surekli bi kasinti degilse temizliginde dikkat ediyomussun korkma bence iylestigi icin kasiniyodur

Tabi ki öyle içine kdr yıkama şansım olmuyor dul alırken de ovamıyorım öyle su dökülüp gidiyor üstümden hafif elimde su vuruyorum dudaklarını ayırıp normal bi şekilde yıkayamıyorım bişey olur diye

evett evettt doktor banada aynı şekilde tarif etti çok aralama dedi su tut sadece dedi, size bir ayrı kırıklıgımı manyaklıgımı itiraf etmek istiyorum bacaklarını çok açma demişti bende uykumda çok hareket eden bi insanım uyuma şekillerim çok garip oldugundan bacaklarımı çok açmayım diye plates lastigini bacaklarımdan geçirip öyle uyuyorum vallahi gülebilirsiniz komik ama bişey olcak diye ödüm kopuyor belki benim gibi uyuyan insanlara bi çözüm olabilir

Aaa inanmiyorum ilk defa duyuyorum helal olsun sana :)) ben zaten psikolojik olarak acinca bacagimi uyaniyodum hemen psikopat gbi ama dedigin gibi mantikli :) pilatese de hasret kaldim zaten yapamiyorum artik. Doktor 2 ay sonra artik bacagini cok fazla acabilcegin pilates gbi sporlari yapabilirsin dedi aslnda bence de bisey olmaz ama neyse artik bekleyelim biraz daha ama canimi sikio bu hareketleri kisitlamak evlensek de kurtulsak bi hepimiz.

Psikopatlık seviyem

Kızlarcım bu arada hani ben kontrol için ikinci bir doktora gidecektim ya sanırım vazgeçtim çünkü bugün kendim çömelip baktım resmen açıklık yok gibi. Siz ne diyosunuz gitmeli miyim

Kızlarcım bu arada hani ben kontrol için ikinci bir doktora gidecektim ya sanırım vazgeçtim çünkü bugün kendim çömelip baktım resmen açıklık yok gibi. Siz ne diyosunuz gitmeli miyim
Canim resim atabilirmisin merak ettim benimki gibimi.

Cnm sen bilirsin tabi ama ben giderdim başka bir doktordan da duymak için tabi herkesin kendi düşüncesi

Canim sen bilirsin ama bende gittim anca icim rahatladi son kez git istersen nolur nolmaz

Canim turgay hocanin yeri temiz steril bi yermi
Canim valla yardimci olmak isterim ama yanlis anlasilmak istemiyorum reklam fln sanilabilio bazen.. burda adı gecen harun ozkan turgay karakaya akın bey özgür kartal hepsi iyi doktorlar icin rahat olsun öyle hicbiri merdiven alti degil..tabi bu benim fikrim onlara yaptranlarla da cok konustum kac yildir bilgi almak icin ondan söylüyorum secim sizin kimse şuna gidin diyemez hepsnden birsürü olumlu sonuc var cogu kisi doktorundan memnun bende dahil..

Tamam canım tesekkurler yaptiran insanlarin memnun kalmasi karar vermeye daha etkili

Tamam canım tesekkurler yaptiran insanlarin memnun kalmasi karar vermeye daha etkili
Öyle canim bu forumu bastan asagi oku dicem ama zor cok uzun :)) okuybildgn kadra oku lafanda biri netlesir bildigim kadaryla bende yardmci olmaya calsiirim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…