Yapabiliyor musun yoksa varmış hissi mi oluyor canım? Sistit falan olmuş olabilir mi kiKızlar sürekli idrarı gelen vr mı bu ameliyattan snra
Bende olmadı ama yani operasyonun en basından beri mi böyle sende belki de dediği gibi sistit olabilir eger hep yapma hissi geliyorsaKızlar sürekli idrarı gelen vr mı bu ameliyattan snra
Canim bekle biraz daha bence tam bi ayi bi tamamla okadar beklemissinşimdik sizden bir akıl istiyorum kızlarrr cumartesi günü 22. günüm olucak burda başka bir doktora muayene ettirsem mi acaba tuttu mu tutmadı mı diye ne dersiniz 22. gün de zarar verilmez demi dikişlere
Neden gidemiyceksinben ameliyat olsam kontrole bile gidemiycem
Yapabiliyor musun yoksa varmış hissi mi oluyor canım? Sistit falan olmuş olabilir mi ki
Yapabiliyor musun yoksa varmış hissi mi oluyor canım? Sistit falan olmuş olabilir mi ki
Doktora gitmen gerekebilir canım idrar tahlili için. Üşütmüş de olabilirsin ...Sistit neden olur ki geçer mi yine mi ilaç içmem gerekcek yaaa..
Bir çok nedenden olabiliyor bakteriyel bir şey canım maydonoz kaynatıp suyunu iç bakalım bir iki gün geçebilir bu durum... idrar söktürücü bu, bakterileri atar hem...Sistit neden olur ki geçer mi yine mi ilaç içmem gerekcek yaaa..
Gecer canim antibiyotik tedavisiyle gecer cok ciddi bi rahatsizlik degil ama tedavi olmayinca kroniklesen bi rahatsizlik doktora gidersen varsa boyle bisey bi antibiyotik verirSistit neden olur ki geçer mi yine mi ilaç içmem gerekcek yaaa..
Cnm belki de sistit değilsin bizimki sadece belki olabilir diye bir de bu operasyonun bu tarz birseyle ilgisi olduğunu sanmıyorum üşütmüş olabilirsinSistit neden olur ki geçer mi yine mi ilaç içmem gerekcek yaaa..
Yesil cayda iyi gelir idrari söktügü icin canim idrar yollarinida usutmus olabilirsinSistit neden olur ki geçer mi yine mi ilaç içmem gerekcek yaaa..
Doktora gitmen gerekebilir canım idrar tahlili için. Üşütmüş de olabilirsin ...
Bir çok nedenden olabiliyor bakteriyel bir şey canım maydonoz kaynatıp suyunu iç bakalım bir iki gün geçebilir bu durum... idrar söktürücü bu, bakterileri atar hem...
Korkma onlarla bi zarar gelmez canım mantar olma yeterki... bu idrar torbası ile ilgili vajina ile değilÜşütme olabilir çok kalın giyinmyorum cunku İnş önemli Bişey dgldr çok korktmm işleme zarar glr diye
Korkma onlarla bi zarar gelmez canım mantar olma yeterki... bu idrar torbası ile ilgili vajina ile değil
Ya bence normal çünkü tamamen iyileşmedikızlar hiç derdim bitmiyo farkındayımm da ameliyat olanlara bişey sorcam bugün 17. gün ama bu akşam bi acı hissediyorum vajinam içinde bi sancı gibi bişey var batma gibi ama sancı sag tarafta acaba normal mi bu yada bi sorun oldugunu mu gösteriyo acaba
Keşke çıksa bi yerden karşılarına çıksa ama bana bunu yapan adii evlenmiş bile çokta mutlu oldugunu duydum yanına kâr kaldı başka bişey olmadı içim o kadar öok acıyoki nasıl aldandım diye cezasını almalı. Allahım hiçbirine bırakmasın sürünsünlerr çeksinler karşılarına bi şekilde çıksın ahımızı kalmasın yanlarınabende zaman zaman merak ediyorum benim bu duruma düşmeme sebep olan insanlık dışı adi fazlalık varlık mutlu olabilecek mi allahtan bu tür insanlar için diledigim tek bişey var yolları layıklarına çıksın her bir zerrelerinden hücrelerinden çıksın bu yaşattıkları hayal kırıklıgı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?