Umarım doğru değildir, geldi esti gürledi gitti
Bunu da bilemem ama şu var... ben evlensem zaten kanama beklemeyen eşim olsa ve kanamam da olmasa işlem de yaptırdım diyelim... kocam ile bir derdim Yok zaten. Girer buraya olay olduğunda derdim... 2 ay geçmesini beklemezdim esip gürlemek için amaç işlem yapamadığını belirtmek ise... eşi sorun yapmadıysa rezil niye oldu onu da anlamadım... bunlar benim düşüncelerim doğru ya da yalan kesin diyemem ama inandırıcı bulmadım... moralinizi bozmayın geçici ya da kalıcı ile kurtulacağız bir şekilde

Çelişkili gördüm biraz amaç aydınlatmaksa uslüp çok saldırgandı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım ben bu forumu cok okudum burda bir cok insan bir sekılde olumlu sonuc aldı en kötü gecıcı ıslemle sonuc aldı
Ve kesınlıkle katılıyorum bu kalıcı işlem her doktor beceremıyor
İstanbulda sayılı bir kaç doktor dısında kımse yapamıyor
Ankaradakılerde boş kesinlikle
O arkadası bende anlayamadım hem herkes %100 olumlu sonuc alacak diye bir durum yok
En kötü ihtimalle gecıcı ile bu işi halederız allahın izni ile dünyanın sonu degıl
Allah hepımızı kurtarsın

Kuzum ben 7 senedir yalniz basima nelerle neleerle mucadele etmisim artik bu dikim olayi son noktam oldu bunu yapabildiysem bu hayatta herseye karsi dik durabikirim dedim hatta diktirdgm gun buraya da yazdim.. yani demem o ki kimse umrumda degil ben doktorami inanayim burayami? Moralim.hic bozulmuo inanirmisin onlar ne yapmaya calisiyo cozebilmis degilim:) biz reklam yaptik sanildi da ben harun beyi ovdüm durdum sürekli sonra turgay beye gttm yaptrdim reklam olsa nie baska doktorlari duydum iyiydi diyeyim burda özelden de gecici yaptrmayi dusunenlere hep soyluyorum ankaraya fln yakinsaniz hatta kendi sehrinizde bile yapilir bnce istanbula gelmenize gerek yok... hakkimizda hayirlisi ben mutluyum sukur surda bi bucuk ay sonra iliskim de olcak yillarin yukunu aticam daha ne olsun Rabbimin izniyle hepimiz atlaticaz :)

İnşallah atlatalım canım... doğru bilgilerle gelinsin kafi bize zaten

İnsallah tutar da bari ordakiler rahatlar.. bende cektim o yolun zorlugunu aktarmayla gittim uzaktim istanbula maddi manevi yipratici bi sürec.. ne kadar oldu yaptirali?

İnşallah canim şu bi ay biraz dikkat et su gibi gecio zaten cok da evham yapmamaya calis..
Ayrica bencede iyiki varsiniz yani burdakilerle dertlesmesem bende napardim bilmiyorum burasi sayesinde bi cesaret buldum

Canim evet daha garanti firsatin varsa gecici yaptir hem maddi hem garanti acisindan.. ama benim fikrim tamamen ben kalicinin da garabtiye yakin sonuc verdgne inaniyorum iyi bi doktor olursa.. ama benim firsatim olsa bende gecici yaptrrdim..
Anladım canım kafam gittikçe karışıyo zaman daraldıkça sıkıntı yapıyorum kendime bu arada geçici için fiyat daha dşük oluyo o zaman dogrumu

Anladım canım kafam gittikçe karışıyo zaman daraldıkça sıkıntı yapıyorum kendime bu arada geçici için fiyat daha dşük oluyo o zaman dogrumu
Canim benim bildigim öyleydi ama sen yaptrcagin doktora sorsan daha saglikli olur..hepsi gecio bide geciciyse bi hafta icinde gececk hepsi mutlu olmalisin bence..

İnsallah tutar da bari ordakiler rahatlar.. bende cektim o yolun zorlugunu aktarmayla gittim uzaktim istanbula maddi manevi yipratici bi sürec.. ne kadar oldu yaptirali?
Tam 3 hafta oldu yaptıralı.. Eğer bu sefer de tutmazsa mecburen geçiciye yönelicem. İstanbuldakiler gerçekten çok şanslı. Allah bizim de yüzümüze baksın çok zor bir süreç

Tam 3 hafta oldu yaptıralı.. Eğer bu sefer de tutmazsa mecburen geçiciye yönelicem. İstanbuldakiler gerçekten çok şanslı. Allah bizim de yüzümüze baksın çok zor bir süreç
Burada defalarca yazdım canım İstanbul a gidemeyecek insanların da çaresi geçici işlem. İnşallah gerek kalmaz hani ama oldu da tutmadı pes etme mutsuzluk içinde boğulup hayatını mahvetme... güvenilir bir doktor bulup kendi şehrinizde yaptırın sonuç alıyor herkes sadece süre sıkıntılı biran önce ilişki olması gerekiyor... bir şekilde kurtulacağız buna inanalım...

Geçici beni çok korkutuyor düğünden önce kanama olur veya dikişler görünür diye çok korkuyorum. Ama okuduklarıma göre sıkıntı yaşayan olmamış. Son çare o ne yapalım

Canim benim bildigim öyleydi ama sen yaptrcagin doktora sorsan daha saglikli olur..hepsi gecio bide geciciyse bi hafta icinde gececk hepsi mutlu olmalisin bence..
İnşallah gececek hepimizin ama öyle böyle degil o kadar yıpratıyo ki insanı ya djrup dururken herkese çatıyorum bagırıyorum huzursuz oldukca cevremede yansıtıyorum Allahım yardım etsin bizeee

Geçici beni çok korkutuyor düğünden önce kanama olur veya dikişler görünür diye çok korkuyorum. Ama okuduklarıma göre sıkıntı yaşayan olmamış. Son çare o ne yapalım
Korkma canım bir şekilde Allah yardım ediyor... ben de ara ara korkuyorum ama işlem sonrası okuduğum olumlulardan sonra geçici de olur diyorum herkes başardı diyorum

Günaydın kızlar şu yorum yapan kız vardı ya hanı Yok efendım kanamam olmadı falan fılan dıye dün o kadar psıkolojimi bozmuşum mu ruyama gırdı amelıyat olmuşum dugunum falan oluyor ve kanamam olmuyor benı çok etkılemıs çok korkuyorum kızlar amelıyat olduktan sonra kanamam olmazsa dıye ben hayatındayım kısıyle bır kere ılıskıye gırmedım cogu defa ılıskıye gırdım buda benı korkutıyor bır kere gırdıgımızde o çocuğu bıraksaydım gene kanamam olurdu cunku 2. Günü ılıskıye gırdıgımıZde yıne kanamam oldu çocuk çok güzel hayaller verıp hayatımdan çıktı sımdı celemesını cekıyorum Ablam kacarak evlendı ben boyle brsey yaptım kanamam olmazsa aılem hem benı kendılerını öldururler kafayı yemek üzereyım bende aralık veya Ocak gıbı ya akın hocaya yada Turgay hocaya gıdecem ama o kız beni bunalıma soktu bıldıgınız

Canım çok sevindim senin adına en azından operasyon olmuşsun , umarım bende bir an önce yaptırıp kurtulurum. Tabi ilişki olmadan zarar görmüş olması çok kötü şanssızlık olmuş . Olsun en azından kurtuldun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

İnsallah cnm ilişiki oldugunda mutlaka sonucu yaZıcam

Canım kime ameliyatt oldun kalıcı mı geçici mi? Bende yeni ameliyat oldum bir hafta oldu sende ki gelişmeler nasıl şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…