Ben sadece iki parça ip gördüm içerdekiler eriyen bence o düşenler de dış taraftakilerdi.

bazı kişilerde eriyormuş bazılarında dökülüyormuş bildiğim kadarıyla. İplerin görünmesine de normal demişti Turgay beyin asistanı

doktor bana hava alsın daha cabuk iyileşir demişti bende o yüzden gün içinde dışarıda elbise giyiyorum
Bişey sorcam şimdi kış geldi şubat gbi yapmayı düşünüyorum ama o zaman nasıl hava almasını saglıcaz yani pantolon illaki giyilir heralde

Şimfi oldu canım sorularım yanıtını aldı :) özellikle kışın etek fln zor olur ama agı geniş eşofman tarzı olur yani anladım :)

Gözünüz aydın Siz kime yaptirmistiniz

Canim bazilari erio bazilari dusuo canim eriyen ipten yapiolar genelde zaten

Yaaaa yerim seniii canim manolyam gelmisss sen hep gel ya valla bana inanilmaz moral oluosunuz sen sakarya :))
Gözünüz aydın Siz kime yaptirmistiniz
Özgür kartala yaptrdi canim o

Benim 24 kasımda tam 1 Ay olcak ama sanırım 1 Ay ı bir kaç gün geçirip giderim ben

Ben sadece iki parça ip gördüm içerdekiler eriyen bence o düşenler de dış taraftakilerdi.

Zaten eriyen İp olması mantıklı erimeyen İp zarımız içerde nasıl çürüyüp düşecek.. Ancak dikişleri aldırmak gerekir ama bence dikiş aldırmak da işleme zarar verebilir kesin eriyen iptir o gözükenler de dıştaki koruyucu olanlardır

Şimfi oldu canım sorularım yanıtını aldı :) özellikle kışın etek fln zor olur ama agı geniş eşofman tarzı olur yani anladım :)

Ben genel de tayt giyiyorum rahat oluyor esnek pamuklu oldugu icin kilotsuz gezemiyorum malesef ev kalabalık gece yatarken de çamaşırla yatıyorum bide sürekli kilot değiştiriyorm kızlar Bn sizde öyle yapın hafif akıntı geliyor nemlendio çamaşır Bn o yüzden değiştiriyorum kuru kuru giymek icib

Kontrol gunu gelsin bi an önce tuttu desin dunyanın en mutlu insanı olcam bunca eziyet sonrası cidden bunu hak ediyoruz kızlar inşallah hepimizin kanaması olcak dualarım hepimiz icin
Aynen cnm ben de iple çekiyorjm kontrol gününü zaman geçmek bilmiyo sanki hayırlısıyla güzel bir sekılde bi atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…