Ay ben normal oturma sandım kızz

Kızlar cok haklısınız İnan’ın burda bu destekler olmasa evet daha kötü bir psikolojide olurduk ama insan an geliyo en kötüsünü düşünmeden edemiyor evet yanlış belki boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz haklısınız ama bian oyle olabiliyor işte bu da normal artık heralde çünkü içinde bulunduğumuz durum zor. Sizin soyledıklerınız olmasa ben o ana takılıp kalırdım ama Allah’ın izniyle atlatacağız inş

canım benim belli de şimdi burda söylemek istemiyorum nişanlım fln anlar die.. ama yakında yani bi bucuk ay fln diyim ben :)

Kızlar otururken yan oturyosunuz ya bacaginizin ustune yan oturup bacaklarinizi kendinize dogrumu cekip oturyosunuz bide uyurken de yan sekildemi uyuyosunuz

Kızlar otururken yan oturyosunuz ya bacaginizin ustune yan oturup bacaklarinizi kendinize dogrumu cekip oturyosunuz bide uyurken de yan sekildemi uyuyosunuz
Ben otururken ağırlığımı bir kalçama verip bacak bacak üstüne atıyordum. Bir de evet yan uyuyorum düz uyuyunca sanki dikişler çekiliyor gibi bir his oluşuyordu. Birinci ayım bitti şuan gayet rahat istediğim pozisyonda yatıp oturtabiliyorum.

N Nelizz canım otururken orta kısma kesinlikle agırlık verilmiycek dedi bi masa başı iş yapıyosan mümkün oldugunca bi bacagına yani bi kalçana agırlık veriyosun bacak degiştirerek oturuyosun yatarken istedigin gibi yatabilirsin demişti doktor ben sagıma soluma yatıyorum bazen yüz üstü en sonki kırıklıgımla pilates lastigini bacaklarıma baglıyorum uyurken kontrolsüz açarım diye öyle uyuyorum

M Masalruya6 topuklu ayakkabı giyme demişti rahat düz ayakkabı giy dedi ve merdiven çıkabilirsin yokuş çıkabilirsin hiç sorun yok dedi sadece bacakları abartılı acmamak gerekiyo dedi doktor

Her ihtimale karsi cok dikkat etmek lazim demekki ne guzel doldurmussun bi ayini

Anladim canim aslinda palates lastigini baglamak mantikliymis insan uyku halinde ne yaptigini bilemiyo cunku

Anladim canim aslinda palates lastigini baglamak mantikliymis insan uyku halinde ne yaptigini bilemiyo cunku

Kızlar ben uyanınca bi bakıyorum bi bacağım çapraz şekilde yani dizimi havaya kaldırmış bacagımı kırıp ayagımı yataga koymuş şekilde uyanıyorum ama doktor uyurken dikkat et falan bişey demedi o yüzden bişey olmaz diye düşünüyorum

birşey sorucam ameliyattan sonra merdiven çıkmakta kalın topuk ayakkabı bot giymek sorun olur mu

Doktor baba merdiven çıkarken birer basamak çık degil öyle beşer onar ikişer büyük bacak hareketi yaparak çıkmak yok dedi topuklu gitmekte bence sıkıntı olamz ama yorulursun yani zorda değilsen rahat ayakkabı giy

kızlar evde herkes hasta banada geçmesi an meselesi öksürmekten hapşırmktan cok korkuyorum dikişler acaba nekadar zamanda kaynamış olur bugün 16. günümdeyim

kızlar evde herkes hasta banada geçmesi an meselesi öksürmekten hapşırmktan cok korkuyorum dikişler acaba nekadar zamanda kaynamış olur bugün 16. günümdeyim
Artik kaynamis seninki yakinda düsmeye baslar benim 18. Gunde dustu bi kismi.. oksurmekten fln da korkma hicbisey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…