Bizi bizden baska kimse anlamaz ne insanlar taniyorun her boku yiyip kendini namuslu gibi gosteren elestirmeye gelincee kimseye sirayi vermeyenHepimiz iyi ki varız :) bu zor süreçte bizi bizden başkasının anlamayacak olduğunun farkında olduğumuz için, aslında başına gelmeyen herkes için bu durum gereksiz yere fazlasıyla düşülmez bi hata olduğu için, günlük yaşantımızdaki insanların kendisi bu hatayı yapmamış olduğundan kendilerini Melek ilan edebilecek kudrette gördükleri için (ki belki onlar bizim hatalardan daha büyüklerini yapmış insanlar...), Allah’ a verilecek hesabın peşine düşüp onlara bir zararı da yokken üstelik o hesabın Allah’tan önce kendilerine verilmesi gerektiğine inandıkları için bu haller, biz yaşayanların yaşadığı kabusun farkında olmadıkları için vs. Vs. Biz birbirimizi iyi anlayıp hassas durumdan en az hasarla kurtulmamızı istiyoruz birbirimizin bencilce değil topyekun :) o yüzden ben de diğer insanlardan daha insan olduğumuzu düşünüyorum... belki de bu dert yüzünden daha insan oldum kendi adıma...
insan çok yıpranıyor çokBizi bizden baska kimse anlamaz ne insanlar taniyorun her boku yiyip kendini namuslu gibi gosteren elestirmeye gelincee kimseye sirayi vermeyen
haah işte en hassas noktam.. biçok arkadasım var öyle kendi çocugun evine kac kere gider herkesin kendi seçimi eleştrmek için söylemiyorum. sonra ben bakireyim yok ayse su bokları yemiş der.. e sen sevgilinin evinde naptın sabaha kadar ne boklar yedin acaba??? ama yook kızımız masum bakireya. evlenceğin kocana ben daha önce bikaç sevgilimin evine gdip kaldım de bakalım kalıomu o masumluk?bi kzıın düşmanı yine kız gerçekten mal hepsi beyinsiz. bide övünüolarya bitiyorum ya. lan en azndan ben evlencez die kandım ya sen? yemin ediyorum oksijen fazlalığı bu beyinsizler.Bizi bizden baska kimse anlamaz ne insanlar taniyorun her boku yiyip kendini namuslu gibi gosteren elestirmeye gelincee kimseye sirayi vermeyen
inşallah hepimiz oluruz itilip kakılmayı en haketmeyen kişiler bence biziz şu halimize bak ya saf saf aylarca tutmazsa naparız muhabbeti yapıyoruz.İnsallah cok mutlu olursun canim cektigin acilara sterse deger canim
Çok yipratici bi surec eski nesem yok hep aklimda bitmek bilmeyen sorular icimde sucluluk duygusu utanç kendime yukleniyorum kendimi sucluyorum hatayi hep kendimde ariyorum daha yaptirmadan bukadar stresteyim bilmiyorum Allah buyuk insallah kurtarir hepimizi bu skıntıda olanlari cok iyi anliyorum zor bi surec pskolojik olarakinsan çok yıpranıyor çok
Ay bende nefret ediyorum boylelerinden biri var yatmadigi adam kalmadi cocuk aldirdi sonunda bi tane buldu onuda bakireyim diye kandirdi parmaginda yuzuk kendisi mukemmel ama valla allah basimiza vermesin kimseyi kinamam ama su anda cok mutlu ya ben anlamadim biz bu hatayi tek bi insanda yaptik ve kandirildik guvendik ve bunun bedelinide oduyoruz boyleleri varken kimsenin bizi elestirmeye hakki yokhaah işte en hassas noktam.. biçok arkadasım var öyle kendi çocugun evine kac kere gider herkesin kendi seçimi eleştrmek için söylemiyorum. sonra ben bakireyim yok ayse su bokları yemiş der.. e sen sevgilinin evinde naptın sabaha kadar ne boklar yedin acaba??? ama yook kızımız masum bakireya. evlenceğin kocana ben daha önce bikaç sevgilimin evine gdip kaldım de bakalım kalıomu o masumluk?bi kzıın düşmanı yine kız gerçekten mal hepsi beyinsiz. bide övünüolarya bitiyorum ya. lan en azndan ben evlencez die kandım ya sen? yemin ediyorum oksijen fazlalığı bu beyinsizler.
canım valla ben mal gbi o kaaadaar cok sucluluk duydumkii git anlat dedim al düürüst oldum ne oldu? adım k... oldu yani.. sanki sanırsın yılların bu işle uğraşan hayat kadınıyım öyle laflar yedimki. bi kişiyle yaşadım ya sadece nedir yani hata yapamazmıyız biz? valla türk erkekleri kaç kere aldatıo her haltı yio bi kadın çıkıp diomu bu namussuz die? nefret ettim şu ikiyüzlülükten.. nişanlıyım benm nişanlım telde çok konuşmaz akrabalarımı aramaz.. ama ben onunkileri bi hafta aramayı unutayım hemen laf sokmalar başlıo valla açıkcası çok da tın. erkek olunca nie hersey tolere edilio bu ülkede ya?Çok yipratici bi surec eski nesem yok hep aklimda bitmek bilmeyen sorular icimde sucluluk duygusu utanç kendime yukleniyorum kendimi sucluyorum hatayi hep kendimde ariyorum daha yaptirmadan bukadar stresteyim bilmiyorum Allah buyuk insallah kurtarir hepimizi bu skıntıda olanlari cok iyi anliyorum zor bi surec pskolojik olarak
Degilmi erkeksen herseyi yapmaya hakkin var ama kadinsan bi hata yapsan o..., oluyo o kadina kimse sormuyoki sen bunu tek basinami yaptin diye kimse demiyo hic bi erkege sen nasil bunu yaparsin diye her halti yiyolar pislikler sonrada namuslu kiz istiyolar siz bi namuslu olun ondan sonra namuslu kiz isteyin nefret ediyorum su zihniyetteki erkeklerden hic birimiz bu durumda olmayi istemezdik kaldiki biz bu durumu kafaya takan ve pskoljisini bozup kurtulmak icin bununla cebellesen insanlariz allah bizi bu duruma dusuren insanlarin iki yakasini bi araya getirmesin insallah kizlarcanım valla ben mal gbi o kaaadaar cok sucluluk duydumkii git anlat dedim al düürüst oldum ne oldu? adım k... oldu yani.. sanki sanırsın yılların bu işle uğraşan hayat kadınıyım öyle laflar yedimki. bi kişiyle yaşadım ya sadece nedir yani hata yapamazmıyız biz? valla türk erkekleri kaç kere aldatıo her haltı yio bi kadın çıkıp diomu bu namussuz die? nefret ettim şu ikiyüzlülükten.. nişanlıyım benm nişanlım telde çok konuşmaz akrabalarımı aramaz.. ama ben onunkileri bi hafta aramayı unutayım hemen laf sokmalar başlıo valla açıkcası çok da tın. erkek olunca nie hersey tolere edilio bu ülkede ya?
Cahillikten :) zarın kadınlara neden verildiğini erkeklere verilmediğini sorgulayıp, erkeklere güvendi kadına güvenmedi Allah diyecek kadar beyin yoksunu o kadar insan var ki :) bunu söyleyen de adi bir erkek... hadi bize güvenmedi Allah sana güvendi de be yaptın adi insancanım valla ben mal gbi o kaaadaar cok sucluluk duydumkii git anlat dedim al düürüst oldum ne oldu? adım k... oldu yani.. sanki sanırsın yılların bu işle uğraşan hayat kadınıyım öyle laflar yedimki. bi kişiyle yaşadım ya sadece nedir yani hata yapamazmıyız biz? valla türk erkekleri kaç kere aldatıo her haltı yio bi kadın çıkıp diomu bu namussuz die? nefret ettim şu ikiyüzlülükten.. nişanlıyım benm nişanlım telde çok konuşmaz akrabalarımı aramaz.. ama ben onunkileri bi hafta aramayı unutayım hemen laf sokmalar başlıo valla açıkcası çok da tın. erkek olunca nie hersey tolere edilio bu ülkede ya?
Katılıyorum kesinlikle... her bu durumda olan o... değil, buraya girip okuyan erkekler varmış madem Allah onları ıslah etsin bari...Degilmi erkeksen herseyi yapmaya hakkin var ama kadinsan bi hata yapsan o..., oluyo o kadina kimse sormuyoki sen bunu tek basinami yaptin diye kimse demiyo hic bi erkege sen nasil bunu yaparsin diye her halti yiyolar pislikler sonrada namuslu kiz istiyolar siz bi namuslu olun ondan sonra namuslu kiz isteyin nefret ediyorum su zihniyetteki erkeklerden hic birimiz bu durumda olmayi istemezdik kaldiki biz bu durumu kafaya takan ve pskoljisini bozup kurtulmak icin bununla cebellesen insanlariz allah bizi bu duruma dusuren insanlarin iki yakasini bi araya getirmesin insallah kizlar
aynen öyle ne bilim bunları da yaşamamz gerekiomuş demekki artık takmamayı öğrendm ama ömrümden ömür gtti..Degilmi erkeksen herseyi yapmaya hakkin var ama kadinsan bi hata yapsan o..., oluyo o kadina kimse sormuyoki sen bunu tek basinami yaptin diye kimse demiyo hic bi erkege sen nasil bunu yaparsin diye her halti yiyolar pislikler sonrada namuslu kiz istiyolar siz bi namuslu olun ondan sonra namuslu kiz isteyin nefret ediyorum su zihniyetteki erkeklerden hic birimiz bu durumda olmayi istemezdik kaldiki biz bu durumu kafaya takan ve pskoljisini bozup kurtulmak icin bununla cebellesen insanlariz allah bizi bu duruma dusuren insanlarin iki yakasini bi araya getirmesin insallah kizlar
katılıyorum iyiki iyiki ahiret var.. ya Allah tövbe edin affedeyim derken bunlar kim oluyo ya?? valla çok sinirlendim yine akşam akşam durup durup nişanlıma çatıyorum zaten sevmesem çoktan ayrılmıştım çünkü biliorum aynı zihniyette..ama benim bu dikimi yaptrp yıllarca eziyet cekmeme katkısı olan kim varsa ayağına dolansın inşallah.ahirette hepsiyle görüşcemCahillikten :) zarın kadınlara neden verildiğini erkeklere verilmediğini sorgulayıp, erkeklere güvendi kadına güvenmedi Allah diyecek kadar beyin yoksunu o kadar insan var ki :) bunu söyleyen de adi bir erkek... hadi bize güvenmedi Allah sana güvendi de be yaptın adi insanonu geçtim bir anne düşünün benim oğlum erkek ona bir şey olmaz en fazla elini yıkar diyen ... kızı da var bu annenin... bu toplumdan bi nane olur mu sizce? Lafa gelince din alini icraatte zina erkeğe günah değil ... valla Rabbim görüyor bizi iyi ki var şu ahiret...
Benimde sinirler bir harlandı valla yeter ya canımızı mı istiyorlar bi hata ettik diye anlamıyorum... o... k... demek ne demek ya... gözünle görsen 3 kere ov bak deniliyor... nasıl bi günah çeşidi o? Kul hakkıyla gelme demiş rabbim nasıl gelirsen gel... nasıl olacak bilmiyorum... hakkımı helal edemiyorum ben de bana bunu yaşatan ne o aileye ne oğullarına...katılıyorum iyiki iyiki ahiret var.. ya Allah tövbe edin affedeyim derken bunlar kim oluyo ya?? valla çok sinirlendim yine akşam akşam durup durup nişanlıma çatıyorum zaten sevmesem çoktan ayrılmıştım çünkü biliorum aynı zihniyette..ama benim bu dikimi yaptrp yıllarca eziyet cekmeme katkısı olan kim varsa ayağına dolansın inşallah.ahirette hepsiyle görüşcem
Gerizekalilar bide girip okuyolarmiymis egolarinimi tatmin ediyolar acaba okadAr kizin vebaline günahına girip bide bununla gerile gerile yasiyolarKatılıyorum kesinlikle... her bu durumda olan o... değil, buraya girip okuyan erkekler varmış madem Allah onları ıslah etsin bari...
Dünyanın çivisini bizim çıkardığımızı düşünüyorlar bir de üstüne üstlük :)Gerizekalilar bide girip okuyolarmiymis egolarinimi tatmin ediyolar acaba okadAr kizin vebaline günahına girip bide bununla gerile gerile yasiyolar
Çok buyuk konusmamak gerekir kizida varmis madem kinadigini yasar yarin bi günCahillikten :) zarın kadınlara neden verildiğini erkeklere verilmediğini sorgulayıp, erkeklere güvendi kadına güvenmedi Allah diyecek kadar beyin yoksunu o kadar insan var ki :) bunu söyleyen de adi bir erkek... hadi bize güvenmedi Allah sana güvendi de be yaptın adi insanonu geçtim bir anne düşünün benim oğlum erkek ona bir şey olmaz en fazla elini yıkar diyen ... kızı da var bu annenin... bu toplumdan bi nane olur mu sizce? Lafa gelince din alini icraatte zina erkeğe günah değil ... valla Rabbim görüyor bizi iyi ki var şu ahiret...
Amin insallah diger tarafta seni ayakta beklesinlerkatılıyorum iyiki iyiki ahiret var.. ya Allah tövbe edin affedeyim derken bunlar kim oluyo ya?? valla çok sinirlendim yine akşam akşam durup durup nişanlıma çatıyorum zaten sevmesem çoktan ayrılmıştım çünkü biliorum aynı zihniyette..ama benim bu dikimi yaptrp yıllarca eziyet cekmeme katkısı olan kim varsa ayağına dolansın inşallah.ahirette hepsiyle görüşcem
haha tabi canım ooo bi kere beni burdan bi it rahatsız etti fotograflarını at yoksa herkese yayarım bakire olmadıgını dieGerizekalilar bide girip okuyolarmiymis egolarinimi tatmin ediyolar acaba okadAr kizin vebaline günahına girip bide bununla gerile gerile yasiyolar
Aynı erkek, kız bir kere yaşadı mı bırakamaz da diyormuş... eğer okuyorsa da şunu söylemek istiyorum Allah babasını ve eniştelerini başından eksik etmesin anne, ablalarının o vakit... :) sinirlerim çok bozuldu gerçekten... bu insanlar nasıl konuşabiliyor bu şekilde ... nasıl bir iğrençliktir bu...Çok buyuk konusmamak gerekir kizida varmis madem kinadigini yasar yarin bi gün
Bende okudukca cok sinirleniyorum hepside kul hakkina girdiler Valla bende beni bu hale dusuren o insana insan demek bile istemiyorum senelerce hergün beddua ettim bende hakkımı asla helal etmiyorum dilerim rabbim ahirete birakmasın bize bunlari yasatan hepsinden inaniyorum Allah soracak hesabiniBenimde sinirler bir harlandı valla yeter ya canımızı mı istiyorlar bi hata ettik diye anlamıyorum... o... k... demek ne demek ya... gözünle görsen 3 kere ov bak deniliyor... nasıl bi günah çeşidi o? Kul hakkıyla gelme demiş rabbim nasıl gelirsen gel... nasıl olacak bilmiyorum... hakkımı helal edemiyorum ben de bana bunu yaşatan ne o aileye ne oğullarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?