Kızlar bugun çok fazla oturdum biraz agrım oldu birde benim şeyim inanılmaz kaşınıyor zor dayanıyorum kaşımamak için sizin de kaşınıyor mu? Resmen kaşı beni diyor

Kızlar bugun çok fazla oturdum biraz agrım oldu birde benim şeyim inanılmaz kaşınıyor zor dayanıyorum kaşımamak için sizin de kaşınıyor mu? Resmen kaşı beni diyor
Canim kasinti normal de asiri derecedeyse mantar olmasin dikkat et

Canim kasinti normal de asiri derecedeyse mantar olmasin dikkat et

Ama normal de mantarım yoktu ameliyattan sonra olur mu öyle bişey var mı ilk kez duydum inşallah öyle bişey değildir aşırı kaşınıyor evet ama ben o iyileşme kaşıntısı diye düşünüyorum hep. Ameliyattan sonra mantar olan oldu mu li hiç? Duyan eden var mı ben görmemiş olabilirim.. Umarım öyle bişey yoktur ya mantar tutmasına engel oluyor işlemin olmadı bi yarın hemşireye sorayım ben kurt düştü içime

normal bi kasintiysa iylestigini gosterir ama cok dayanilmaz kasintiysa bogaz manzarasinin dedigi gibi mantar fln olabilir

Gün icinde ic camasirini sık sık degistir

Kuzum sakin ol mantar oyle yaygin bi hastalik bnde bazen olurdu enfeksiyn kapinca.. korkulcak bisy yok dikisi de bozmuyo hap veya krem verirler gecer o saglam dikisi nasil bozabilir bi mantar? Ben doktoruma sormstm ilac veririz gecer dedi. Ben ameliyattan once olurdum.. kuru tutmak önemli olbilir bunlar panik yapma normal seyler

Travazol sürerdim ben hemen gecirir bi sorsana doktoruna o soyler ne yapilmasi gerektigini..ama böyle asiri kasinio dimi duramiyosun kasimadan?

günaydın kızlarrr evett benimde kaşıntı oluyo mesela 1-2 saat çoook kaşıntı oluyo sonra yavaş yavaş geçiyo sürekli olmadı hiç bugüne kadar bencede endişelenicek bişey yok iyileştigi için kaşınıyo diye düşünüyorun

R redbrick bende de var kaşıntı biara yoğunlaşıyor biara duruyo sanki endişelenecek birsey olduğunu sanmıyorum

Kızlar mantarda sürekli kasinti olur sizin dediginiz iyilesme kasintisi aman kasimayin hazir kaynayan sey bozulmasin :) benim de oluyodu o kdar biraz da temiz tutamiyosun fazla ondan da oluyo o bi ay berbat durumdaydim ben tam acip temizleyemedigim icin

benim de mantar oluşmuştu o süreçte yıkayamıyoruz normal

Travazol sürerdim ben hemen gecirir bi sorsana doktoruna o soyler ne yapilmasi gerektigini..ama böyle asiri kasinio dimi duramiyosun kasimadan?

Her dk her saniye kaşınmıyor böyle arada kaşınıyor ama büyük kaşınıyor böyle kaşıyasım geliyor öyle diyim ama işte huylu bi kaşıntı bence mantar değildir iyileşme kaşıntısıdır diye düşünüyorum

Yeminle korktum valla bide mantar çıkmasın başımıza.. Benim de ara ara kaşınıyor iyileşme kaşıntısı o zaman işim rahatladı ya

surekli bi kasinti degilse temizliginde dikkat ediyomussun korkma bence iylestigi icin kasiniyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…