Bunu da bilemem ama şu var... ben evlensem zaten kanama beklemeyen eşim olsa ve kanamam da olmasa işlem de yaptırdım diyelim... kocam ile bir derdim Yok zaten. Girer buraya olay olduğunda derdim... 2 ay geçmesini beklemezdim esip gürlemek için amaç işlem yapamadığını belirtmek ise... eşi sorun yapmadıysa rezil niye oldu onu da anlamadım... bunlar benim düşüncelerim doğru ya da yalan kesin diyemem ama inandırıcı bulmadım... moralinizi bozmayın geçici ya da kalıcı ile kurtulacağız bir şekildeUmarım doğru değildir, geldi esti gürledi gitti
Çelişkili gördüm biraz amaç aydınlatmaksa uslüp çok saldırgandı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBunu da bilemem ama şu var... ben evlensem zaten kanama beklemeyen eşim olsa ve kanamam da olmasa işlem de yaptırdım diyelim... kocam ile bir derdim Yok zaten. Girer buraya olay olduğunda derdim... 2 ay geçmesini beklemezdim esip gürlemek için amaç işlem yapamadığını belirtmek ise... eşi sorun yapmadıysa rezil niye oldu onu da anlamadım... bunlar benim düşüncelerim doğru ya da yalan kesin diyemem ama inandırıcı bulmadım... moralinizi bozmayın geçici ya da kalıcı ile kurtulacağız bir şekilde
Aydınlatma değil saldırmaktı zaten :)Çelişkili gördüm biraz amaç aydınlatmaksa uslüp çok saldırgandı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Arkadaşlar, o yersiz yorum yapan arkadaşın amacı neydi bilmiyorum ama bizim tek derdimiz doğru bilgiler ile hareket etmek, öğrendiğimizi, bildiğimizi doğru şekilde aktarmak ki şu çıkmazdan ben de dahil kurtulmak... bu arkadaş perşembe günü üye olmuş, perşembe günü kanama olmadı şöyle şöyle işler geldi başıma dememiş, cuma günü yazmış... üzerine ilişkiden 2 ay sonra böyle yorumlar yazmış söylediğine göre... ben turgay bey konusunda aşırı reklamdan sebep hep tereddüt etmiş biriyim fakat yapılan işlemleri de gördüm başka doktorlara gidip arkadaşlar onaylattı da evlenip kanamaları da olduğunu bildirdiler... Garip arkadaşa ben inanmak zorunda değilim kendimce bu tarz konuşmalardan yola çıkarak ona inanmadığımı belirtme nedenim de burada işlem yaptırıp sonuç almak için bekleyen o kadar insan var illaki kötü düşüneceklerdi fakat bunun olmasını istemedim... Akın bey ve Turgay beyden olumlu sonuç alan var herkes aklına yatanı yapar ben hiç birine %100 diyemem... yaptırıp işlem olup kanaması olanlar bile %100 diyemez bence... O hakaret dolu içerikli mesajlar atan arkadaş da hesabını kapatmış şu an... demem şu ki olumsuz da olabilir işlem fakat geçici yaptıramıyorsanız ve kalıcı için sonuç hep İstanbul dan geldiği için aklınıza yatanı tercih edin... Ankara da da olmuyor maalesef... her doktor yapabilse keşke... yapanların da garantisi olabilse %100
Kuzum ben 7 senedir yalniz basima nelerle neleerle mucadele etmisim artik bu dikim olayi son noktam oldu bunu yapabildiysem bu hayatta herseye karsi dik durabikirim dedim hatta diktirdgm gun buraya da yazdim.. yani demem o ki kimse umrumda degil ben doktorami inanayim burayami? Moralim.hic bozulmuo inanirmisin onlar ne yapmaya calisiyo cozebilmis degilim:) biz reklam yaptik sanildi da ben harun beyi ovdüm durdum sürekli sonra turgay beye gttm yaptrdim reklam olsa nie baska doktorlari duydum iyiydi diyeyim burda özelden de gecici yaptrmayi dusunenlere hep soyluyorum ankaraya fln yakinsaniz hatta kendi sehrinizde bile yapilir bnce istanbula gelmenize gerek yok... hakkimizda hayirlisi ben mutluyum sukur surda bi bucuk ay sonra iliskim de olcak yillarin yukunu aticam daha ne olsun Rabbimin izniyle hepimiz atlaticaz :)Bunu da bilemem ama şu var... ben evlensem zaten kanama beklemeyen eşim olsa ve kanamam da olmasa işlem de yaptırdım diyelim... kocam ile bir derdim Yok zaten. Girer buraya olay olduğunda derdim... 2 ay geçmesini beklemezdim esip gürlemek için amaç işlem yapamadığını belirtmek ise... eşi sorun yapmadıysa rezil niye oldu onu da anlamadım... bunlar benim düşüncelerim doğru ya da yalan kesin diyemem ama inandırıcı bulmadım... moralinizi bozmayın geçici ya da kalıcı ile kurtulacağız bir şekilde
İnşallah atlatalım canım... doğru bilgilerle gelinsin kafi bize zatenKuzum ben 7 senedir yalniz basima nelerle neleerle mucadele etmisim artik bu dikim olayi son noktam oldu bunu yapabildiysem bu hayatta herseye karsi dik durabikirim dedim hatta diktirdgm gun buraya da yazdim.. yani demem o ki kimse umrumda degil ben doktorami inanayim burayami? Moralim.hic bozulmuo inanirmisin onlar ne yapmaya calisiyo cozebilmis degilim:) biz reklam yaptik sanildi da ben harun beyi ovdüm durdum sürekli sonra turgay beye gttm yaptrdim reklam olsa nie baska doktorlari duydum iyiydi diyeyim burda özelden de gecici yaptrmayi dusunenlere hep soyluyorum ankaraya fln yakinsaniz hatta kendi sehrinizde bile yapilir bnce istanbula gelmenize gerek yok... hakkimizda hayirlisi ben mutluyum sukur surda bi bucuk ay sonra iliskim de olcak yillarin yukunu aticam daha ne olsun Rabbimin izniyle hepimiz atlaticaz :)
İnsallah tutar da bari ordakiler rahatlar.. bende cektim o yolun zorlugunu aktarmayla gittim uzaktim istanbula maddi manevi yipratici bi sürec.. ne kadar oldu yaptirali?Ben imkanım olmadığı için istanbul veya ankaradaki doktorlara gidemedim. Doğudaki illerden birindeyim. Ameliyatım tutmuş olursa doktor ismi paylaşabilirim. Eminim benim gibi arkadaşlar vardır gidemeyen. Ben de birilerine umut olmak istiyorum.. Lütfen bana da dua edin..
İnşallah canim şu bi ay biraz dikkat et su gibi gecio zaten cok da evham yapmamaya calis..kızlar meraba, öncelikle iyiki varsınız siz olmasaydınız siizn yorumlarınız olmasaydı çok çok kötü durumda olurdum düşünmekten çıldırmış kafayı yemiştim, bende bi hata yaptım ve çok pişman oldum, 27 ekim cumartesi günü ameliyat oldum, inşallah sonuç alabilirim sizinle paylaşmak istedim
Anladım canım kafam gittikçe karışıyo zaman daraldıkça sıkıntı yapıyorum kendime bu arada geçici için fiyat daha dşük oluyo o zaman dogrumuCanim evet daha garanti firsatin varsa gecici yaptir hem maddi hem garanti acisindan.. ama benim fikrim tamamen ben kalicinin da garabtiye yakin sonuc verdgne inaniyorum iyi bi doktor olursa.. ama benim firsatim olsa bende gecici yaptrrdim..
Canim benim bildigim öyleydi ama sen yaptrcagin doktora sorsan daha saglikli olur..hepsi gecio bide geciciyse bi hafta icinde gececk hepsi mutlu olmalisin bence..Anladım canım kafam gittikçe karışıyo zaman daraldıkça sıkıntı yapıyorum kendime bu arada geçici için fiyat daha dşük oluyo o zaman dogrumu
Tam 3 hafta oldu yaptıralı.. Eğer bu sefer de tutmazsa mecburen geçiciye yönelicem. İstanbuldakiler gerçekten çok şanslı. Allah bizim de yüzümüze baksın çok zor bir süreçİnsallah tutar da bari ordakiler rahatlar.. bende cektim o yolun zorlugunu aktarmayla gittim uzaktim istanbula maddi manevi yipratici bi sürec.. ne kadar oldu yaptirali?
Burada defalarca yazdım canım İstanbul a gidemeyecek insanların da çaresi geçici işlem. İnşallah gerek kalmaz hani ama oldu da tutmadı pes etme mutsuzluk içinde boğulup hayatını mahvetme... güvenilir bir doktor bulup kendi şehrinizde yaptırın sonuç alıyor herkes sadece süre sıkıntılı biran önce ilişki olması gerekiyor... bir şekilde kurtulacağız buna inanalım...Tam 3 hafta oldu yaptıralı.. Eğer bu sefer de tutmazsa mecburen geçiciye yönelicem. İstanbuldakiler gerçekten çok şanslı. Allah bizim de yüzümüze baksın çok zor bir süreç
Geçici beni çok korkutuyor düğünden önce kanama olur veya dikişler görünür diye çok korkuyorum. Ama okuduklarıma göre sıkıntı yaşayan olmamış. Son çare o ne yapalımBurada defalarca yazdım canım İstanbul a gidemeyecek insanların da çaresi geçici işlem. İnşallah gerek kalmaz hani ama oldu da tutmadı pes etme mutsuzluk içinde boğulup hayatını mahvetme... güvenilir bir doktor bulup kendi şehrinizde yaptırın sonuç alıyor herkes sadece süre sıkıntılı biran önce ilişki olması gerekiyor... bir şekilde kurtulacağız buna inanalım...
İnşallah gececek hepimizin ama öyle böyle degil o kadar yıpratıyo ki insanı ya djrup dururken herkese çatıyorum bagırıyorum huzursuz oldukca cevremede yansıtıyorum Allahım yardım etsin bizeeeCanim benim bildigim öyleydi ama sen yaptrcagin doktora sorsan daha saglikli olur..hepsi gecio bide geciciyse bi hafta icinde gececk hepsi mutlu olmalisin bence..
Korkma canım bir şekilde Allah yardım ediyor... ben de ara ara korkuyorum ama işlem sonrası okuduğum olumlulardan sonra geçici de olur diyorum herkes başardı diyorumGeçici beni çok korkutuyor düğünden önce kanama olur veya dikişler görünür diye çok korkuyorum. Ama okuduklarıma göre sıkıntı yaşayan olmamış. Son çare o ne yapalım
Canım çok sevindim senin adına en azından operasyon olmuşsun , umarım bende bir an önce yaptırıp kurtulurum. Tabi ilişki olmadan zarar görmüş olması çok kötü şanssızlık olmuş . Olsun en azından kurtuldun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar bende 2 gün önce malıcı yaptırdım akın beye yaptırdım ben
Suan gundemde evlılık yok ama ılerde aldıgım sonucu cok dogru bir sekılde yazacam
Ama doktorum cok net sekılde soyledı ılıskıye girersen kesın kanar
Kızlar ben ılıskıye girmedim maalesef kazayla bozuldu ve zarım kalın yapıda acıklık bile yok
Olumsuzluk durumu mutlaka olur ıyısımı düğünden önce garantı olması adına doktora görünün
Bu arada doktorum gecıcıdede risk asla yok dedı Olmazsa geçici yaptırın
Insallah hayırlı bir sekılde ıyılesırım
Ilıskı olmadan bu hallere düştüm acıyorum kendıme
Canım çok sevindim senin adına en azından operasyon olmuşsun , umarım bende bir an önce yaptırıp kurtulurum. Tabi ilişki olmadan zarar görmüş olması çok kötü şanssızlık olmuş . Olsun en azından kurtuldun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
kızlar meraba, öncelikle iyiki varsınız siz olmasaydınız siizn yorumlarınız olmasaydı çok çok kötü durumda olurdum düşünmekten çıldırmış kafayı yemiştim, bende bi hata yaptım ve çok pişman oldum, 27 ekim cumartesi günü ameliyat oldum, inşallah sonuç alabilirim sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?