- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canim 2 ay dedi doktorum bana.ameliyattan sonra spora koşuya ne zaman başlanabilir
Sen de olmasan biz naparmışız buradaCanim 2 ay dedi doktorum bana.
Oyy canim kurban olurumm olurmu öyle sey ben neler cektim tabiki yazicam size de elimden geldigi kadar. Esra hanimin basini o kadar sisirdimki yazik :)))Sen de olmasan biz naparmışız burada
Cnm o koku cok pis olmadığı sürece sorun yok demişti bana Turgay beyin asistanı boyle balık leşi gibi kokmadıgı sürece demişti. Boğazmanzarasının dedigi gibi inş geçecek her sey ben de iyileşme sürecindeyim ama korkum fazla tabiki buluttan nem kapar durumdayımVardı canım ama böyle kötü kokmazdı ama bir ara çok fena akıntım oldu doktora gittim bu vajinanın içine su kaçırmamak lazımmış ama biz napıyorz duşta haşır haşır yıkıyoruz ovuyoruz temiz olsun diye doktor Yanlıs ordaki yararlı bakterileri öldürrmüşsün ondan akıntım var dedi. Yani aslında ameliyat bittikten sonra da öyle çok orayı sabun duş jeli falan sürmemek lazım ph dengesini bozuyor mış. O zaman ki akıntım yüzünden resmen günde iki kere çamaşır değiştiriir olmuştum ve igrenç kokuyodu doktor ilaç verdi öyle düzeldi. Sonra ki akıntı normal denecek bi akıntı idi su an da normal seviyesi bence ama dedigim gibi koku biraz öyle ameliyat yarası kokusu ya anlatamıyorum :)
anladım canm seni biliorum o iğrenç kokuyu :) geçcek işte zamanla şuan ben sanki hiç ameliyat olmamış gbiyim koşuya fln çıkıyorum çok rahatım şükür herşey normale döndü.
Cnm o koku cok pis olmadığı sürece sorun yok demişti bana Turgay beyin asistanı boyle balık leşi gibi kokmadıgı sürece demişti. Boğazmanzarasının dedigi gibi inş geçecek her sey ben de iyileşme sürecindeyim ama korkum fazla tabiki buluttan nem kapar durumdayım
Al benden de okdr heraşaması ne kdr zor tutmayacak diye ödüm kopuyor Allah yardımcımız olsun hepimizinSorma sorma kesinlikle bende öyle. Hemen ters bi harekette gitti zar diyorum. Sonra yok bişey olmamıştır o kadar basit bişey değil diyip sakinleşmeye çalışıyorum
İnş cnm kime yaptırmıştınbenimde öyle attıgım adımda aklımda fikrimde yanlış bi şey yapmayım dikkatli olmalıyım evhamlı oldum cıktım iyice inşallah hepimiz çok çok güzel sonuçlar alıcaz bugün 8. günüm benimde batma hissim kalmadı diyebilirim inşallhhhh tutar,
Kime yİnş cnm kime yaptırmıştın
kime yaptirdiniz acababenimde öyle attıgım adımda aklımda fikrimde yanlış bi şey yapmayım dikkatli olmalıyım evhamlı oldum cıktım iyice inşallah hepimiz çok çok güzel sonuçlar alıcaz bugün 8. günüm benimde batma hissim kalmadı diyebilirim inşallhhhh tutar,
GöZün aydın cnm darısı bizlerin başına inş sonuç da güzel olurKızlar koşun kızlar. Bugün kontrole gittim tam 26. günümdü bir ayı bekleyemedim. Doktor tutmuş dedi sevinçten ağladım hemen size yazıyorum. Kızlar bu sevinçli haberi siz de alırsınız inşallah şuan o kadar mutluyum ki siz de olursunuz inşallah.
Ya ne güzel gözün aydın darisi bizlerin basinaGöZün aydın cnm darısı bizlerin başına inş sonuç da güzel olur
tutmustur bence doktor niye tutmus desinki guvendigin baska bi doktor varsa yinede git istersen icinde suphe kalmasinYa kızlar sizce başka bir doktora kontrole gitmem gerekir mi korkuyorum gittiğim doktor sırf para için tutmamış yapalım derler mi diye
benimde öyle attıgım adımda aklımda fikrimde yanlış bi şey yapmayım dikkatli olmalıyım evhamlı oldum cıktım iyice inşallah hepimiz çok çok güzel sonuçlar alıcaz bugün 8. günüm benimde batma hissim kalmadı diyebilirim inşallhhhh tutar,
Kızlar koşun kızlar. Bugün kontrole gittim tam 26. günümdü bir ayı bekleyemedim. Doktor tutmuş dedi sevinçten ağladım hemen size yazıyorum. Kızlar bu sevinçli haberi siz de alırsınız inşallah şuan o kadar mutluyum ki siz de olursunuz inşallah.
Ya kızlar sizce başka bir doktora kontrole gitmem gerekir mi korkuyorum gittiğim doktor sırf para için tutmamış yapalım derler mi diye
Yok ya çekmedi aslında isteyecektim en azından sonrasını ama utandımAyyy çok sevindim canım darısı bizlerin basına resmen gün sayıyorum doktora gitmek icin.. Doktor fotograf çekti mi öncesi sonrası diye
İmkanım var ama güvenemiyorum kimseye. Ama gitsem çok iyi olur garanti olurEger imkanın varsa bi doktora daha görün derim ben garanti olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?