Allah razı olsun keske sizin gibi yargılamadan bizi anlayanlar insanlar daha cok olsa

canlarım keşke her konu için şunu düşünebilsek " allah bile tövbe edeni kapısından cevirmiyor ben kimim ki aciz bir kul"
Gönül güzelliği bulaşıcı olsaydı eğer, dünya daha yaşanılır bir yer olurdu... sağ olun desteğiniz için...

Cunku kadn erkek eşit değil bu ülkedeki insanlara göre.. O kdr kızıyorum ki sinirleniyorum benim de öyle tanıdıgım bi ton insan var yüzsüzler

bende zaman zaman merak ediyorum benim bu duruma düşmeme sebep olan insanlık dışı adi fazlalık varlık mutlu olabilecek mi allahtan bu tür insanlar için diledigim tek bişey var yolları layıklarına çıksın her bir zerrelerinden hücrelerinden çıksın bu yaşattıkları hayal kırıklıgı ..

şimdik sizden bir akıl istiyorum kızlarrr cumartesi günü 22. günüm olucak burda başka bir doktora muayene ettirsem mi acaba tuttu mu tutmadı mı diye ne dersiniz 22. gün de zarar verilmez demi dikişlere

şimdik sizden bir akıl istiyorum kızlarrr cumartesi günü 22. günüm olucak burda başka bir doktora muayene ettirsem mi acaba tuttu mu tutmadı mı diye ne dersiniz 22. gün de zarar verilmez demi dikişlere

Canım bence bekle hala kaynama aşamasındadır şöyle bir 27-28 falan olsun en azından

evet kızlarr normalinde 24 kasımda kontrolüm haklısınız aslında bide bişey olur bukadar bekle bekle biraz daha sabrediyim bitürlü geçmiyor günler sabırsızlıktan her hafta kontrole gitmek istiyorum

evet kızlarr normalinde 24 kasımda kontrolüm haklısınız aslında bide bişey olur bukadar bekle bekle biraz daha sabrediyim bitürlü geçmiyor günler sabırsızlıktan her hafta kontrole gitmek istiyorum
Aynen sanki geçmiyo yaa günler iyi haberler alalım da sonuçta beklediğimize her şekilde değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…