- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
o bende de oluodu canm normal korkma mantar değildirYeminle korktum valla bide mantar çıkmasın başımıza.. Benim de ara ara kaşınıyor iyileşme kaşıntısı o zaman işim rahatladı ya
Sen yine iyi ozmn günde 2 kez benim normalde akıntım fazla olur günde 3 4 tane değiştiriyorum iç çamaşırıCanım değiştiriyorum hatta yattığımı sabah çıkarıp yeni gidiyorum akşam yatarken başka giyiyorum iki kez değiştiriyorum
surekli bi kasinti degilse temizliginde dikkat ediyomussun korkma bence iylestigi icin kasiniyodur
Aaa inanmiyorum ilk defa duyuyorum helal olsun sana :)) ben zaten psikolojik olarak acinca bacagimi uyaniyodum hemen psikopat gbi ama dedigin gibi mantikli :) pilatese de hasret kaldim zaten yapamiyorum artik. Doktor 2 ay sonra artik bacagini cok fazla acabilcegin pilates gbi sporlari yapabilirsin dedi aslnda bence de bisey olmaz ama neyse artik bekleyelim biraz daha ama canimi sikio bu hareketleri kisitlamak evlensek de kurtulsak bi hepimiz.evett evettt doktor banada aynı şekilde tarif etti çok aralama dedi su tut sadece dedi, size bir ayrı kırıklıgımı manyaklıgımı itiraf etmek istiyorum bacaklarını çok açma demişti bende uykumda çok hareket eden bi insanım uyuma şekillerim çok garip oldugundan bacaklarımı çok açmayım diye plates lastigini bacaklarımdan geçirip öyle uyuyorum vallahi gülebilirsiniz komik ama bişey olcak diye ödüm kopuyor belki benim gibi uyuyan insanlara bi çözüm olabilir
Psikopatlık seviyemevett evettt doktor banada aynı şekilde tarif etti çok aralama dedi su tut sadece dedi, size bir ayrı kırıklıgımı manyaklıgımı itiraf etmek istiyorum bacaklarını çok açma demişti bende uykumda çok hareket eden bi insanım uyuma şekillerim çok garip oldugundan bacaklarımı çok açmayım diye plates lastigini bacaklarımdan geçirip öyle uyuyorum vallahi gülebilirsiniz komik ama bişey olcak diye ödüm kopuyor belki benim gibi uyuyan insanlara bi çözüm olabilir
Canim resim atabilirmisin merak ettim benimki gibimi.Kızlarcım bu arada hani ben kontrol için ikinci bir doktora gidecektim ya sanırım vazgeçtim çünkü bugün kendim çömelip baktım resmen açıklık yok gibi. Siz ne diyosunuz gitmeli miyim
Cnm sen bilirsin tabi ama ben giderdim başka bir doktordan da duymak için tabi herkesin kendi düşüncesiKızlarcım bu arada hani ben kontrol için ikinci bir doktora gidecektim ya sanırım vazgeçtim çünkü bugün kendim çömelip baktım resmen açıklık yok gibi. Siz ne diyosunuz gitmeli miyim
Ne kdr bir delik kalması gerekiyorCanim resim atabilirmisin merak ettim benimki gibimi.
Doktora sormadim da burda daha once diktirip kanamasi olanlar şöyle diyodu serce parmaginin ucu kadar kucucuk bi delik oluyomus..Ne kdr bir delik kalması gerekiyor
Canim turgay hocanin yeri temiz steril bi yermiDoktora sormadim da burda daha once diktirip kanamasi olanlar şöyle diyodu serce parmaginin ucu kadar kucucuk bi delik oluyomus..
Canim sen bilirsin ama bende gittim anca icim rahatladi son kez git istersen nolur nolmazKızlarcım bu arada hani ben kontrol için ikinci bir doktora gidecektim ya sanırım vazgeçtim çünkü bugün kendim çömelip baktım resmen açıklık yok gibi. Siz ne diyosunuz gitmeli miyim
Canim valla yardimci olmak isterim ama yanlis anlasilmak istemiyorum reklam fln sanilabilio bazen.. burda adı gecen harun ozkan turgay karakaya akın bey özgür kartal hepsi iyi doktorlar icin rahat olsun öyle hicbiri merdiven alti degil..tabi bu benim fikrim onlara yaptranlarla da cok konustum kac yildir bilgi almak icin ondan söylüyorum secim sizin kimse şuna gidin diyemez hepsnden birsürü olumlu sonuc var cogu kisi doktorundan memnun bende dahil..Canim turgay hocanin yeri temiz steril bi yermi
Tamam canım tesekkurler yaptiran insanlarin memnun kalmasi karar vermeye daha etkiliCanim valla yardimci olmak isterim ama yanlis anlasilmak istemiyorum reklam fln sanilabilio bazen.. burda adı gecen harun ozkan turgay karakaya akın bey özgür kartal hepsi iyi doktorlar icin rahat olsun öyle hicbiri merdiven alti degil..tabi bu benim fikrim onlara yaptranlarla da cok konustum kac yildir bilgi almak icin ondan söylüyorum secim sizin kimse şuna gidin diyemez hepsnden birsürü olumlu sonuc var cogu kisi doktorundan memnun bende dahil..
Öyle canim bu forumu bastan asagi oku dicem ama zor cok uzun :)) okuybildgn kadra oku lafanda biri netlesir bildigim kadaryla bende yardmci olmaya calsiirim tabikiTamam canım tesekkurler yaptiran insanlarin memnun kalmasi karar vermeye daha etkili
Şuan bunun için müsait değilim ama ilk fırsatta atayımCanim resim atabilirmisin merak ettim benimki gibimi.
Güvenilir bir doktor bulamıyorum ama haklısınız galibaCnm sen bilirsin tabi ama ben giderdim başka bir doktordan da duymak için tabi herkesin kendi düşüncesi
Hepsini okumaya calışıyorum :)) canim tesekkur ederim yardimin icinÖyle canim bu forumu bastan asagi oku dicem ama zor cok uzun :)) okuybildgn kadra oku lafanda biri netlesir bildigim kadaryla bende yardmci olmaya calsiirim tabiki
Aaa inanmiyorum ilk defa duyuyorum helal olsun sana :)) ben zaten psikolojik olarak acinca bacagimi uyaniyodum hemen psikopat gbi ama dedigin gibi mantikli :) pilatese de hasret kaldim zaten yapamiyorum artik. Doktor 2 ay sonra artik bacagini cok fazla acabilcegin pilates gbi sporlari yapabilirsin dedi aslnda bence de bisey olmaz ama neyse artik bekleyelim biraz daha ama canimi sikio bu hareketleri kisitlamak evlensek de kurtulsak bi hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?