kızlar beni yanlış anlamayın ama namaz da mı kılınmıyor bu dönemde temizlenemiyorsa abdest de alınamaz
Hayir canim ben kildim su an da kiliyorum o engel degil. Pislik derken oyle degil yani banyoda acip su dokuyodum elimle hafif hafif ovaliyodum fln ama tabiki ben hunharca sabunla fln temizlemeye alstgm icin temiz degil gbi geliodu.. namaz cok rahatlatiyodu beni sadece egilirken o kisim geriliyodu biraz korkuyodum

Kizlar daha onceki yazilarda bi arkadas islem yaptirmis tutmadgindan korkuyomus siyah olmus iplikleri oyle yazmis haberiniz varmi ondan tutmusmu dikisleri turgay hocada yaptirmis
Canim o nisanlisiyla biseyler yasadi iki haftalikken dogal olarak yarisi tuttu yarisi tutmadi.. ben dokunmaya bile korkuyodum yani dikkat etmezsen malesef bozuluyo baya dikkat istio

Canim saykoylu muydu bilmiyrm da bana sakarya123 de demisti kiliyorum die sagolsun cok yardmci olmstu

Hım iyi o zaman canim kapanmamis demekki yoksa dogru oraya bilet alamazdin sen sevindim ya gidip gelmek kolay olur cunku

N Nelizz hayır canmm öyle bişi yokk benim 24 kasımda atatürk hava limanı için ucagım var bilet satışı olmazdı

Hım iyi o zaman canim kapanmamis demekki yoksa dogru oraya bilet alamazdin sen sevindim ya gidip gelmek kolay olur cunku

Aynem kizlar siz icinizi rahat tutun ulasim cok kolay taksiyle gidip geldim ben dinlendm hatta bi bucuk saat fln dikimden sonra dinlenme odasinda iyi oluyo.. ben hatta fazla abartmisim ucak saatlerini fazla acmisim aralarini iki saat bde havalimaninda bekledim :))

Geçici varken de kılınabilir di mi canım ya :/
Canim o konuda bilgim yok istersen bi sor doktorlara.. ama benim fikrim bence kilinir cunku bu dugunden önce oluyo ve insanlar dugunlerinde oraya buraya kosturuyo yani demekki o kadar basit degil..
Namaz kilarken zaten tek yapman gereken fazla uzanarak secdeye gitmemek yoksa gerilio ve aciodu benimki bide yere otururken yavas oturmak baska biseye gerek yok die düsünüyorum

Ulasimin rahat olmasina cok sevindim ya Ankarada hava alani cok uzak istanbulda oraya yakin olmasi gidis donus acisindan kolaylik olur en azindan onu sıkınti yapmayiz yetiscekmiyiz yetisemiycekmiyiz diye

Bende bir şey olacağını düşünmüyorum canım ya inşallah olmaz yani... söylediğin gibi yavaş hareket etsem yeterli olur galiba... Rabbim de yardım eder...

Kızlar bunu soran kime yaptırdı bilmiyorum ama ameliyattan sonra evlenene kadar ağda yaptırmak yok diye biliyorum ben. Bizzat turgay beye yaptırıp onun ağzından duyduğum için bu kadar net konuşabiliyorum. Benimki tutmadı biliyosunuz ama ben yine de epilasyona başladım işinizi bunun için riske atmayın ağda demek aniden çekmek demek kesinlikle çok yanlış olur. Turgay bey bana üst bölgeye istiyorsan yap ama alt bölgeye kesinlikle ağda falan yaptırma dedi en sağlıklısı epilasyon

Doktor bir ay sonra kontrole çagırıyor tuttu dersen yapabilirsin yani tutması lazım işlemin tutmuşsa işlemden bir ay sonra yapılıyor
Anladim canim bisey daha sorabilirmiyim ben ankarada bi doktora yaptirdim tutmamis dedi kalici diye gecici yapti o doktor magduru oldum tekrar yaptirma sansim olurmu tekrar yapilabiliyomudur

Ust bolgeye yapilabiliyo ama degilmi ben bisey sorabilirmiyim sizin tutmamis diye soruyorum neden tutmadi sizinki ben ankarada birine yaptirmistim tutmadi dedi bana 5. Gunumde durduk yere kanamam olmustu kalici diye gecici yapildi bence tekrar kalici yaptirma sansimiz oluyomu tekrar islem yapilirmi turgay beye gidicem bende ben sormustum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…