aynen hiç sorma vakit çok çabuk geçsin artık 1 saat geçti diye seviniyorun ama biliyosun herşeye deger yeterki tutsun[/QUOTE
Kesinlikle mutlu bi yuva kurmamız buna baglı su an
ben 9. günümde regl oldum hiçbi sorun olmamıştıCanım işte insan psikolojisi.. Böyle oldum bu aralar zaman daraldıkça sanırım tereddütler artmaya başlıyor bu arada sizlere bişey soracağım bi kaç güne falan regl olurum sanırım ama iyileşme dönemi tutma dönemi tam 3.-4. Hafta dedi doktor ancak öyle kaynıyor. Benim regl olmam bi sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre bir boşluk bırakıyor orda kan aksın diye düşünüyorum? Şimdi düşünüyorum da doktora sormayı unuttuğum ne çok şey varmış
oooo sen atlatmıssınki artık zaten iki haftadan sonra baya bi yol katedilmiş oluo sen bu saatten sonra napsan bozulmaz o inşallah tabiR redbrick canımm onu bende düşünüyorum bende en fazla 4 güne regl olucam acaba sıkıntı yaratırmı diye düşünüyorum ama kızlık zarı adetliyken bile dikiliyo muş biyerde öyle okumuştum tam tutacagı zaman yani 3. haftaya giricem regl olcam inşallahhhh bişicik olmaz doktor anlatıyo ama benim kulaklarım ugulduyo duymuyorum anlamıyorun resmen okadar heyecanlandım stres yaptım bende hiç bişey soramadan gelmişim ama allah bin kere razı olsub whatsap tan doktorun hemişiresi hemen yardımcı oluyo cevap veriyo
Bu Benim de aklıma geliyo yaa dokudan dolayı tutmama fln var mı acaba oyle birsey
oooo sen atlatmıssınki artık zaten iki haftadan sonra baya bi yol katedilmiş oluo sen bu saatten sonra napsan bozulmaz o inşallah tabivalla kızlar takmayın diyorumya tutmasa bnmki tutmzdı.. hep ayaktaydım bi tek aksam eve gelnce dinleniodum uzanıyodum kaç kere yanlışlıkla üstüne oturdum doktorlar bunları hesap ederek yapıo bu işlemi neticede.. stres yapmayın..
Bu Benim de aklıma geliyo yaa dokudan dolayı tutmama fln var mı acaba oyle birsey
sende haklısın canm bende bikaç ay önce burda denize girsem bozulurmu die soruyodum :) maviminval de suyun işi gücü yok geliyim zar bozuyum dicek demişti:) şimdi gülüyorum ama anlıyorum yani sizi şu an ben tuttu die bu kadar rahatladım ama inanın sizinki de tutcak öyle çok çok bi darbe almadkca ki ben üstne oturunca inanılmaz acımıştı gitti dedim yani resmen.. o halde bile bişey olmamış şükür.. tamam dikkat edin tabiki gerekeni yapın ama bu kadar da yıpranmaya gerek varmı? normal yürüdüm ben genelde.. 3. haftada hızlı yürümek zorunda kaldım yani sakınılan göze çöp batar bu kadar düşünüp sakınmayın.Canım işte insan psikolojisi.. Böyle oldum bu aralar zaman daraldıkça sanırım tereddütler artmaya başlıyor bu arada sizlere bişey soracağım bi kaç güne falan regl olurum sanırım ama iyileşme dönemi tutma dönemi tam 3.-4. Hafta dedi doktor ancak öyle kaynıyor. Benim regl olmam bi sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre bir boşluk bırakıyor orda kan aksın diye düşünüyorum? Şimdi düşünüyorum da doktora sormayı unuttuğum ne çok şey varmış
oturdum derken yani canım arabaya biniyodum bacaklarımı açıp hop die oturdum dikişin üstüne sert oturdum yani baya. arkadasım yüzünden oldu önüme eşyaları koycaktı ayaklarını çek diyince bacaklarımı açmak zornda kaldım dengemi kaybettimAh işte yazdıkların hep aynı ben.. İnşallah bizim de tutacak böyle senin gibi bizde burda insanlara iç açıcı yorumlar yapcaz.. Üstüne oturmak da benim bildigim yasak değil ama acıdığı için çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum
canım valla oluyorum da kızasım gelio size de bana kızmayın ama :) ortda hiçbişy yok burda tutmama ihtimalini konuşuyosunuz bi durun doktor tutmamış desin o zaman gelin konuşalım :)) siz şimdiden paniksiniz ya ben napim ilişkim olcak yakında..ahhhhhBogazmanzarasi allahım inşallahhh inşallhhh söyledigin gibi olur sen yazınca vallahi acayip moral oluyosun
Aynen aynen ben de onun dedikleri ile ayaktayım desem yeridir yani inş guzel haberlerini alırızahhhhhBogazmanzarasi allahım inşallahhh inşallhhh söyledigin gibi olur sen yazınca vallahi acayip moral oluyosun
Doku kaynamaması gibi bisey varmi gercekten acaba yaBu Benim de aklıma geliyo yaa dokudan dolayı tutmama fln var mı acaba oyle birsey
haha aynen valla o dönem hep öyle oluo normalde otrcak yer bulamazsın herkes bi saygılı herkeste bi yer verme çabası :))) şimdi yan oturdugun için baya yer kaplıosun rahat da edemiosun valla ne bilim bazen mecbur oturuyodum üsüne ama ağrlık vermeden.. o dönem hiç olmucak uzun yol işleri çıktı başıma birsürü bahane uydurdum gtmemek için basur oldum dedim bi aydır hala gecmedimi diolar. bende diyorum aslında ameliyat olmam lazım da işte korkuyorum ondan bu kadar uzadı fln Allah affetsin :))ay sormayın ya serviste otur abla otur abla abla niye oturmuyon deliricem yeminle hiç denk gelmez kuzenim geliyo yolda ben götüreyi im diyo inme iner gibi nasıl oturcagımı hesaplıyorum sakınan göze tam anlamıyla çöp batıyo
amin inşallah canım benm bende sakaryaya musallat olmuştum o ne yaparsa bende onu yapıodum valla o çıktı inşallah ben batmam beraber cıkarız :) ilk işim buraya yazmak olcak vallaAynen aynen ben de onun dedikleri ile ayaktayım desem yeridir yani inş guzel haberlerini alırızBogazmanzarasi sonra sıra sıra hepimiz yardımcı oluruz burdakilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?