Yuh artik ya bunlarin beyinleriyle kalpleri kesinlikle farkli yerde bu nasil bi igrencliktir ya bunlar herseyi hakediyo ya seviyosan sonuna kadar sahip cikarsin aldattiklari zaman kac kiz sirf sevgisinden affediyo susuyo bunlar kendini ne saniyo boyle ya dogru soyluyosun resmen seylerinin derdine dusmus bunlar ya igrenc mahluklar

canm zaten ah alan sağ çıkmıo bundan eminim.. benm o itiraf ettiğim de döndü bana daha yeni oldu yani aradan o kadar zaman geçmiş merak etmiş beni :)) cevabını verip geri gönderdim zaten evlenceğimi duyunca cok net pişmanlığını hissettiim içimde bişeyler eridi hep biz mi mutsuz olcaz şimdi o düşünsün :)) .. gitsin bulsun bakalım herkesle yatıp kalkmış ama bedeni ''bakire'' bi kız..

Biz de sevdiklerimizi başkasıyla düşünmek dahi istemiyoruz onlar da buna göre davransınlar madem... zar yok diye hepsi ak kaşık... erkeğin k...olanı kızın kötü evlerde çalışanından daha iğrenç... biri mecbur kalmış ya da bir şekilde başına gelmiş ama erkek güle oynaya öyle ve bu toplum buna şakşakçı

Tabi canim bide oyle bisey var yaptinmi birkamazssin diyolar bide ona güveniyo bu beyinsizler nasil olsa beni birakamaz bana muhtaç namus denen seyin beyinde oldgunu bi turlu idrak edemiyolar

ya canm inanki neler var arkadasımın sevgilisi bi kızla yatıo arkadasıma da ne varki bunda ihtiyacımı karsıladım dio.. ama gel görki arkadasıma gece dışarı çıkmak yasakk açık giyinmek yasakk... yani midem bulanıo artık erkeklerden umarım bigün bu düzen değişir.. zira bu dünyaya çocuk fln doğurmak zerre istemiyorum kız olsa ayrı dert erkek olsa ayrı dert yetiştirmesi..

Arasın bulur o Daha beter olsun dogru hep bizmi mutsuz olup üzülcez insallah hayırlı güzel cocuklarinda olur cok mutlu olursun

Tabi canim bide oyle bisey var yaptinmi birkamazssin diyolar bide ona güveniyo bu beyinsizler nasil olsa beni birakamaz bana muhtaç namus denen seyin beyinde oldgunu bi turlu idrak edemiyolar
Yok canım o anlamda değil cinselliği bırakamazmış o yolun yolcusu olurmuş öyle diyormuş yani:) argo konuşturuyor beni valla gece gece o yüzden dedim babasına eniştelerine Allah uzun ömür versin ya da boşanmasınlar diye :)

nasıl yani ne anlamda bırakamazmışız ? ahh benim vayy halime o zaman 7 senedir ben gayette bıraktım o nolcak? Allahım bi varlık nasıl bu derece gerizekalı olabilio benm beynimin sınırları almıo bunu şu an da.

Kendi her halti yiyo cunku o erkek kiz sadece nefes aliyo benimde midem bulaniyo erkeklerden ya gördükçe duydukca erkek arkadasimdan nefret etmekten korkuyorum

Bunu söyleyen adi de bana bunları yaşatan insan müsvettesi canım... ben nasıl bi hata ettim bu insana nasıl güvenecek kadar kör oldum bilemiyorum... bir şeyler duydukça kendimden iğreniyorum... benim de öyle sen gibi ondan sonra asla olmadı ve yıllar geçti... bu adam pişman bile değildir olmaz olamaz o insanlık yok çünkü ne kendinde ne ailesinde

töbe Yarabbim töbe töbee :)) sanki gonca gül ilk ilişkiden sonra kabak çiçeği oluyoruz hayatında kaç kere kız olmuş bu arkadas erkek değilmi nerden bilio bırakamıcagımızı? benm gerçekten vay halime o zaman ben yıllardır o yolun yolcusumu oldum şimdi vay anasını sayın seyirciler hiç aklına geliomu acaba şu an ben tam tersi daha çok tövbe eder dha çok ibadet eder dua eder oldum Allaha yaklaştım bu olay sayesinde.. şu an dışarda görse beni eminim bakire die evlenmeye kalkar çünkü hayatıma çekidüzen verdim. gel görki en pis biziz.. vallahi o adamı karşıma alıp hangimiz daha pis sapık tartşmayalım istersen canım diesim geldi sinirlerim bozuldu :))

canm benmkinin de pişman olmasına bakma artık eskisi gbi saflığım kalmadı benm inanmıyorum..muhtemelen yatmak için geldi o döndü evlenceğimi duyunca anladı o yolun ylcusu olamdığımı o ona yeter artık.

Cok iyi dedin valla sadece kadinin o.... oluyo saniyo bunlar erkegin o..... daha kotu hem gülüyorum hem sinirleniyorum ya allah korusun bizi boyle insanlardan ya bide demiyolarmi kizlara niye evlenmiyosunuz diye adammi kaldi evlenicek :))

bende senin gibiyim tam da

Hayır bu insan müsvettesi bir de ardımdan o dürüst tamamen güven duyulacak bir kızdı falan diyormuş :) hala da konuşuyor bir de... zaten o kadar masum olmasam bunları yaşamazdım bence :)

Cok iyi dedin valla sadece kadinin o.... oluyo saniyo bunlar erkegin o..... daha kotu hem gülüyorum hem sinirleniyorum ya allah korusun bizi boyle insanlardan ya bide demiyolarmi kizlara niye evlenmiyosunuz diye adammi kaldi evlenicek :))
Ah ah canım yok maalesef... Demir’in tuncuna insanın p...ne kaldık demiş Yaşar Kemal... doğru demiş :)))

En kötüsüde bu hatayi yapiyosun seneler sonra biri cikiyo karsına seviyosun bakıyosun seviliyosun bide deger goruyosun kiymet goruyosun ona bakinca icinde bi sucluluk duygusu soyliyemiyosun gecmisine lanet edip duruyosun

Hayır bu insan müsvettesi bir de ardımdan o dürüst tamamen güven duyulacak bir kızdı falan diyormuş :) hala da konuşuyor bir de... zaten o kadar masum olmasam bunları yaşamazdım bence :)
kız valla öyle ben bu kadar hayati olduğunu bilsem ölsem o hatayı yaparmıydım inanıyosun işte saflığın gözü kör olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…