Sen yaptirdinmi canimValla bir şeyi daha çok iyi öğrendim asla 2. Şansı vermeyeceksin:) adam olsa ilkinde olurdu zaten...
Allah razı olsun keske sizin gibi yargılamadan bizi anlayanlar insanlar daha cok olsae bizlerde genç olduk , kanımız kaynadı unutmadık o günleri
şanslıymışık delikanlı biriyle karşılaşıp evlendikkk
eee bu şansı yakalamıyanlar yargılamak mı gerek yoksa o erkek evladı yetiştireni mi yargılamalı
Henüz değil canım maalesefSen yaptirdinmi canim
Gönül güzelliği bulaşıcı olsaydı eğer, dünya daha yaşanılır bir yer olurdu... sağ olun desteğiniz için...canlarım keşke her konu için şunu düşünebilsek " allah bile tövbe edeni kapısından cevirmiyor ben kimim ki aciz bir kul"
Himm sende benim gibisin deseneHenüz değil canım maalesef
kız ne yasağı yok öyle bişeyöyle bozulsa ooo bende şimdi eser kalmmaıştı zardan.
canım valla ben mal gbi o kaaadaar cok sucluluk duydumkii git anlat dedim al düürüst oldum ne oldu? adım k... oldu yani.. sanki sanırsın yılların bu işle uğraşan hayat kadınıyım öyle laflar yedimki. bi kişiyle yaşadım ya sadece nedir yani hata yapamazmıyız biz? valla türk erkekleri kaç kere aldatıo her haltı yio bi kadın çıkıp diomu bu namussuz die? nefret ettim şu ikiyüzlülükten.. nişanlıyım benm nişanlım telde çok konuşmaz akrabalarımı aramaz.. ama ben onunkileri bi hafta aramayı unutayım hemen laf sokmalar başlıo valla açıkcası çok da tın. erkek olunca nie hersey tolere edilio bu ülkede ya?
şimdik sizden bir akıl istiyorum kızlarrr cumartesi günü 22. günüm olucak burda başka bir doktora muayene ettirsem mi acaba tuttu mu tutmadı mı diye ne dersiniz 22. gün de zarar verilmez demi dikişlere
Aynen sanki geçmiyo yaa günler iyi haberler alalım da sonuçta beklediğimize her şekilde değerevet kızlarr normalinde 24 kasımda kontrolüm haklısınız aslında bide bişey olur bukadar bekle bekle biraz daha sabrediyim bitürlü geçmiyor günler sabırsızlıktan her hafta kontrole gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?