Bizi bizden baska kimse anlamaz ne insanlar taniyorun her boku yiyip kendini namuslu gibi gosteren elestirmeye gelincee kimseye sirayi vermeyen

Bizi bizden baska kimse anlamaz ne insanlar taniyorun her boku yiyip kendini namuslu gibi gosteren elestirmeye gelincee kimseye sirayi vermeyen
haah işte en hassas noktam.. biçok arkadasım var öyle kendi çocugun evine kac kere gider herkesin kendi seçimi eleştrmek için söylemiyorum. sonra ben bakireyim yok ayse su bokları yemiş der.. e sen sevgilinin evinde naptın sabaha kadar ne boklar yedin acaba??? ama yook kızımız masum bakireya. evlenceğin kocana ben daha önce bikaç sevgilimin evine gdip kaldım de bakalım kalıomu o masumluk?bi kzıın düşmanı yine kız gerçekten mal hepsi beyinsiz. bide övünüolarya bitiyorum ya. lan en azndan ben evlencez die kandım ya sen? yemin ediyorum oksijen fazlalığı bu beyinsizler.

insan çok yıpranıyor çok
Çok yipratici bi surec eski nesem yok hep aklimda bitmek bilmeyen sorular icimde sucluluk duygusu utanç kendime yukleniyorum kendimi sucluyorum hatayi hep kendimde ariyorum daha yaptirmadan bukadar stresteyim bilmiyorum Allah buyuk insallah kurtarir hepimizi bu skıntıda olanlari cok iyi anliyorum zor bi surec pskolojik olarak

Ay bende nefret ediyorum boylelerinden biri var yatmadigi adam kalmadi cocuk aldirdi sonunda bi tane buldu onuda bakireyim diye kandirdi parmaginda yuzuk kendisi mukemmel ama valla allah basimiza vermesin kimseyi kinamam ama su anda cok mutlu ya ben anlamadim biz bu hatayi tek bi insanda yaptik ve kandirildik guvendik ve bunun bedelinide oduyoruz boyleleri varken kimsenin bizi elestirmeye hakki yok

canım valla ben mal gbi o kaaadaar cok sucluluk duydumkii git anlat dedim al düürüst oldum ne oldu? adım k... oldu yani.. sanki sanırsın yılların bu işle uğraşan hayat kadınıyım öyle laflar yedimki. bi kişiyle yaşadım ya sadece nedir yani hata yapamazmıyız biz? valla türk erkekleri kaç kere aldatıo her haltı yio bi kadın çıkıp diomu bu namussuz die? nefret ettim şu ikiyüzlülükten.. nişanlıyım benm nişanlım telde çok konuşmaz akrabalarımı aramaz.. ama ben onunkileri bi hafta aramayı unutayım hemen laf sokmalar başlıo valla açıkcası çok da tın. erkek olunca nie hersey tolere edilio bu ülkede ya?

Degilmi erkeksen herseyi yapmaya hakkin var ama kadinsan bi hata yapsan o..., oluyo o kadina kimse sormuyoki sen bunu tek basinami yaptin diye kimse demiyo hic bi erkege sen nasil bunu yaparsin diye her halti yiyolar pislikler sonrada namuslu kiz istiyolar siz bi namuslu olun ondan sonra namuslu kiz isteyin nefret ediyorum su zihniyetteki erkeklerden hic birimiz bu durumda olmayi istemezdik kaldiki biz bu durumu kafaya takan ve pskoljisini bozup kurtulmak icin bununla cebellesen insanlariz allah bizi bu duruma dusuren insanlarin iki yakasini bi araya getirmesin insallah kizlar

Cahillikten :) zarın kadınlara neden verildiğini erkeklere verilmediğini sorgulayıp, erkeklere güvendi kadına güvenmedi Allah diyecek kadar beyin yoksunu o kadar insan var ki :) bunu söyleyen de adi bir erkek... hadi bize güvenmedi Allah sana güvendi de be yaptın adi insan onu geçtim bir anne düşünün benim oğlum erkek ona bir şey olmaz en fazla elini yıkar diyen ... kızı da var bu annenin... bu toplumdan bi nane olur mu sizce? Lafa gelince din alini icraatte zina erkeğe günah değil ... valla Rabbim görüyor bizi iyi ki var şu ahiret...

Katılıyorum kesinlikle... her bu durumda olan o... değil, buraya girip okuyan erkekler varmış madem Allah onları ıslah etsin bari...

aynen öyle ne bilim bunları da yaşamamz gerekiomuş demekki artık takmamayı öğrendm ama ömrümden ömür gtti..

katılıyorum iyiki iyiki ahiret var.. ya Allah tövbe edin affedeyim derken bunlar kim oluyo ya?? valla çok sinirlendim yine akşam akşam durup durup nişanlıma çatıyorum zaten sevmesem çoktan ayrılmıştım çünkü biliorum aynı zihniyette..ama benim bu dikimi yaptrp yıllarca eziyet cekmeme katkısı olan kim varsa ayağına dolansın inşallah.ahirette hepsiyle görüşcem

Benimde sinirler bir harlandı valla yeter ya canımızı mı istiyorlar bi hata ettik diye anlamıyorum... o... k... demek ne demek ya... gözünle görsen 3 kere ov bak deniliyor... nasıl bi günah çeşidi o? Kul hakkıyla gelme demiş rabbim nasıl gelirsen gel... nasıl olacak bilmiyorum... hakkımı helal edemiyorum ben de bana bunu yaşatan ne o aileye ne oğullarına...

Katılıyorum kesinlikle... her bu durumda olan o... değil, buraya girip okuyan erkekler varmış madem Allah onları ıslah etsin bari...
Gerizekalilar bide girip okuyolarmiymis egolarinimi tatmin ediyolar acaba okadAr kizin vebaline günahına girip bide bununla gerile gerile yasiyolar

Çok buyuk konusmamak gerekir kizida varmis madem kinadigini yasar yarin bi gün

Amin insallah diger tarafta seni ayakta beklesinler

Gerizekalilar bide girip okuyolarmiymis egolarinimi tatmin ediyolar acaba okadAr kizin vebaline günahına girip bide bununla gerile gerile yasiyolar
haha tabi canım ooo bi kere beni burdan bi it rahatsız etti fotograflarını at yoksa herkese yayarım bakire olmadıgını die yemin ediyorum şeylerinin derdine düşmüşler hepsi birer şerefsiz. kimi de ya gercekten diktrmiş kız karşıma çıkarsa anlayabilmek için bizi okuo çok afedersin de bok anlarsınız kandırılmayı sonuna kadar hakediyosunz burayı okuyosanız.. adam gibi adam olan dayanamayabilir tamam sevdiği kızı başkasıyla düşünmeye ama o zaman irdelemezsin bu konuları açmazsın sonsuza kadar yanında olursun sevdiğin kızın.. ama yoook kullanıp öyle ayrılcak adamlıktan nasibini alamamış hayvanlar.. hayvan daha insancıl sizden .

Çok buyuk konusmamak gerekir kizida varmis madem kinadigini yasar yarin bi gün
Aynı erkek, kız bir kere yaşadı mı bırakamaz da diyormuş... eğer okuyorsa da şunu söylemek istiyorum Allah babasını ve eniştelerini başından eksik etmesin anne, ablalarının o vakit... :) sinirlerim çok bozuldu gerçekten... bu insanlar nasıl konuşabiliyor bu şekilde ... nasıl bir iğrençliktir bu...

Bende okudukca cok sinirleniyorum hepside kul hakkina girdiler Valla bende beni bu hale dusuren o insana insan demek bile istemiyorum senelerce hergün beddua ettim bende hakkımı asla helal etmiyorum dilerim rabbim ahirete birakmasın bize bunlari yasatan hepsinden inaniyorum Allah soracak hesabini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…