ben operasyonu hastalığım bittikten sonra olmak istiyorum bir kaç günde istanbulda kalıp toparlandıktan sonra dönmeyi planlıyorum en ağrılı dönemler ne zaman oluyor bir de bu işlemlerle labioolasti de yaptıran oldu mu aranızda hiç

bence ikisini bi arada yaptrma benm cok agrm olmadı ama bünye meselesi belki senin olur ve laioplasty de mutlaka ağrı oluomus o daha agırmıs bende düşünmstm onu da vazgectm.. ve kalmana gerek bence yok yani ben rahattım şükür ama benm ağrı eşiğim yüksek eğer benm canm tatlı diosan dinlen. sadece ilk günün gecesi hafif sızı oldu ama ahgrı kesici alcak kadar bile değildi.. hatta ben esra hanıma sordum nie agrm yok normalmi die o derece bekledğimden kolay oldu şükür..

kızlar bu arada 2 aydan sonra spor yapılabilioduya aslında artık hiç yapmam diyodm ama olmucak böyle gelinlik zaten ekstra kilolu gösteren bişey ben yeniden başladım yapıyorum sanıyorum bi zarar görmez.. şimdi kasap et derdinde koyun can derdinde demeyin bana ama :) napim şu günler bi kere olcak bu mevzuyu düşünrek geçirmek istemiyorum zaten yeternce düşüdndm yıllardır

Doktor sakınca görmüyorsa sen niye göresin canım :) valla artık kimse düşünmesin şu derdi yeryüzünden silinsin istiyorum...

Doktor sakınca görmüyorsa sen niye göresin canım :) valla artık kimse düşünmesin şu derdi yeryüzünden silinsin istiyorum...
evet 2 ay sonra serbestsin dedi :) zaten bildiğin dikilmiş kapanmş et yni açılmaz heralde.. bende aynen öyle kuzum..

cnm kendini cok yormadan yap okdr zaman geçti artık senin o süreyi çoktan atlattın ki ayrıca ne kendi derdi herkesin derdi hepimizin

anladımm canımm inşallahh bişi olmaz kaynamıştır, bencede kalıcı yapılmasının amacı zaten bu degil mi cok yormadan yap hem için rahat eder yürüsen sadece koşu bandı yada yürüyüş bile hemen fayda eder

cnm kendini cok yormadan yap okdr zaman geçti artık senin o süreyi çoktan atlattın ki ayrıca ne kendi derdi herkesin derdi hepimizin

Cnm hep sen bize teselli telkin veriyorsun derdin düşüncen olduğunda sen de yaz mutlaka burda herkesin evet kendi dertleri var ama aslında birimizin derdi hepimizin derdi Bogazmanzarasi

yaa ben sizi yerimki :)) iyiki varsınız hepiniz şu kadınlar kulübünü kim kurduysa valla Allah razı olsun bu kadar tatlı bu kadar iyi insanlarla bu konuda birleşceğimi hiç düşünmezdim :) çok sağolun kızlar valla benimki artık son radde artık taka taka delirme aşamasına geldim ordan döndüm o yüzden artık ters tepio boşvermişlik modundayım.. size de ondan diyorum sizo aşamalara hiç giriş yapmayın direkt dönün :) manolya fln hep dioya ben kanamayı düşünmekten ne çeyizimi ne bişeyimi istediğim gbi yapabildm die o aklımda kalmış kulak vermek lazım..
ama cidden iyiki varsınız belki günlük hayatımda bile bu kadar içten insanlar yoktur.

evet 2 ay sonra serbestsin dedi :) zaten bildiğin dikilmiş kapanmş et yni açılmaz heralde.. bende aynen öyle kuzum..
Kaynayan parçanın tekrar açılacağını sanmıyorum canım giriş olmadan... zaten oluyorsa kalıcı değil yalandır ki sen teyit ettirdin rahat ol artık

Hepimiz iyi ki varız :) bu zor süreçte bizi bizden başkasının anlamayacak olduğunun farkında olduğumuz için, aslında başına gelmeyen herkes için bu durum gereksiz yere fazlasıyla düşülmez bi hata olduğu için, günlük yaşantımızdaki insanların kendisi bu hatayı yapmamış olduğundan kendilerini Melek ilan edebilecek kudrette gördükleri için (ki belki onlar bizim hatalardan daha büyüklerini yapmış insanlar...), Allah’ a verilecek hesabın peşine düşüp onlara bir zararı da yokken üstelik o hesabın Allah’tan önce kendilerine verilmesi gerektiğine inandıkları için bu haller, biz yaşayanların yaşadığı kabusun farkında olmadıkları için vs. Vs. Biz birbirimizi iyi anlayıp hassas durumdan en az hasarla kurtulmamızı istiyoruz birbirimizin bencilce değil topyekun :) o yüzden ben de diğer insanlardan daha insan olduğumuzu düşünüyorum... belki de bu dert yüzünden daha insan oldum kendi adıma...

Ya az önce hasta oldum ama öyle böyle bi sancı degil igneyle durdum yani dayanılvak gbidegildi şimdi bu sancıyı çekince şunu düşündüm acaba o zaman ki agrı bu şekilde şiddetli degildir dimi yani adet sancısı gbi degil dimi canım

şahsen benm için değildi asla.. adet sancısı çok fazla kalır onun yanında kız valla öyle abartılcak bişey yok ilk gün zaten uyuşuktum aksama anca hissettm o da agrım olmadı öyle

M Maryy987 canmm kesinlikle korkmana gerek yok abartılcak bişey degil zaten agrı kesici veriyo dayanılmıcak gibi benimde acı eşigim yüksek kişiden kişiye degişir mutlaka ama igne yapıyo akşam bi hassasiyet oluyo tabiki ama agrı kesici alırsın bişeycik olmaz gözünde büyütme asıl önemli olan sonrası bak tuttu mu tutmadı mı diye düşüne düşüne çıldırık olduk çıktık şu aşamayı bi atlat diceksin ki ay ameliyatı nasıl olcam diye düşünüyodum bak bitti geçti acısı şimdi acaba dikişler tuttu mu tutmadımı yaaa böyle

şahsen benm için değildi asla.. adet sancısı çok fazla kalır onun yanında kız valla öyle abartılcak bişey yok ilk gün zaten uyuşuktum aksama anca hissettm o da agrım olmadı öyle
Haklısınız galiba bende biran önce yapsamda level atlasam bari yaa böyle herşeyi düşünüyo insan

Kızlar herkese tek tek cvp veremiyorum aktif olarak okuyorum ama hep yorumları.. Ameliyat olacaklar korkmasın ilk gun bi agrı batma oluyor ama iki hafta sonra geçiyor azalıyor bnm sanırım 17.gün bu batma çok azaldı

İnsallah cok mutlu olursun canim cektigin acilara sterse deger canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…