ya canım inanki kimsenin günahını almak istemiyorum ama benm kanamam olmasa buraya gelip büyük harflerle kandırıyolar yazmam burdaki herkes bi teselli beklio kızlar benm olmadı ama belki benden kaynaklıdır derim korkutmam kimseyi amaç çok belliydi. erkek hesap evet cok var ne arıolarsa burda :)
bencede doktor da söylemez ki dediğin gbi bu en kötü senaryo nişanlın seni az çok tanır kanamam olmasa söylerim ben mesela abartma kaç yıllık ilişkide hiçmi güvenmedin bana die uzatırım konuyu yalan da değil. bi zahmet güvenmeyi tam becersinler. zaten buralara kadar da gelmez inşallah hiçbirimizin bu kadar ince eleyip sık dokuyan kimsenin kanamasının olamdıgını görmedim ben kontrolde iki doktor da kanar dedi ben daha napim olmazsa da kader dicez yani.

Doktorları da anlamıyorum eğer adli bi vaka değilse her doğru her yerde söylenmez diye düşünebilirler... kız tecavüze mi uğradı, ilişkiyle mi oldu, kazayla mı oldu zaten hiç biri bilmiyor... Zar yırtıkmış dense kazayla olan da iğrenç şekilde yaftalanıyor ki bence ilişkisi olmuş olan biri bile yaftalanmamalı... ne zorluklarla nefes alıyoruz kimse bilmiyor... erkek kuzenim evlenmiş çocuğu olmuş ayrılmış biriyle görüşüyor ailesi istemiyor kimlerle olmuştur diye... oğlunuz diyorum el değmemiş mi? E o başka diyor... Başka falan değil aynı şey bunu yazsın kafalarına... dinimizde de aynı... sevgi saygı anlaşma kalplerin ısınması ve birlikte mutlu olmaktan öte hiç bir şey Yok... Allah güvenmemiş bize ondan zar vermiş bize diyen erkek bile gördüm... nasıl bir psikolojik sorun bilemiyorum... Allah bize güvenmemiş madem zina yapıp erkek olduğu için sırtı sıvazlanan ahmak insanlar oğlunuz ya da kendiniz benden daha mı iyi konumdasınız? Tövbe edeni Rabbim affedebiliyorken siz kimsiniz ki ? O sevgili erkek okuyucu sahte dindar okuyuculara da bir şey diyemiyorum artık

Ay sorma bende bi hapsuruyorum sanki şeyim düşüyor kopuyor içerden kuvvetli bi hapşırmam var malesef tutmak da mümkün değil zaman hızlıca aksın istiyorum bi an önce tutsun da ilişki yaşayalım bu yükten kurtulalım

Allah herkese buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin yaptıracaklara ve iyileşme sürecinde olanlara iyileşip ilişkiyi bekleyenlere herkese Allah yardım etsin her aşamada inş

Aminnn amin hepimiz için hayırlısı olsun herkesin dikişi tutsun mutlu bir yuvası olsun inşallah

Ay asla erkek hesap diye düşünmedim bak erkek hesap da olabilir bunlar lanet olsun işi gücü yok mı milletin yaa

bu sözün aynısını ben de işittim üstelik bir kavga sonrası ailesine anlatmış benim kendi ailem bilmezken o kendi ailesine beni rezil etti hayattan soğudum ben

ya ben de şunu duydum erkek herşeyi yapar sonuçta Allah zar vermemiş yani haşa erkeğe zina serbestmiş namus kavramı bir kızlara varmış gibi

ya ben de şunu duydum erkek herşeyi yapar sonuçta Allah zar vermemiş yani haşa erkeğe zina serbestmiş namus kavramı bir kızlara varmış gibi
Bu çifte standarta göz yumanlar yüzünden bugün şu işlemler ile canımızı yakıyoruz zaten. Günahsa işledik günah bunu kabul ediyorum kendi adıma... ama cezasını Rabbim verir ki tövbeyi kabul de ediyor... bunlar erkeğin Onur kaynağı olurken hiç kimse iken kadına ceza veriyorlar...

Arkadaşlar kesinlikle itiraf etmeyi son tercih olarak düşünün. Hatta son tercihiniz bile olmasın. En kötü ihtimalle inkar etmek lazım bence.
Karşınızdaki insanın dünya görüşü ne olursa olsun, ne kadar anlayışlı ve insancıl olursa olsun, bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin kodlarıyla insanlara değer biçiliyor. Evlenmeye değer kadın algısı kim ne derse desin tüm erkeklerde var. Başımıza ne geldiğini, neler çektiğimizi, bazılarımız için yıllarca süren bu stresleri sıkıntıları, hangi talihsizliklerden buraya geldiğimizi sadece Allah biliyor. Bu operasyon bizim kendi bedenimizle ilgili birşey. Verilecek bir hesap varsa da onu ancak Allaha veririz. Yeniden hayata tutunmaya çalışmak, bir umudun peşinden hepimizin hakkı.
Ve emin olun erkeklerin çoğu bu operasyon için çektiğimiz vicdan azabına değmiyor.

Kızlar bugün benim 23. günüm biraz önce lekelenme şeklinde kan geldi iki üç damla kadar çok değil. Ani hareket falan yapmadım her zamanki günlük aktivitelerim. Bu normal mi

Kızlar bugün benim 23. günüm biraz önce lekelenme şeklinde kan geldi iki üç damla kadar çok değil. Ani hareket falan yapmadım her zamanki günlük aktivitelerim. Bu normal mi
Bence doktoruna arayıp sormalısın , bu haftada artık iyileşmiş birleşmiş olması gerekiyor yani kanama normal değil ama doğrusunu doktorun söyleyecektir

Bencede cnm doktoruna sormak en mantıklısı hatta daha sonra bizi de bilgilendirirsen seviniriz normal mi değil mi yada neden ?

Canim bende ilk gunler bile yok denecek kadar az gelmsti ama belki icerde kalan biseydir bazen akintiyla beraber gelebilio sordun mu doktoruna?

Sekreterini aradım şaşırdı önümüzdeki günlerde gidicem. Regl oldum biteli 2 gün oluyo ondan olabilir mi dicem ama pembe kandı. Çok endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…