Kızlar benim işlemimde tutmamasinin tek sorumlusu benim yanlış anlaşılmasın eski konuşmaları okursanız beni tanırsınız. Benim psikolojim bozuldu erkek arkadaşım yanlışlıkla girdi kızlığımı alacak kadar. Ardından ameliyat oldum ama kafam hiç yerinde değildi çok kurcaladım ayrica makat catlagindan dolahi hep kabiz oldjm oda cok etkiledi haliyle. ameliyatın 15. Gününden sonra dudakları ayıra ayıra hergun defalarca baktim ona rağmen tutmuştu ama ida bi yere kadar dayandı nisan ayında yaptırdım daha yeni yeni orama bakmaktan vazgeçiyorumm. Düşünün ki bakmaktan iç dudaklarımı sarkıttım şimdi dikimi değil bunu dert ediyorum. Benim düştüğüm gafletlere düşmeyin aklinizi başınıza toplayın dikkat edin

Tüh ya üzüldüm canım senin adına dikişlerin tutmus olsunda önemli olan o bence uyardıgın için sagol canim

Çok rahatladım şimdi ya korkuyodum tekrar olmaz diye belki
Canim ben dikime gittigim gün myfamily benden sormami rica etmisti sormstum bunu o gün turgay beye.. tutmayip tekrar diktrnce sansimiz dusermi die yoo kanama ihtimali her zaman aynı dedi yani bisey kaybetmediniz sizde

Ben inanıyorum zaten isini hakkıyla yapan doktorlar olduğu sürece halledilemeyecek bişey değil. Daha önce denedim ve oldu sadece hatalar yaptım birdahaki sefere bu hatalara dusmicem diyorum kendi kendime ve bunu birdaha yaşamam gerekiyormus demek ki diyorum rabbim veriyorsa vardır bi bildiği. Sağlam durun kızlar gerçekten ölüm dışında herşeyin çaresi var

Canim ben dikime gittigim gün myfamily benden sormami rica etmisti sormstum bunu o gün turgay beye.. tutmayip tekrar diktrnce sansimiz dusermi die yoo kanama ihtimali her zaman aynı dedi yani bisey kaybetmediniz sizde
Yaaaaa çok sevindim ben çok korkuyodum düsünüp duruyodum şansım kalmadı diye çok sağol canım iyiki varsınız hepiniz:))

Haklısın ölümden başka herşeyin çaresi var Allah hepimizin yardımcısı olur mutlaka

günaydınn kızlarrr kucakk dolusuu günaydınnnn tutmama ihtimalini bile düşününce acayip daralıyorum okuyunca gözlerim doluyo okadar üzülüyorum çok zor ötesi bi süreç ama aslında herşeyde bi hayır vardır şöyle bakıyorum olaya önce saglıgımız yerinde olsun be diyorum çok bunaldık çok stresliyiz falan ama herşeyin çaresi var bugün ameliyat olalı 14. gün oluyo ilk günler geçmicek zannettim sanki saatler durdu ve geçmicek ama bakıyorum 14. günümdeyim heyecanla umutla 24 kasımın gelmesini bekliyorum dualarımız birbirimizle olsun neleri atlattık bunun içinde rabbim yardım edicektir

Günaydın canım herşeyin basi saglik aslinda haklisin insanin cani sag olunca hersey hallediliyo aslinda iki haftan dolmus yolu yarilamissin nerdeyse :)iyi haberlerinide verirsin insallah.

Bende aynı durumdayım bir an önce olsun bitsin diyorum sonra aklıma '' ya tutmazsa '' diye sorular geliyor. Öyle bir durum olursa geçiçi için dikiş artırsak belli olur mu sizce kızlar? Geçici yaptırıp sonuç alan var mıydı öyle İp falan gözüküyor mu? Benim tutması lazım yada son çare geçici ilişki bugun yarın yakın az zaman kaldı. Dikişlerim hiç düşmedi ama gevsek bir görüntü var alttan çektiğim de hemşireye sordum illa dikiş düşecek diye bişey yok onlar eriyecek zamanla dedi en Max 45 gün dedi ama o saate erimezse nolcak doktor alır mı eriyimeyen dikişi sizce? Bazen bide çok hareketli oluyorum koşma zıplama degil ama yürüme ayakta kalma eğilme şeklinde buda beni inanılmaz yoruyor kızlar en güzeli yatmak bir ay boyunca

Geçici için herkes olumlu yazdı canım kimsenin belli olmadı... detaylı şekilde özelden de konuştum o arkadaşlar ile anlaşılmıyor rahat ol... ama gerek kalmaz inşallah işlem olmuşsun zaten tutar inşallah

Canim sen neler dusunmussun böyle bu kadar olumsuz dusunmeyin kizlar ya neden tutmasin sen gevsek goruyosun ama sen bilemezsin biz bilemeyiz doktorlar bilir onu.. ben ters harrkt ettm o kadar ona ragmen tuttu biraz rahatlayin.. gecicide de zaten en cok olumlu sonuc alanlar. Belli olmuyo ama o raddeye gelmiceksin Allahin izniyle olumlu dusun

Ah canım inşallah gerek kalmaz bide onun stresi de ayrı.. Artık insan bir an önce sonuca kavuşmak istiyor psikolojik olarak bu süreç çok yoruyor her gün bir gün daha hızlı geçsin hadi diyorum evrene resmen..

Canım işte insan psikolojisi.. Böyle oldum bu aralar zaman daraldıkça sanırım tereddütler artmaya başlıyor bu arada sizlere bişey soracağım bi kaç güne falan regl olurum sanırım ama iyileşme dönemi tutma dönemi tam 3.-4. Hafta dedi doktor ancak öyle kaynıyor. Benim regl olmam bi sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre bir boşluk bırakıyor orda kan aksın diye düşünüyorum? Şimdi düşünüyorum da doktora sormayı unuttuğum ne çok şey varmış

R redbrick canımm onu bende düşünüyorum bende en fazla 4 güne regl olucam acaba sıkıntı yaratırmı diye düşünüyorum ama kızlık zarı adetliyken bile dikiliyo muş biyerde öyle okumuştum tam tutacagı zaman yani 3. haftaya giricem regl olcam inşallahhhh bişicik olmaz doktor anlatıyo ama benim kulaklarım ugulduyo duymuyorum anlamıyorun resmen okadar heyecanlandım stres yaptım bende hiç bişey soramadan gelmişim ama allah bin kere razı olsub whatsap tan doktorun hemişiresi hemen yardımcı oluyo cevap veriyo

ya doku kaynaşmaması diye bişey varmı gerçekten ya böyle bişeyden tutmadıysa diye düşünüyorum anlıycagınız bugünde buna takayım dedim çünkü acayip dikkat ediyorum benim dışımda bişey olmalı yoksa tutmaması için bi sebep yok bu arada R redbrick sen doktora ne iş yaptıgını söylemiş miydin ?

Ben artık hemşireye soru sormaya utanıyorum o kdr çok sordum ki, hala da bile yüzlerce soru sorabilirim iyice kafayı yedik normal de zaman çok hızlı geçiyor ama biz işlem olduk diye bence geçmiyor gibi şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…