- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canım ya özel hastaneye gittiğimde kayıt tutmazlar mı. İnsanlar para için her şeyi yapıyor mağdur olmaktan çok korkuyorum
Kizlar özel hastanede kayit oluo malesef.. ama bana sakarya doktrun kendi numarasini verdi ben dedim ona kayit istemiyorum die tamam ben seni cagrcam iceri dedi sakaryada oyle yapmsti. Yani kayit olmamasi icin doktorla konusmalisiniz öncedenÖzel Hastane olunca kayıt olmuyor dimi sgk mıza
Hayir canim ilk iki gün leke gibi hatta o bile yoktu diebilirim.. sonraki gunler de olmadi ped kullanmadim hatta ben..Kızlar islemden sonra kanamanız cok oldumu
Haklısın cnm da her gün işe giderken okdr zor oluyor ki ne giycem derdi ama sonrada diyorum tek derdimiz bu olsun sonuç iyi olsun daKızlar panik olmayın dolabinizda illaki agi bol bisey bulursunuz bana burdakiler hep etek elbise giyceksin demislerdi ben o zaman korkmstum ama hic de öyle abartmaya gerek yok bi esofman benim isimi gördü pantalon gbi duranlar varya ondan giydim.. bigun oyle bigun etek bigun etek pantalon derken bi sekilde gecer gider takmayin kafaniza bende takmistim gerci de hic gerek yok..
Aynen benim de yok denecek kadar azdı. Sadece olduğum ilk günün akşamı bir sürü kahverengi akıntı çıktı o da büyük ihtimal ameliyat kalıntısıydı. Bir de 3.haftamda leke geldi o da büyük ihtimal regl sonrası bir şeydibenim çok olmadı leke damla şeklindeydi kızlar
Peki canım muayene ücretini falan nasıl ödüyoruz böyle yapınca.Kizlar özel hastanede kayit oluo malesef.. ama bana sakarya doktrun kendi numarasini verdi ben dedim ona kayit istemiyorum die tamam ben seni cagrcam iceri dedi sakaryada oyle yapmsti. Yani kayit olmamasi icin doktorla konusmalisiniz önceden
Doktorun kendisine verdim icerdeyken canimPeki canım muayene ücretini falan nasıl ödüyoruz böyle yapınca.
Kizlar özel hastanede kayit oluo malesef.. ama bana sakarya doktrun kendi numarasini verdi ben dedim ona kayit istemiyorum die tamam ben seni cagrcam iceri dedi sakaryada oyle yapmsti. Yani kayit olmamasi icin doktorla konusmalisiniz önceden
Dogru aslinda insan kurtulsunda bu sıkıntidan esorfamn giyeriz bisey olmazKızlar panik olmayın dolabinizda illaki agi bol bisey bulursunuz bana burdakiler hep etek elbise giyceksin demislerdi ben o zaman korkmstum ama hic de öyle abartmaya gerek yok bi esofman benim isimi gördü pantalon gbi duranlar varya ondan giydim.. bigun oyle bigun etek bigun etek pantalon derken bi sekilde gecer gider takmayin kafaniza bende takmistim gerci de hic gerek yok..
Cok kanama olmamasida iyiymis insan ondan bile korkuyoAynen benim de yok denecek kadar azdı. Sadece olduğum ilk günün akşamı bir sürü kahverengi akıntı çıktı o da büyük ihtimal ameliyat kalıntısıydı. Bir de 3.haftamda leke geldi o da büyük ihtimal regl sonrası bir şeydi
Benimki nerdeyse 3. haftada düştü kuzum. Zaten görmen biraz zor peçeteye falan geldiyse eriyip gidiyor.Anladım canım belki ben akın bey tuttu dedikten sonra başka doktora gitmem ama gidersem de sizin gibi yaparım hatta sizin gittiginize giderim
Bu arada hala çömelince dikiş görüyorum düşen bi tane bile İp görmedim hala
İz falan yok canım bundan yüzde yüz emin olabilirsin. Ama yaptırdıktan sonra tuttu mu tutacak mı tutarsa kanayacak mı kaygısı malesef hepimizde var. Bunu bir türlü aşamıyoruzkızlarrr daha 10. günümdeyim ameliyat olalı tuttu mu tutmadı mı diye endişeliyim hiç bakmıyorum korkumdan bu bi gerçek hadi onu geçtim iz falan kalmıyo demi ya tutmasa bile bakınca anlamıycak kimse demi?? (bu arada sizin gibi dünya iyisi tatlısı insanlar oldugunu bilseydim çok daha önce üye olup dertleşirdim iyiki varsınız )
Pskoloji alt üst olucak bu pskolojiyi nasil atlaticaz acaba oraya yatmak bile iskencekesinlikle canımm aynen öyle olabildigince pozitif olmalıyız herşeyin daha kolay ilerlemesi için en dogrusu bu. çok pardon ama ben manyaga baglıyorum çok umutluyum çok umutsuzum bukadar duygu degişimi yaşadıgımı hiç hatırlamıyırum ama aynen inşallah bişekilde atlatıcaz allahın izniyle
Benimki nerdeyse 3. haftada düştü kuzum. Zaten görmen biraz zor peçeteye falan geldiyse eriyip gidiyor.
kızlarrr daha 10. günümdeyim ameliyat olalı tuttu mu tutmadı mı diye endişeliyim hiç bakmıyorum korkumdan bu bi gerçek hadi onu geçtim iz falan kalmıyo demi ya tutmasa bile bakınca anlamıycak kimse demi?? (bu arada sizin gibi dünya iyisi tatlısı insanlar oldugunu bilseydim çok daha önce üye olup dertleşirdim iyiki varsınız )
İz falan yok canım bundan yüzde yüz emin olabilirsin. Ama yaptırdıktan sonra tuttu mu tutacak mı tutarsa kanayacak mı kaygısı malesef hepimizde var. Bunu bir türlü aşamıyoruzYalnız değiliz en azından bunu düşünelim. Kanamış olanlar da var bu süreci olabildiğince pozitif düşünerek atlatalım yoksa kafayı sıyırıcaz
bildigim kadariyla o ipler özel ipler oluyomus kendiliginden eriyen ipler oluyomusAlaturka wc ye çömelince alttan foto çekiyorum çömelince biraz foto da İp gözüküyor ama o bence zar ipi değil cunku zar icin açıp bakmadan gözükmez mantıken diye düşünüyorum. Koruyucu dikiş yaptım dedi ben o dikiş oldugunu düşünüyorum o gözükenleri ama hala düşmediler acaba zarı diktiği İp de düşecek mi yoksa onlar eriyen İp mi içerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?