:) alakasını çözdüğümde cevap atarım ama uğraşmaya niyetim Yok... iyi günler dilerimBi kaç doktorun hepsine sırayla gider yaptırırsın artık .. biri olmazsa öbürü .. parada çoktur sende zaten ..
Çözebilmene imkan yok görüyorumki beyin yok :):) alakasını çözdüğümde cevap atarım ama uğraşmaya niyetim Yok... iyi günler dilerim
:) sana da iyi günler canımÇözebilmene imkan yok görüyorumki beyin yok :)
Çözebilmene imkan yok görüyorumki beyin yok :)
Güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allah inşallah...Kızlar bende 2 gün önce malıcı yaptırdım akın beye yaptırdım ben
Suan gundemde evlılık yok ama ılerde aldıgım sonucu cok dogru bir sekılde yazacam
Ama doktorum cok net sekılde soyledı ılıskıye girersen kesın kanar
Kızlar ben ılıskıye girmedim maalesef kazayla bozuldu ve zarım kalın yapıda acıklık bile yok
Olumsuzluk durumu mutlaka olur ıyısımı düğünden önce garantı olması adına doktora görünün
Bu arada doktorum gecıcıdede risk asla yok dedı Olmazsa geçici yaptırın
Insallah hayırlı bir sekılde ıyılesırım
Ilıskı olmadan bu hallere düştüm acıyorum kendıme
Güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allah inşallah...
Temennimiz dualarımız bu yönde canım Allah yardım etsin hepimizeAmin canım insallah hepmıze ve bizden sonra bu kaderi yasayacak kızlara allahım yardım etsın
İnşallah tutar da İstanbul ile sınırlı kalmaz canımBen imkanım olmadığı için istanbul veya ankaradaki doktorlara gidemedim. Doğudaki illerden birindeyim. Ameliyatım tutmuş olursa doktor ismi paylaşabilirim. Eminim benim gibi arkadaşlar vardır gidemeyen. Ben de birilerine umut olmak istiyorum.. Lütfen bana da dua edin..
Ben imkanım olmadığı için istanbul veya ankaradaki doktorlara gidemedim. Doğudaki illerden birindeyim. Ameliyatım tutmuş olursa doktor ismi paylaşabilirim. Eminim benim gibi arkadaşlar vardır gidemeyen. Ben de birilerine umut olmak istiyorum.. Lütfen bana da dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?