En kötüsüde bu hatayi yapiyosun seneler sonra biri cikiyo karsına seviyosun bakıyosun seviliyosun bide deger goruyosun kiymet goruyosun ona bakinca icinde bi sucluluk duygusu soyliyemiyosun gecmisine lanet edip duruyosun
Zaten gönlümüzü burkan da bu değil mi... üç kuruşluk adamlar yüzünden adam olanlara mahçup oluyoruz...Allahım kimseyi bu hataya düşürmesin...

En kötüsüde bu hatayi yapiyosun seneler sonra biri cikiyo karsına seviyosun bakıyosun seviliyosun bide deger goruyosun kiymet goruyosun ona bakinca icinde bi sucluluk duygusu soyliyemiyosun gecmisine lanet edip duruyosun
canm ilk basta duydum nişanlıma sevgiliyken ağzını aradım baktım yardırıyo.. anlaşılldı dedim o gündn beri asla duymuyorum vicdan fln.. seninkinin agzını ara bakire değilsen baştan söyle nelizz derse görürsün suçluluğu şu tatlı canınızı şunlar için üzmeyin bi tanesi bile değmez

kız valla öyle ben bu kadar hayati olduğunu bilsem ölsem o hatayı yaparmıydım inanıyosun işte saflığın gözü kör olsun..
Kesinlikle... zaten bir gün bile bu hatanın vicdan azabını çeken bir insan tövbe edip Allah’ın affına Nail olmak isteyen insan gerçekten kötü olamaz inanmam... bilinçli yaşlarda değildik cinsellik konuşmak ayıptı... toplum baskısından ziyade o insanla olduğum için de çok pişmanım... gözümü kör edecek elle tutulur bir şeyi de yoktu garip yanı :)

Aslında bi ara konuyu biraz actim senin icin önemlimi bakire olmasi karsindaki insanin fln diye aslinda degil seviyosam benimleyken ne yaptigin benim icin onemli insan hayatinda bi kez hata yapar dedi Sana gecmisinin hesabini soramam gecmisinde ben yoktum dedi kabul ederdim dedi yalan dogru bi kiz arkadasim evlendi kocasina bakire olmadigini soyledi kocasi kabul etti sevdigi icin ama cok defa yuzune vurmus aklima geliyo cildircak gibi oluyorum filan diye

acaba bu insanlar nasıl insanlarla evlenecekler
:) başkasını seven ama imkansız bulduğu için kendisiyle evlenen bi Kızla mantık evliliği yaptı... sonuç o kızı da aldatıyor bir çok kişi ile ... beni Rabbim korudu fakat eşine de üzülüyorum... Allah ıslah etsin adam olsun diye de dua ediyorum sen düşün artık...

Evet cogumuz ayni seyleri yasamasiz safligimizdan yalnis insanlara guvenmemizden dolayi iste bi bosluk ani hata iste hata insanlara mahsus insan boyle biseyi yasadiginda cocuklari oldugunda daha dogru vijdanli evlatlar yetistirmek icin daha cok cabalar bence

başkasını seven bence bundan büyük ceza olamaz

başkasını seven bence bundan büyük ceza olamaz
Yine de üzülen kız olmasın... bana yaşattığın şeyi kızında gör dediğime bile pişman oldum ben... Rabbim kurduğu ailesine karşı ıslah etsin adam etsin inşallah da bana yaşattığını sadece kendi ödesin...

canm sakın söyleme yine sen bilirsin ama denemek için de demiş olabilir

bu yazdıklarımızı dışardan ilgisi olmayan okuyan insanlar ... biz bu durumdan memnun değiliz mesela ben evlenmeyi düşünmüyorum ... derdim evlenmek değil ama yollu olmadığım halde bu muameleyi görmek zoruma gidiyor. sanmayınki bizde hiç suç yokmuş gibi düşünüyoruz hayır biz hatamızı kabul edip bundan ders çıkarıo tövbe eden insanlarız sakın kınamayın Hayat sizin sandığınız kadar kolay değil ...

Hic kimse bu durumda olmak istemez bu durumdan menun olmaz memnun olsak zaten bu hatadan dönmeye calismayiz genis genis gezeriz cogu evlenemk istedigi icin bunu yapiyo cogu evlenme yolunda oldugu icin cogu duzgun bi insan karsisina cikti diye cogu artik bu pskolojinin altinda ezilmemek icin herkesin farkli farkli sebepleri var

Valla bir şeyi daha çok iyi öğrendim asla 2. Şansı vermeyeceksin:) adam olsa ilkinde olurdu zaten...

ah be çocum şu yazdıklarınızı okudum da içlerim parçalandı
malesef adamgibi adam kalmadı, sözünün eri olan kadınına sahip çıkacak sizi böyle zor durumda bırakanlar utansın .yapmışsınız bir cahillik bir hata , duyduğunuz bu üzüntü ve pişmanlığa karşılık rabbim iyilerle karşılaştırsın,olduğunuz gibi kabul edip yargılamıyacak .... gönlünüze göre

Allah bin kere razı olsun büyüksünüz gbi geldi ablacım demek geldi içimden.. ne güzel tolereyle karşılıyosunuz yapmışsımız bi hata diyip.. sizin gibi güzel kalpli insanların sayısı artsın bu ülkede.. benim de sizin bu yorumunuzu okuyunca içim parçalandı.. iyiki var sizin gbi merhametli kadınlar

e bizlerde genç olduk , kanımız kaynadı unutmadık o günleri
şanslıymışık delikanlı biriyle karşılaşıp evlendikkk
eee bu şansı yakalamıyanlar yargılamak mı gerek yoksa o erkek evladı yetiştireni mi yargılamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…