oturdum derken yani canım arabaya biniyodum bacaklarımı açıp hop die oturdum dikişin üstüne sert oturdum yani baya. arkadasım yüzünden oldu önüme eşyaları koycaktı ayaklarını çek diyince bacaklarımı açmak zornda kaldım dengemi kaybettim
canım benim belli de şimdi burda söylemek istemiyorum nişanlım fln anlar die.. ama yakında yani bi bucuk ay fln diyim ben :)kesinlikle kızlar çok çok katılıyorum daha ortada bişey yok biz ikinci ameliyatı planlıyoruz o dereceye geldik inşallah tutar ve kanamazsada bencede zaten kimse bizden bunun için boşanmaz ortada bırakmaz allahım inşallhhh çok güzel haberler vericez ve aynen bundan sonraki kızlara yardımcı olmak için ne gerekiyosa yapıcam yaBogazmanzarasi senin ilişkin nezaman gerçekleşicek tarih belli mi tam olarak?
Merdiven çıkmakta sorun yok diye biliyorum 2 şer 3 er çıkmadığın sürece ve ince topuk giyilmemelibirşey sorucam ameliyattan sonra merdiven çıkmakta kalın topuk ayakkabı bot giymek sorun olur mu
Ben otururken ağırlığımı bir kalçama verip bacak bacak üstüne atıyordum. Bir de evet yan uyuyorum düz uyuyunca sanki dikişler çekiliyor gibi bir his oluşuyordu. Birinci ayım bitti şuan gayet rahat istediğim pozisyonda yatıp oturtabiliyorum.Kızlar otururken yan oturyosunuz ya bacaginizin ustune yan oturup bacaklarinizi kendinize dogrumu cekip oturyosunuz bide uyurken de yan sekildemi uyuyosunuz
Her ihtimale karsi cok dikkat etmek lazim demekki ne guzel doldurmussun bi ayiniBen otururken ağırlığımı bir kalçama verip bacak bacak üstüne atıyordum. Bir de evet yan uyuyorum düz uyuyunca sanki dikişler çekiliyor gibi bir his oluşuyordu. Birinci ayım bitti şuan gayet rahat istediğim pozisyonda yatıp oturtabiliyorum.
Anladim canim aslinda palates lastigini baglamak mantikliymis insan uyku halinde ne yaptigini bilemiyo cunkuN Nelizz canım otururken orta kısma kesinlikle agırlık verilmiycek dedi bi masa başı iş yapıyosan mümkün oldugunca bi bacagına yani bi kalçana agırlık veriyosun bacak degiştirerek oturuyosun yatarken istedigin gibi yatabilirsin demişti doktor ben sagıma soluma yatıyorum bazen yüz üstü en sonki kırıklıgımla pilates lastigini bacaklarıma baglıyorum uyurken kontrolsüz açarım diye öyle uyuyorum
Anladim canim aslinda palates lastigini baglamak mantikliymis insan uyku halinde ne yaptigini bilemiyo cunku
birşey sorucam ameliyattan sonra merdiven çıkmakta kalın topuk ayakkabı bot giymek sorun olur mu
Artik kaynamis seninki yakinda düsmeye baslar benim 18. Gunde dustu bi kismi.. oksurmekten fln da korkma hicbisey olmaz..kızlar evde herkes hasta banada geçmesi an meselesiöksürmekten hapşırmktan cok korkuyorum dikişler acaba nekadar zamanda kaynamış olur bugün 16. günümdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?