- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
ya canım inanki kimsenin günahını almak istemiyorum ama benm kanamam olmasa buraya gelip büyük harflerle kandırıyolar yazmam burdaki herkes bi teselli beklio kızlar benm olmadı ama belki benden kaynaklıdır derim korkutmam kimseyi amaç çok belliydi. erkek hesap evet cok var ne arıolarsa burda :)Kan gelmeyınce doktoramı götürecekler sanki götürseler dahı ne olacak doktor bakire degılmı dıyecek? Demez arkadaslar kaldıkı ben en kötü senaryoyu yazdım
O turgay beyıdr kotuleyen sahte hesap kızlar
Ama kan gelmemıs hemde eskısıyle evlenmıs
He he diyip gecın ya kızlar erkek hesap bıle olabılır dalga amaclı gecıp burda milletın psikolojisıbı bozmaya gelmıs bırı
Aman dikkat et kuzum o aci meselesi benim de öyleydi bi aciyodu bi hicbisey yok gibiydi normal hepsi merak etme evet akintim benim bi kere hapsirinca öyle bi gelmistiki ikinci gun mu ne ben bozuldu dedim yani kendi kendime.. öyle olursa korkma o herkste oluyomus oyle bozulmaz hemen bacagini yanlislikla acmakla fln ben neler yaptim yanlislikla da bozulmadi:))
Allah herkese buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin yaptıracaklara ve iyileşme sürecinde olanlara iyileşip ilişkiyi bekleyenlere herkese Allah yardım etsin her aşamada inş
Kan gelmeyınce doktoramı götürecekler sanki götürseler dahı ne olacak doktor bakire degılmı dıyecek? Demez arkadaslar kaldıkı ben en kötü senaryoyu yazdım
O turgay beyıdr kotuleyen sahte hesap kızlar
Ama kan gelmemıs hemde eskısıyle evlenmıs
He he diyip gecın ya kızlar erkek hesap bıle olabılır dalga amaclı gecıp burda milletın psikolojisıbı bozmaya gelmıs bırı
Ay asla erkek hesap diye düşünmedim bak erkek hesap da olabilir bunlar lanet olsun işi gücü yok mı milletin yaa
bu sözün aynısını ben de işittim üstelik bir kavga sonrası ailesine anlatmış benim kendi ailem bilmezken o kendi ailesine beni rezil etti hayattan soğudum benO itiraf olayına da katılıyorum kesinlikle ben bi kere itiraf ettim ağlaya ağlaya geçmişte görüştüğüm kişiye.. bi anda hersey boyut değiştirdi sanki hayat kadınıymışım gibi. o lafını hiç ama hiç unutmam dün gibi aklımda bi insan namusu için yaşar dedi bana o gün zaten tamam dedim size dürüstlük fln boşş. ha kabul eden vardır benim yakınımınki oldu ama o da bana denk gelmez zaten.. keşke bu hatayı yapcak kardeslerimi önceden alıp karsıma konusabilsem ne kadar yıpratıcı oldugunu anlatabilsem dilerim kimse yaşamasın kendin içinde mücadele vermek bi köşeye geçip kimseye anlatamadan ağlamak çok acı hemde çok saçma bi konu.. çok şükür tabi yaşaya yaşaya gaddarlaşıyosun benim belki de yaşamam gerekiomus yoksa hala saf olcaktım hayata karsı. bu ülkede neyi değiştirmek istersin deseler en en en çok bu kızlara yüklenilen saçma sapan namus kavramını derdim.. o geçmişte anlattığım kişi de baya ailesi oğlum kız bakireyse bile yat korkma senin üstünde hukuk üzernden hak talep edemez diomuş bunları anlatıodu bana.. ne kadar aptalmışım ya. pis zihniyetler.
ya ben de şunu duydum erkek herşeyi yapar sonuçta Allah zar vermemiş yani haşa erkeğe zina serbestmiş namus kavramı bir kızlara varmış gibiDoktorları da anlamıyorum eğer adli bi vaka değilse her doğru her yerde söylenmez diye düşünebilirler... kız tecavüze mi uğradı, ilişkiyle mi oldu, kazayla mı oldu zaten hiç biri bilmiyor... Zar yırtıkmış dense kazayla olan da iğrenç şekilde yaftalanıyor ki bence ilişkisi olmuş olan biri bile yaftalanmamalı... ne zorluklarla nefes alıyoruz kimse bilmiyor... erkek kuzenim evlenmiş çocuğu olmuş ayrılmış biriyle görüşüyor ailesi istemiyor kimlerle olmuştur diye... oğlunuz diyorum el değmemiş mi? E o başka diyor... Başka falan değil aynı şey bunu yazsın kafalarına... dinimizde de aynı... sevgi saygı anlaşma kalplerin ısınması ve birlikte mutlu olmaktan öte hiç bir şey Yok... Allah güvenmemiş bize ondan zar vermiş bize diyen erkek bile gördüm... nasıl bir psikolojik sorun bilemiyorum... Allah bize güvenmemiş madem zina yapıp erkek olduğu için sırtı sıvazlanan ahmak insanlar oğlunuz ya da kendiniz benden daha mı iyi konumdasınız? Tövbe edeni Rabbim affedebiliyorken siz kimsiniz ki ? O sevgili erkek okuyucu sahte dindar okuyuculara da bir şey diyemiyorum artık
Bu çifte standarta göz yumanlar yüzünden bugün şu işlemler ile canımızı yakıyoruz zaten. Günahsa işledik günah bunu kabul ediyorum kendi adıma... ama cezasını Rabbim verir ki tövbeyi kabul de ediyor... bunlar erkeğin Onur kaynağı olurken hiç kimse iken kadına ceza veriyorlar...ya ben de şunu duydum erkek herşeyi yapar sonuçta Allah zar vermemiş yani haşa erkeğe zina serbestmiş namus kavramı bir kızlara varmış gibi
Canım normal bence şuan kaşıntı olması bende de ilk haftada olmuştuKızlar vjina girişim kaşınıyor acayip sanırım bu iyileşiyorum demek iyileşen yara kaşınır ya o misal
Bence doktoruna arayıp sormalısın , bu haftada artık iyileşmiş birleşmiş olması gerekiyor yani kanama normal değil ama doğrusunu doktorun söyleyecektirKızlar bugün benim 23. günüm biraz önce lekelenme şeklinde kan geldi iki üç damla kadar çok değil. Ani hareket falan yapmadım her zamanki günlük aktivitelerim. Bu normal mi
Bencede cnm doktoruna sormak en mantıklısı hatta daha sonra bizi de bilgilendirirsen seviniriz normal mi değil mi yada neden ?Kızlar bugün benim 23. günüm biraz önce lekelenme şeklinde kan geldi iki üç damla kadar çok değil. Ani hareket falan yapmadım her zamanki günlük aktivitelerim. Bu normal mi
Canim bende ilk gunler bile yok denecek kadar az gelmsti ama belki icerde kalan biseydir bazen akintiyla beraber gelebilio sordun mu doktoruna?Kızlar bugün benim 23. günüm biraz önce lekelenme şeklinde kan geldi iki üç damla kadar çok değil. Ani hareket falan yapmadım her zamanki günlük aktivitelerim. Bu normal mi
Sekreterini aradım şaşırdı önümüzdeki günlerde gidicem. Regl oldum biteli 2 gün oluyo ondan olabilir mi dicem ama pembe kandı. Çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?