canımm gözün aydınnn çok çok sevindim darısı bizlerin başına bencede bir doktora da git yapalım derse yaptırmaZsın en azından içinde şüphe varsa kalmamış olur

Ya kızlar sizce başka bir doktora kontrole gitmem gerekir mi korkuyorum gittiğim doktor sırf para için tutmamış yapalım derler mi diye
yok yok canım güvenilir birini bulursan demez:) çok sevindimm hadi geçmiş olsun :)

İmkanım var ama güvenemiyorum kimseye. Ama gitsem çok iyi olur garanti olur
benim ve sakaryanın kontrole gttgi doktora git dicem ama buralara yakın değilsin anladığım kadaryla.. normal bi özel hastaneye git o zaman bakalım ne dicek ama doktorun tuttu dediyse olay bitmiştir bence :)

kızlar ilişkiden önce bi daha kontrole gideyim diodum kendmce ama gtmcem artk ya nefret ettm artık o muayeneden. zaten kendim de görüyorum çok net.. ben hala kot pantolon fln giymiyorum bu arada nie bilmiyorum ama :))

benim ve sakaryanın kontrole gttgi doktora git dicem ama buralara yakın değilsin anladığım kadaryla.. normal bi özel hastaneye git o zaman bakalım ne dicek ama doktorun tuttu dediyse olay bitmiştir bence :)
Canım ya özel hastaneye gittiğimde kayıt tutmazlar mı. İnsanlar para için her şeyi yapıyor mağdur olmaktan çok korkuyorum

kime oldun acaba muayene
Canım ben adı duyulmamış bir doktora yaptırdım. Kontrol için başka bir doktora gitmeyi planlıyorum kesin olsun diye. O yüzden yanlış bilgi olmaması adına foruma yazmıyorum. Net bi şekilde emin olsam her yere yazcam. Sonuçta benim gibi şehir dışına çıkamayan bir çok arkadaş var kimsenin mağdur olmasını istemiyorum. Herkesin bu dertten kurtulmasını istiyorum

kızlar ilişkiden önce bi daha kontrole gideyim diodum kendmce ama gtmcem artk ya nefret ettm artık o muayeneden. zaten kendim de görüyorum çok net.. ben hala kot pantolon fln giymiyorum bu arada nie bilmiyorum ama :))
Sen başka doktora kontrole gitmiştim zaten cnm sanki daha da gerek var mı bilemedim insan kendi kendine şüphe yaratıyor bence artık için rahat olsun. kot giyememek kdr kötü birsey yok ya havalar soguk ben ne giyeceğimi şaşıyorum İnan

Cnm bence git aklında soru işareti kalmasın güvenilir bir yer bulup çünkü durmadan kafa şüphe üretiyor artık psikolojimiz iyi degil çünkü emin olmuş olursun iyice
Aynen öyle şimdi sırada güvenilir başka bir doktor bulmak var insanı kanser eder bu süreç

doktor bana hava alsın daha cabuk iyileşir demişti bende o yüzden gün içinde dışarıda elbise giyiyorum
Aynen bende gece uyumadan hep camasrsimi cikarip pijamayla uyudum cok rahatlio zaten insan hava alinca neticede bi yara o da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…