fakat geçici yaptıramıyorsanız ve kalıcı için sonuç hep İstanbul dan geldiği için aklınıza yatanı tercih edin... Ankara da da olmuyor maalesef... her doktor yapabilse keşke... yapanların da garantisi olabilse %100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…