Eevt söyledim engel değil çalışmaya dedi hatta ben biraz böyle bacaklarımı ayırıp saçma bi yürüme şekline girince doktor hasta gibi davranmana gerek yok gündelik hayatına devam et dedi ama dogal olarak insan yoruluyor günde 8/9 saat az bi zaman değil en güzeli evde dinlenmek imkanı olan böyle yapsın valla bence

anladım canmm evet banada öyle dedi bu ameliyat günlük yaşantınızı etkilicek bişey degil dedi ama ister istemez insanın aklı başından gidiyo bi zarar gelicekk diye

ben 9. günümde regl oldum hiçbi sorun olmamıştı

oooo sen atlatmıssınki artık zaten iki haftadan sonra baya bi yol katedilmiş oluo sen bu saatten sonra napsan bozulmaz o inşallah tabi valla kızlar takmayın diyorumya tutmasa bnmki tutmzdı.. hep ayaktaydım bi tek aksam eve gelnce dinleniodum uzanıyodum kaç kere yanlışlıkla üstüne oturdum doktorlar bunları hesap ederek yapıo bu işlemi neticede.. stres yapmayın..

Bu Benim de aklıma geliyo yaa dokudan dolayı tutmama fln var mı acaba oyle birsey

Ah işte yazdıkların hep aynı ben.. İnşallah bizim de tutacak böyle senin gibi bizde burda insanlara iç açıcı yorumlar yapcaz.. Üstüne oturmak da benim bildigim yasak değil ama acıdığı için çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum

sende haklısın canm bende bikaç ay önce burda denize girsem bozulurmu die soruyodum :) maviminval de suyun işi gücü yok geliyim zar bozuyum dicek demişti:) şimdi gülüyorum ama anlıyorum yani sizi şu an ben tuttu die bu kadar rahatladım ama inanın sizinki de tutcak öyle çok çok bi darbe almadkca ki ben üstne oturunca inanılmaz acımıştı gitti dedim yani resmen.. o halde bile bişey olmamış şükür.. tamam dikkat edin tabiki gerekeni yapın ama bu kadar da yıpranmaya gerek varmı? normal yürüdüm ben genelde.. 3. haftada hızlı yürümek zorunda kaldım yani sakınılan göze çöp batar bu kadar düşünüp sakınmayın.

oturdum derken yani canım arabaya biniyodum bacaklarımı açıp hop die oturdum dikişin üstüne sert oturdum yani baya. arkadasım yüzünden oldu önüme eşyaları koycaktı ayaklarını çek diyince bacaklarımı açmak zornda kaldım dengemi kaybettim

ay sormayın ya serviste otur abla otur abla abla niye oturmuyon deliricem yeminle hiç denk gelmez kuzenim geliyo yolda ben götüreyi im diyo inme iner gibi nasıl oturcagımı hesaplıyorum sakınan göze tam anlamıyla çöp batıyo

ahhhhh Bogazmanzarasi allahım inşallahhh inşallhhh söyledigin gibi olur sen yazınca vallahi acayip moral oluyosun
canım valla oluyorum da kızasım gelio size de bana kızmayın ama :) ortda hiçbişy yok burda tutmama ihtimalini konuşuyosunuz bi durun doktor tutmamış desin o zaman gelin konuşalım :)) siz şimdiden paniksiniz ya ben napim ilişkim olcak yakında..
o doku da milyonda bir öyle olsa bile giriş dar olduğu için mesela çaresizin öyle olmuştu.. eşi hiçbişey dememiş yani zaten o an inanmış oluolar ben hiçbirinizin haytandaki kişinin bu kadar psikopat olcağına inanmıyorum bi insan seviosa evlenir zaten e seviosa da grişi dar bide siz de dersiniz bilmiyorum neden kanama yok die sizi üzmeye dayanamaz.. burda kanamsı olmayanların da öyle oldu ben boşanan görmedim şahsen..

haha aynen valla o dönem hep öyle oluo normalde otrcak yer bulamazsın herkes bi saygılı herkeste bi yer verme çabası :))) şimdi yan oturdugun için baya yer kaplıosun rahat da edemiosun valla ne bilim bazen mecbur oturuyodum üsüne ama ağrlık vermeden.. o dönem hiç olmucak uzun yol işleri çıktı başıma birsürü bahane uydurdum gtmemek için basur oldum dedim bi aydır hala gecmedimi diolar. bende diyorum aslında ameliyat olmam lazım da işte korkuyorum ondan bu kadar uzadı fln Allah affetsin :))

Aynen aynen ben de onun dedikleri ile ayaktayım desem yeridir yani inş guzel haberlerini alırız Bogazmanzarasi sonra sıra sıra hepimiz yardımcı oluruz burdakilere
amin inşallah canım benm bende sakaryaya musallat olmuştum o ne yaparsa bende onu yapıodum valla o çıktı inşallah ben batmam beraber cıkarız :) ilk işim buraya yazmak olcak valla

Kızlar birazcık yardımcı olabilmek adına yazıyorum. Ben ameliyat olup evime araba kullanarak döndüm. Ameliyat sonrası yalnızca iki gün dinlenebildim. Sonrasında her gün yan da olsa oturmak zorunda kaldım ve araba kullanmaya devam ettim. Ameliyatın 15. günü regl oldum, doktor bir problem yaratmayacağını söyledi. Ayrıca küçüklüğümden beri hep akıntı problemim vardı. Bu tarz şeyleri problem yapmanıza gerek yok Bogazmanzarasi nın dediği gibi sakınan göze çöp batar. Bunları düşünerek kendinizi daha fazla sıkıntıya sokmayın yeterince sıkıntımız varken üstelik. Şunu da söyleyeyim eğer ameliyat gerçek bir ameliyatsa yani doktor kalıcı diye geçici yapmadıysa tutmaması çok düşük bir ihtimal. İnşallah istediğimiz sonucu alıp rahatlayacağımız günler gelecek umutlu olalım

kesinlikle kızlar çok çok katılıyorum daha ortada bişey yok biz ikinci ameliyatı planlıyoruz o dereceye geldik inşallah tutar ve kanamazsada bencede zaten kimse bizden bunun için boşanmaz ortada bırakmaz allahım inşallhhh çok güzel haberler vericez ve aynen bundan sonraki kızlara yardımcı olmak için ne gerekiyosa yapıcam ya Bogazmanzarasi senin ilişkin nezaman gerçekleşicek tarih belli mi tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…