Ben sadece iki parça ip gördüm içerdekiler eriyen bence o düşenler de dış taraftakilerdi.Alaturka wc ye çömelince alttan foto çekiyorum çömelince biraz foto da İp gözüküyor ama o bence zar ipi değil cunku zar icin açıp bakmadan gözükmez mantıken diye düşünüyorum. Koruyucu dikiş yaptım dedi ben o dikiş oldugunu düşünüyorum o gözükenleri ama hala düşmediler acaba zarı diktiği İp de düşecek mi yoksa onlar eriyen İp mi içerden
bazı kişilerde eriyormuş bazılarında dökülüyormuş bildiğim kadarıyla. İplerin görünmesine de normal demişti Turgay beyin asistanıAlaturka wc ye çömelince alttan foto çekiyorum çömelince biraz foto da İp gözüküyor ama o bence zar ipi değil cunku zar icin açıp bakmadan gözükmez mantıken diye düşünüyorum. Koruyucu dikiş yaptım dedi ben o dikiş oldugunu düşünüyorum o gözükenleri ama hala düşmediler acaba zarı diktiği İp de düşecek mi yoksa onlar eriyen İp mi içerden
Bişey sorcam şimdi kış geldi şubat gbi yapmayı düşünüyorum ama o zaman nasıl hava almasını saglıcaz yani pantolon illaki giyilir heraldedoktor bana hava alsın daha cabuk iyileşir demişti bende o yüzden gün içinde dışarıda elbise giyiyorum
Şimfi oldu canım sorularım yanıtını aldı :) özellikle kışın etek fln zor olur ama agı geniş eşofman tarzı olur yani anladım :)Kızlar panik olmayın dolabinizda illaki agi bol bisey bulursunuz bana burdakiler hep etek elbise giyceksin demislerdi ben o zaman korkmstum ama hic de öyle abartmaya gerek yok bi esofman benim isimi gördü pantalon gbi duranlar varya ondan giydim.. bigun oyle bigun etek bigun etek pantalon derken bi sekilde gecer gider takmayin kafaniza bende takmistim gerci de hic gerek yok..
Kis ayinda elbise nasil giyilcek gercektenBişey sorcam şimdi kış geldi şubat gbi yapmayı düşünüyorum ama o zaman nasıl hava almasını saglıcaz yani pantolon illaki giyilir heralde
Gözünüz aydın Siz kime yaptirmistinizKizlar forma arasira girip okuyorum yazilanlari bende sizin gibi dikim yaptirip kanamasi olanlardadim insallah hepiniz kurtulursunuz lutfen fazla evham yapmayin akisina birakin mutlaka kanamaniz olucak.. sonra stres yaptiginiz gunlere kizarsiniz ... dualarim sizinle
Canim bazilari erio bazilari dusuo canim eriyen ipten yapiolar genelde zatenAlaturka wc ye çömelince alttan foto çekiyorum çömelince biraz foto da İp gözüküyor ama o bence zar ipi değil cunku zar icin açıp bakmadan gözükmez mantıken diye düşünüyorum. Koruyucu dikiş yaptım dedi ben o dikiş oldugunu düşünüyorum o gözükenleri ama hala düşmediler acaba zarı diktiği İp de düşecek mi yoksa onlar eriyen İp mi içerden
Yaaaa yerim seniii canim manolyam gelmisss sen hep gel ya valla bana inanilmaz moral oluosunuz sen sakarya :))Kizlar forma arasira girip okuyorum yazilanlari bende sizin gibi dikim yaptirip kanamasi olanlardadim insallah hepiniz kurtulursunuz lutfen fazla evham yapmayin akisina birakin mutlaka kanamaniz olucak.. sonra stres yaptiginiz gunlere kizarsiniz ... dualarim sizinle
Özgür kartala yaptrdi canim oGözünüz aydın Siz kime yaptirmistiniz
Ben sadece iki parça ip gördüm içerdekiler eriyen bence o düşenler de dış taraftakilerdi.
Şimfi oldu canım sorularım yanıtını aldı :) özellikle kışın etek fln zor olur ama agı geniş eşofman tarzı olur yani anladım :)
Hemen yaz cnm kontrolden sonra
Aynen cnm ben de iple çekiyorjm kontrol gününü zaman geçmek bilmiyo sanki hayırlısıyla güzel bir sekılde bi atlatsakKontrol gunu gelsin bi an önce tuttu desin dunyanın en mutlu insanı olcam bunca eziyet sonrası cidden bunu hak ediyoruz kızlar inşallah hepimizin kanaması olcak dualarım hepimiz icin
Geçecek canım herkesinki nasıl geçtiyse bizimki de geçecek. Yıpratma kendini zor biliyorum amaBenim rüyalarıma giriyor artık psikolojim çok fena bana bir de psikiyatr önerir nisiniz
Daha olmadan bile pskolojim bozuldu benimGeçecek canım herkesinki nasıl geçtiyse bizimki de geçecek. Yıpratma kendini zor biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?