- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
Ne kadar söyledi canımkızlar bana akın beyin numarasını özelden atabilir misiniz ben aradım fakat çok uçuk fiyat söylediler
Umudum gbi bişey oldun sen ya o kadar sevindim ki o geceyi çok iyi bi şekildr atlatacaksın sende buna inanıyorum. Senden olumlu haber alacagım günü iple çekiyorum vala çnkü moralim bozukken hep senin yazfıklarınla kendime geliyorum kuzum :) bu arada sen yinede nolur nolmaz nikahtan önce birlikte olma erkek milleti sagları solları belli olmaz canım benimKızlar bu arada benim iki ay oldu şu an.. dikiş izlerim geçmiş geçen baktım inanılmaz iyileşmiş resmen kendi parçam gibi olmuş bütünleşmiş orayla çok doğal duruyo şu an içim daha da rahatladı.. bide nişanlımla buluştum biraz yakınlaştık tabiki izin vermedim ileri gitmesine de. nolur nolmaz şimdi nikahtan önce yanlış şeyler düşünmesin giderayak die.. gördü ama anlamadı hiçbi şekilde dikişi fln orda da bi kere şükrettim yani biz boşuna abartıp düşünüyoruz kızlar hepimizin sonu güzel olcak buna inanıyorum :)
Nasıl yani yaaa gercektenmı korkutma benı lütfenKızlar diğer forumları okudum da moralim bozuldu ya. Hep kanamayan varmış çok üzülüyorum bir sürü de linç girişimi :/
Bende sizin yazdiklarinizi okuyarak kendime geliyorum zaten canim şu forum iyiki var yksa kafayi yerdim ben.. evet canim haklisin yine hata yapmamak lazim..Umudum gbi bişey oldun sen ya o kadar sevindim ki o geceyi çok iyi bi şekildr atlatacaksın sende buna inanıyorum. Senden olumlu haber alacagım günü iple çekiyorum vala çnkü moralim bozukken hep senin yazfıklarınla kendime geliyorum kuzum :) bu arada sen yinede nolur nolmaz nikahtan önce birlikte olma erkek milleti sagları solları belli olmaz canım benim
Kötüye odaklanmayın bu kadar korkmayin onlarin kanamadiysa bizim de olmucak die bi kural yokki..Nasıl yani yaaa gercektenmı korkutma benı lütfen
Kuzum sen bana bakma benim psikolojim bozuk baya. İnşallah bir şekilde atlatıcaz hepimiz deNasıl yani yaaa gercektenmı korkutma benı lütfen
İnşallah canım bu psıkolojı resmwn bıtırıyor biziKuzum sen bana bakma benim psikolojim bozuk baya. İnşallah bir şekilde atlatıcaz hepimiz de
Canim normal tabi cunku o bölgeni bile tam temizleyemiyosun şu an .. koku oluo mutlaka akintidaKızlar ordan gelen akıntı ameliyattan sonra biraz kötü kokuyor normal mi sizce? Benim bildigim de ameliyat yarasında kötü bi koku olur heralde akıntı ile birleşince böyle oldu
ben 4 hafta dikkat ettim altıncı haftaya kadar da ufaktan yine devam ettim yan oturmaya.. zaten iyileşince anlıcaksın cok rahat üstüne oturabilceksin.kızlar bişi sorcam bu yan oturma ile ilgili 5 hafta dikkat etçeksin dedi bana ben mi yanlış anladım acaba heyecandan panikten diye düşünüyorum siz nekadar dikkat ettiniz
ben 4 hafta dikkat ettim altıncı haftaya kadar da ufaktan yine devam ettim yan oturmaya.. zaten iyileşince anlıcaksın cok rahat üstüne oturabilceksin.
dikimden önce de olmuomuydu cok akıntın? ben kendimi bildim bileli hep var o zaten kadının doğasında olan bişey değilmikiTam dik oturunca sıkıntı oluyor ama geriye yaslanıp aşagı dogru hafif sırtın c şekilde olunca öyle batma çok yaşamıyorum ben
Evet dedigin gibi olabilir sonuçda orayı tam temizleyemiyorum.. Ama umarım tuttuktan sonra bi akıntı problemi yaşamam hiç sevmiyorum akıntıyı
ben iki ay oldu hatta gecio artık
dikimden önce de olmuomuydu cok akıntın? ben kendimi bildim bileli hep var o zaten kadının doğasında olan bişey değilmiki
anladım canm seni biliorum o iğrenç kokuyu :) geçcek işte zamanla şuan ben sanki hiç ameliyat olmamış gbiyim koşuya fln çıkıyorum çok rahatım şükür herşey normale döndü.Vardı canım ama böyle kötü kokmazdı ama bir ara çok fena akıntım oldu doktora gittim bu vajinanın içine su kaçırmamak lazımmış ama biz napıyorz duşta haşır haşır yıkıyoruz ovuyoruz temiz olsun diye doktor Yanlıs ordaki yararlı bakterileri öldürrmüşsün ondan akıntım var dedi. Yani aslında ameliyat bittikten sonra da öyle çok orayı sabun duş jeli falan sürmemek lazım ph dengesini bozuyor mış. O zaman ki akıntım yüzünden resmen günde iki kere çamaşır değiştiriir olmuştum ve igrenç kokuyodu doktor ilaç verdi öyle düzeldi. Sonra ki akıntı normal denecek bi akıntı idi su an da normal seviyesi bence ama dedigim gibi koku biraz öyle ameliyat yarası kokusu ya anlatamıyorum :)
hangi doktor yapmis kanama olmamis gulmus ben anlamdim turgay hocami yapmis kanama olmamisPardonda ne düşünüyosun Allah aşkına bi söylesene ??? Banane elalemin doktorundan banane milletten isterse kimsenin kanaması olmasın beni ne ilgilendirir ?? Ne çıkarım var ? Ben elin adamını övsem ne yersem ne bişeymi geçiyo elime ? Ne kadar saçma ne kadar fesat düşünüyosunuz ya . E o zaman sende doktoru savunuyosun ne geçiyo eline o zaman bende şöylemi düşünmeliyim : doktordan paymı alıyosun övdükçe ???
Bir ay diyolar ama çok bacak açmayı gerektiren hareketleri yapmamakta fayda var bence.ameliyattan sonra spora koşuya ne zaman başlanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?