Bence çok fazla şiddetlisin kanaman olmadıysa olmadı bu doktor yüzünden de olabilir senin dokuların yüzünden de. Zaten sevdigin ilişkiye girdigin adamla evlenmiş ne bu evham anlamadım. Özelden konuştuk seninle ilişki yaşadıgın adamla evlendigini bahsetmedin. Ayrıca ikinci kez kanama olsa ben bi erkek olsam açıkcası senden şüphe ederim ayrıldık falan bu tekrar kanadı nasıl olur bu der araştırırım burda özellikle bogazmanzarası ve diger herkese çemkirmeni çok terbiyesizce buldum. Burda herkes birbirine yardımcı olmak icin var. Sen sonucunu düzgünce yazarsın insanlar senden akıl alır ya da gidip o doktora yaptırmaz vs. Ama tutup da burda mahalle kavgası agzı ile konuşmanı çemkirmeni hiç yakıştıramadım. Zaten istediğin adamla ilişkiye girdigin adamla evlisin. Flep yaptırmak isteyen de zaten doktorunu araştırır emin olur gider. Ama sen fazlaca dişli hırçın doktoru karalama kampanyasına girmiş bi şekilde yazmışsın üstüne millete çemkiriyosun. E dogal söylediklerin bize mantıklı gelmiyor böyle olunca. Yerinde olsam gider flepi açtırırım nasılsa bir kez kanaman olmuş hatta tek basıma gider doktora bozdururum flebi kocan da bi daha niye kanadı bu zar demesin. Salak da değil bu erkekler heralde bu forumları girip okuyorlar sen oldugun bilmesen de riske girme git doktora açtır flebi.

Canım ilk kime yaptırdın ve neden tutmadı ikinciyi kime yaptırdın.. Bende bir haftalık ameliyatlıyım su an da nasıl hissediyorsun

Canım 3 hafta oldu benim. Gayet rahatım tüm sıkıntı ilk iki hafta sonrasında çok rahat ediyosun. Burdan doktor ismi paylaşmak istemiyorum şimdilik. Kontrolden sonra bilgi vermek isterim.

Kızlar size de bir haftalık durumumu bahsediyim bir hafta oldu tam. Malum çalıştıgım icin zor egilip kalkıyorum sürekli ve hareket halindeyim bence en güzeli bu ameliyatı olunca evde yatıp dinlenmek iki hafta ben yattıgımda inanılmaz rahat ediyorum acı sızı olmuyor ama ayakta ve dik otururken acı ve sızı oluyor. Geçenler de düşeyazdım yürüyen ayagım kaydı ve dengemi saglamak icin bacagımı açmak zorunda kaldım ve canım yandı biraz.öyle koşmak ve ikişer üçer merdiven çıkmak yasakdı ama bazen hızlı yürümek zorunda kalıyorum. Ve hafif kahverengimsi akıntı ile karısık lekelenme oluyor doktor antibiyotik sonrası bir akıntı patlaması yaşabilirsin demişti. Öyle çok değil ama lekelenme şeklinde. Hergün c vitamini içiyorum suya atıp cabuk iyileşsin diye.. Onun dısında genel de alaturka wc kullanıyorum oturmak istmriyorum ztn dışarda oturma dedi doktor mikrop kapmamak icin. Batmalarım bir güne göre çok azaldı bazen acaba tutmadı da o yüzden mi acısı azaldı diyorum kendi kendime.. Onun dısında wc de çömelince alttan foto çektim dikiş gördüm kızlar ama sanırım bu dış dikiş içerisi değil vajina girişi galiba cunku doktor koruyucu dikiş attım bunlar bi kaç güne de düşebilir bi kaç haftaya da dedi ama henüz düşen bir ip görmedim. Birde asıl olay ameliyattan sona baslıyo bunu gördüm ameliyat olduktan sonra sürekli insanın aklı oraya gidiyor dogal olarak bi an önce üç hafta daha geçsin kontrole gidiyim diyorum bi an önce

Canım ilk kime yaptırdın ve neden tutmadı ikinciyi kime yaptırdın.. Bende bir haftalık ameliyatlıyım su an da nasıl hissediyorsun
Tecrubesiz bir doktora yaptırdım bence ilki ondan tutmadı. İlişkinin hemen ertesi günü gitmiştim. Geçici bile yapmış olabilir güvenemiyorum kimseye. İkincisi doktorum da tecrubesiz adı duyulmamış ama mecbur kaldım malesef

Canim bak sizden ricam yalvaririm burda her yazana inanmayin o kadar cok fake varki su an bile.. böyle bisey olmasa bu islem olmasa ortalik ayaga kalkardi sakarya bilmem ne bi yil boyunca yazdi buraya onlarin nasil oldu.. ben kendime bakiyorum kucucuk delik oraya girerken mutlka kenarini yirtarak girecek.. sen icini ferah tut.. bende bu arada rüyayla uyandim kanamam oluyodu ayy nasil mutlu oluyorum bide geldim buraya yaziyorum kizlar korkmyain o kadar acimadi die fln sizi teselli ediyorum ayy Rabbim gercegini de yazmayi nasip etsin insallaaahhh

Kuzum valla bana ayni kisiyle evlndigim icin sorun olmadi yazdi inanki hatta mesajlarina hala benim reklam icin yaptgmi dusunen varsa ekran resmi alip atiyim hepinize.. bide seye takildim ben hepimiz bos konuusuyomusuz kanamamiz olsun öyle sonucu yazalim ya da susalimmis o olayi anlamamis burdaki herkes birbirine destek amacli yazio. Ayrica evet kanamamasi dokularindan kaynakli muhtemeln simdi yine reklam demesinler de adam gel o zaman bi dikis atiyim kanasin demis madem rezil oldun.. ben olsam evlendikten 1 hafta sonra giderdim hatta kendi doktoruma bile degil sehrimden bi doktra gidip diks attrrdm bak derdim esime simdi oldu kanamam.. gercek bakirelrrin de zaten bazen bi ay sonra bile oluo .. rezil olmayi cok dusunen bunu yapardi onu savunanlari da anlamadim bi isler donuyo burdaya neyse..

Allah herkese buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin yaptıracaklara ve iyileşme sürecinde olanlara iyileşip ilişkiyi bekleyenlere herkese Allah yardım etsin her aşamada inş

Aman dikkat et kuzum o aci meselesi benim de öyleydi bi aciyodu bi hicbisey yok gibiydi normal hepsi merak etme evet akintim benim bi kere hapsirinca öyle bi gelmistiki ikinci gun mu ne ben bozuldu dedim yani kendi kendime.. öyle olursa korkma o herkste oluyomus oyle bozulmaz hemen bacagini yanlislikla acmakla fln ben neler yaptim yanlislikla da bozulmadi:))

Allah herkese buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin yaptıracaklara ve iyileşme sürecinde olanlara iyileşip ilişkiyi bekleyenlere herkese Allah yardım etsin her aşamada inş
Amin canimm amin artik gün sayiyorum resmen ya şu günler gecsede yasasam modundayim artik sıkıldım beklemekten.

inşallah gerçeğinide yaşarsın canım benimmm inşallah cunku hayatımızın resmen buna bağlı aılelerımızın yüzğne bakabılmemız buna bağlıı

Reklam olsa eğer, günlerce aktif olarak girip her anını her endişeni yazmazsın... ki ben geçici düşünüyorum burada bulduğum psikolojik destek ile hayata güzel bakmaya çalışıyorum 3-5 kişinin psikolojimi rahatlatan o özel konuşmalarımız ile artık pozitif düşünüyorum ve burada herkese pozitif konuşuyorum... yalnız yalanlarla reklam ya da karalama ile değil... sadece öğrendiklerimle... aktif yazmazdım bile eskiden... Allah razı olsun o özelden destek veren herkese hala konuştuklarım var ki buraya hiç yazmamış olanlar da... benim, boğazmanzarasının o diğer gerçekten reklam veya karalama amacı olmayanların birbirine en güzel desteği vermesi ve hayatlarımızın elimizden kayıp gitmesine izin vermemek... neyse ki fake olanlar er ya da geç ortaya çıkıyor

Ben o kişinin fake olduğunu düşünüyorum turgaya beye gıcık olan bırı bence
Burda bir cok insan bu işlemi yaptırıyor en basiti gecıcı ıle kurtarıyorlar
Ben bir tane olumsuz yorum gormedım er yada geç atlatıcaz ıns acıkcası o kısı benım hıc moralımı bozmadı
Yarın bir gun allah korusun sıkıntı olursa esnek diyip gecın ya ben sanmıyorum esınız sorun cıkaracak

Ama ne olursa olsun inkar edın arkadaslar
Asla ilişkim oldu demeyın ne olursa olsun inkar edın kımseye bakıre olmadığınızı söylemeyın
En kötü bosanırsınız
Dürüstlükten bahsedenler gercekten gülüyorum
Bakıre olmadıgınızı söyleyınde onlar hemen yatmak istesınler
Israrla söylüyorum erkek arkadasınıza esınıze bakireyım dıyın ne olursa olsun
Ayrıca gecıcı kesın çözüm doktor söyledı bir tane sıkıntı gormemısler kalıcıda allahın ıznınıle çözüm ama sanırım dokulardan kaynaklı bazılarında tutmuyo

Hepimiz kurtulalım inşallah canım bir şekilde... tek temennimiz bu...

Bu arada kızlar 3 yıl önce benım kuzenım evlendı
O başkasıyla beraber olmustu hatta bekaretı yoktu
Cok tutucu bir aılenın ogluyla evlendı ılışkı oldu kuzenımden kan gelmedı
Kız nasıl gelmez dıye panık yapmıs mahsusdan
Esıde sorun yok ben sana guvenıyorum bazıları esnek oluyormus dedı
Bir daha hiç sorun olmamıs
Sakın dünyanızı karartmayın bu yüzden erkek ruh hastası degılse o kötü durumda bıle kurtarırsınız o kız gecıcı bıle yaptırmadı yanı

canım bende aynı şeyleri düşünüyorum seninle erkeklerin öyle esip gürlediğine bakmayın seven bi erkek öyle bi anda defol babanın evine diyemez çok psikopat biri değilse konuyu kurcalamaz çünkü artık o benm eşim der kendine açsa konuyu olay kötü yere gitcek bunun da örnekleri var bi daha bu konu açılmasın deyip kapatıolar.. ben sanmıyorumki burda hiçbirimizn nişanlısı yapsın bunu tabi bu en son ihtimal de.. katılıyorum sana en en kötü ne olabilir ya boşanılır cehenneme kadar yolu var herşey inasnalar için bu dünyada napalım yaşıcagmz varsa yasarız.. ama biz elimizden geleni yaptktan sonra hersey yolunda gidicek ben sanmıyorumki burdan bi kişi bile olumsuz sonuçla gelsin neden bilmiyorum ama eminim buna.. tevekkül lazım biraz bize..

Aynen cnm kımse bu yüzden bosanmaz onlarda kapatmak isterler esnek olduguna ınanmak ısterler ama ne olursa olsun en büyük kanıtlarla dahi gelseler siz inkar edeceksınız
Ama sanmıyorum bu kadar sorun olacagını
Olumsuz sonuc alacagımızıda sanmıyorum aman valla hıc takmıyorum esnek der gecerım en kötü ihtimalle

O itiraf olayına da katılıyorum kesinlikle ben bi kere itiraf ettim ağlaya ağlaya geçmişte görüştüğüm kişiye.. bi anda hersey boyut değiştirdi sanki hayat kadınıymışım gibi. o lafını hiç ama hiç unutmam dün gibi aklımda bi insan namusu için yaşar dedi bana o gün zaten tamam dedim size dürüstlük fln boşş. ha kabul eden vardır benim yakınımınki oldu ama o da bana denk gelmez zaten.. keşke bu hatayı yapcak kardeslerimi önceden alıp karsıma konusabilsem ne kadar yıpratıcı oldugunu anlatabilsem dilerim kimse yaşamasın kendin içinde mücadele vermek bi köşeye geçip kimseye anlatamadan ağlamak çok acı hemde çok saçma bi konu.. çok şükür tabi yaşaya yaşaya gaddarlaşıyosun benim belki de yaşamam gerekiomus yoksa hala saf olcaktım hayata karsı. bu ülkede neyi değiştirmek istersin deseler en en en çok bu kızlara yüklenilen saçma sapan namus kavramını derdim.. o geçmişte anlattığım kişi de baya ailesi oğlum kız bakireyse bile yat korkma senin üstünde hukuk üzernden hak talep edemez diomuş bunları anlatıodu bana.. ne kadar aptalmışım ya. pis zihniyetler.

Kan gelmeyınce doktoramı götürecekler sanki götürseler dahı ne olacak doktor bakire degılmı dıyecek? Demez arkadaslar kaldıkı ben en kötü senaryoyu yazdım
O turgay beyıdr kotuleyen sahte hesap kızlar
Ama kan gelmemıs hemde eskısıyle evlenmıs
He he diyip gecın ya kızlar erkek hesap bıle olabılır dalga amaclı gecıp burda milletın psikolojisıbı bozmaya gelmıs bırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…