Kızlar diğer forumları okudum da moralim bozuldu ya. Hep kanamayan varmış çok üzülüyorum bir sürü de linç girişimi :/

whomee bence bi an önce kendi doktoruna git yada herhangi bi doktora canımm inşallahh tutmuştur içini ferah tutmaya çalış kendi doktorunla ilgilimi linç girişimi haberi okudun

kızlar bu arada benim ameliyatım olalı geçen hafta bugündü tam 1 hafta oluyo, çok dikkat etmeye çalışıyorum dün akşam çok kaşıntım oldu ama hiç dokunmadım geçti şuan, inşallah tutmuştur diye dua ediyorum pansumanlarımı yapıyorum ilk kontrol 1 ay sonraydı sizce 15 gün sonra başka bi doktora göstersem mi çok mu acele ediyorum sizdende fikir almak istiyorum ayrıca herşey yolunda oldugunu söylerse doktor 2 ay sonra ilişkiye giricem sonucunu da hepinizle paylaşıcam

whomee bence bi an önce kendi doktoruna git yada herhangi bi doktora canımm inşallahh tutmuştur içini ferah tutmaya çalış kendi doktorunla ilgilimi linç girişimi haberi okudun
Yok benle ilgili değil en kısa sürede gidicem ama cesaretimi toplayamıyorum

Bana doktor 3 hafta sonra gelebilirsin dedi kontrole. 15 gün çok erken

anladım canımm tamam bende öyle yapayım inşallahhh senin içinde hiç bir sorun yoktur herşey yolundadır

kuzum acele ediosun bence bi ay olmadan gtme kontrole

Kızlar bu arada benim iki ay oldu şu an.. dikiş izlerim geçmiş geçen baktım inanılmaz iyileşmiş resmen kendi parçam gibi olmuş bütünleşmiş orayla çok doğal duruyo şu an içim daha da rahatladı.. bide nişanlımla buluştum biraz yakınlaştık tabiki izin vermedim ileri gitmesine de. nolur nolmaz şimdi nikahtan önce yanlış şeyler düşünmesin giderayak die.. gördü ama anlamadı hiçbi şekilde dikişi fln orda da bi kere şükrettim yani biz boşuna abartıp düşünüyoruz kızlar hepimizin sonu güzel olcak buna inanıyorum :)

Çok sevindim canım inşallah güzel olacak inşallah

Çok sevindim canım inşallah güzel olacak inşallah
inşallah kuzum benim inşallah.. artık o kadar psikopata bağladımki nikahtan önce ya da sonra artık bi yerlere kaçalım dio istio yani artık yaşamak.. ama ben acaba beni denemek için mi yapıo die aklıma geldiğinden net bişey diyemiyorum.. geçici dikişi bilioya genelde erkekler acaba son dk vazgectim düğünden sonra yasayalım fln mı dicek die saçma sapan kendimce düşünceler üretiyorum

İşini garantiye al bence her şey tam vaktinde olsun. Erkeklere güven olmaz. İnşallah bizimkiler de seninki gibi iyileşir biz de kurtuluruz artık

Cnm düşünme oyle şeyler sanmıyorum seni denesin buraya kdr ne güzel atlattın her aşamayı operasyon vs bundan sonra da güzel olacak inş dualarımız birbirimizle hep

İşini garantiye al bence her şey tam vaktinde olsun. Erkeklere güven olmaz. İnşallah bizimkiler de seninki gibi iyileşir biz de kurtuluruz artık
kuzum inşallah biliorum zor ama evham yapmamaya çalışın öyle daha kötü oluo sonu bak.. üstüne oturma fazla dikkat et gerisini düşünme bence sizin de tutcak umutsuzluğa kapılmayın..

Cnm düşünme oyle şeyler sanmıyorum seni denesin buraya kdr ne güzel atlattın her aşamayı operasyon vs bundan sonra da güzel olacak inş dualarımız birbirimizle hep
bende sanmıyorum yani tamamen benim kendi saçmalıklarım bunlar da neyse bekleyelim bakalım.. inşallah canım benim hepinizin de tutcak hepimiz de olumlu sonuç alcaz inanıyorum ben Allahın iznyle..

Kalıcıdan da haberleri vardır bence canım :) rahat ol bence... sorun çıkmayacak... Garipler gerçekten anlaşmak, sevmek, sevilmek, saygı bunlar daha önemli ilişki için... maalesef toplumca zara endeksli yaşıyorlar... kendilerini görmeden üstelik maalesef

evet canım ne yazıkki.. belki de şüphelenio ama deşmek istemio çözemedim inşallah hiç deşmez hiç açmaz bu konuyu ama herseye ragmen ilişkide o zorlama olduğunda gözünde o inanan ifadeyi görmek istiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Sanıyorlar ki bu işlemleri güle oynaya yaptırıyoruz... mecburuz... hata yaptık diye hayatımızın sonuna kadar mutsuz olmayı reva görenler yüzünden hepsi... aklanma çabası sanıyorlar... kendileri milyon kere bilmem kaç kişi ile aynı hatayı yaparken sorun yok, biz inanıp güvenip yaşadık diye oluyor bunlar... Allah a havale ediyorum, hesabını da Rabbim sorup o ceza verecek veya affedecek... bu insanlar kendini bir şey sanmaktan vazgeçtiğinde her şey yoluna girecek bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…