- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
Bildigim kadariyla kilamiycaksin canim cunku egilemezssin bacaklarinin ustune oturamazssin bi sure cok dikkat etmen gerekiyomus cnkukızlar beni yanlış anlamayın ama namaz da mı kılınmıyor bu dönemde temizlenemiyorsa abdest de alınamaz
cnm bu süreçte elimizden geldigince yapabildiğimiz kdr temiz tutmaya ve olmaya çalışıyoruz. Allah görüyor elimizdrn geleni yapıyoruz Rızası için niyet edip kıl bence onun katında kabul olmayan hiç bir ibadet yokkızlar beni yanlış anlamayın ama namaz da mı kılınmıyor bu dönemde temizlenemiyorsa abdest de alınamaz
canımm ben şöyle düşünüyorum ben 5 vakit namaz kılan biri degilim ama ameliyattan sonra namaz kılmak çok zor olur diye düşünüyorum hatta kılmamalısın çünkü hareketlerin ister istemez kısıtlanıyo dikkat ermek gerekiyo ya abdest almakta aynı şekilde zarar verebilir diye düşündümkızlar beni yanlış anlamayın ama namaz da mı kılınmıyor bu dönemde temizlenemiyorsa abdest de alınamaz
Adı ne cnm dedigin kişininKizlar daha onceki yazilarda bi arkadas islem yaptirmis tutmadgindan korkuyomus siyah olmus iplikleri oyle yazmis haberiniz varmi ondan tutmusmu dikisleri turgay hocada yaptirmis
Ben de başta snein gibi düşünüyordum ama burda daha önce uzan saykolu diye biri vardı sanırım ama tam emin değilim o mu yazdı o ben hep kıldım yazmıştı bir bakın isterseniz boğazmanzarası daha iyi bilir o kişiyi ozmnlar o vardı galiba forumdaBildigim kadariyla kilamiycaksin canim cunku egilemezssin bacaklarinin ustune oturamazssin bi sure cok dikkat etmen gerekiyomus cnku
Gecekusu123 canim adiAdı ne cnm dedigin kişinin
1274. sayfada yazmisGecekusu123 canim adi
Cnm cok bilemicem ama onun kendinden kaynaklı bir sorun vardı sanki yanlış da olabilirim bilen varsa yazsınGecekusu123 canim adi
Hepimiz su isten kurtulalimda rahat bu uyku uyuyalim insallahaynen canımm yakın 15 dk falan oraya uzaklıgı
İnş cnm inş yılbaşına kdr Atatürk’e uçuşlar devam ediyor diye duydum ben deHepimiz su isten kurtulalimda rahat bu uyku uyuyalim insallah
Yılbaşından sonra yokmu acaba ya öylr olursa bizler için zor plur yaİnş cnm inş yılbaşına kdr Atatürk’e uçuşlar devam ediyor diye duydum ben de
Bana bir seyahat Acentasında çalışan biri oyle dedi ama belli olmaz ki cnm en azından ozmn a kdr devam edecek diye duymuş onlar da THY yi fln arayıp bir sorulabilir bence ama THY nin de kesin bir sey diyeceğini sanmıyorum onlar da bence henüz bilmiyordur ben aramıştım henüz bize gelen bir sey yok oraya şu tarihten itibaren sefer olmayacak diye demişlerdiYılbaşından sonra yokmu acaba ya öylr olursa bizler için zor plur ya
Canim yok kimse kötü niyetle yazmadi zaten insan ister istemez herkesten suphelenio haklilar.. cok tesekkür ederim ya ben cok zorluk cektim bide bazilari beni korkuttu abartarak anlatti ahtim var yani yardim etcem kaldiki bende sizinle konstkca rahatliyorum :)düşündükçe napıcagını şaşırıyo insan hiç normal degil ama tutsun yeterki bu aradaBogazmanzarasi öncelikle ve kesinlikle iyiki varsın senin paylaştıkların olmasa inan budurumda olan bi çok kişi çıldırıcak allahım inşallh hepimizin güzel sonuçları olsunnnnn bu arada senin reklam yaptıgını düşünen insanlar varsa yazmayıversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?