Üzme kendini ahirette cezalandırılmaları dünyadakinden daha fazla haz verecek hepimize emin ol... Rabbine bırak...Keşke çıksa bi yerden karşılarına çıksa ama bana bunu yapan adii evlenmiş bile çokta mutlu oldugunu duydum yanına kâr kaldı başka bişey olmadı içim o kadar öok acıyoki nasıl aldandım diye cezasını almalı. Allahım hiçbirine bırakmasın sürünsünlerr çeksinler karşılarına bi şekilde çıksın ahımızı kalmasın yanlarına
Sinirler birbirini uyarıyo aynısını ben de yasadim sormustum hemsireme sıkıntı yok. Ben yaptirdigimda üstüne düşmedim ağır da kaldırdım ağır işler de yaptim bacagimi fazla acmaman kaydıyla hatta arada bazı kuralları da cignedim sadece biraz dikkatli olmak bile yetiyor bu denli üstune düşme başka şeyler düşünmeye çalış sakınan göze cok batar derler :) umarim guzel sonuç alirsin şimdiden geçmiş olsun :)kızlar hiç derdim bitmiyo farkındayımm da ameliyat olanlara bişey sorcam bugün 17. gün ama bu akşam bi acı hissediyorum vajinam içinde bi sancı gibi bişey var batma gibi ama sancı sag tarafta acaba normal mi bu yada bi sorun oldugunu mu gösteriyo acaba
Canim cok normal benm bazi ipler 17. Gun gibi yavastan disari cikmaya baslmamsti ondn batiodu 18. Gün de dustu.. o sızlama normal olur dahakızlar hiç derdim bitmiyo farkındayımm da ameliyat olanlara bişey sorcam bugün 17. gün ama bu akşam bi acı hissediyorum vajinam içinde bi sancı gibi bişey var batma gibi ama sancı sag tarafta acaba normal mi bu yada bi sorun oldugunu mu gösteriyo acaba
Sinirler birbirini uyarıyo aynısını ben de yasadim sormustum hemsireme sıkıntı yok. Ben yaptirdigimda üstüne düşmedim ağır da kaldırdım ağır işler de yaptim bacagimi fazla acmaman kaydıyla hatta arada bazı kuralları da cignedim sadece biraz dikkatli olmak bile yetiyor bu denli üstune düşme başka şeyler düşünmeye çalış sakınan göze cok batar derler :) umarim guzel sonuç alirsin şimdiden geçmiş olsun :)
Keşke çıksa bi yerden karşılarına çıksa ama bana bunu yapan adii evlenmiş bile çokta mutlu oldugunu duydum yanına kâr kaldı başka bişey olmadı içim o kadar öok acıyoki nasıl aldandım diye cezasını almalı. Allahım hiçbirine bırakmasın sürünsünlerr çeksinler karşılarına bi şekilde çıksın ahımızı kalmasın yanlarına
Yaa canim o ne demek bende size sardım zaten sıkıntı yok :))çok sagolun kızlar içim rahatlıyo sayenizdeBogazmanzarasi canm tesekür ederimmm hakkını ödeyemem resmen sana sardık gibi biraz allah razı olsun hepinnizdenn
aca böyle stres dağıtıp eğlenebileceğimiz bir başlık mı açsak :))hep üzgün hep üzgün nereye kadar ... Bu aralar morelim çok bozuk zaten
Kizlar zaten farkettiyseniz ben artik iyice koyverdim bos bos gulup duruyorum :)) okulum fln uzadi azcik dua edin mezun olmam lazim nikah olcak nikahtan once bi bitirsemhahhahahaah neden olmasınnn hep bu stresi nereye kadar çekicez herşey olacagına varmıyo mu zaten birazcık daha boşverebilsek çokmdaha iyi olucak
Bogazmanzarasi inşallhhhhhh canımmmm inşallhhh hayırlısıylaaa mezun olll toptan kurtull zaten senin sıkıntı yapıcak bişeyin yokki canımm tutmuş olay bitmiş yani hiç sıkma kendini kafanı yorma gelinlik seç
Bogazmanzarasi inşallhhhhhh canımmmm inşallhhh hayırlısıylaaa mezun olll toptan kurtull zaten senin sıkıntı yapıcak bişeyin yokki canımm tutmuş olay bitmiş yani hiç sıkma kendini kafanı yorma gelinlik seç
İnsallah kuzum :)Bogazmanzarasi ya bencede gelinlik fln ne güzel seyler bunlara odaklan inş okulun da biter hayırlısıyla bitmezse de boşver elbet uzar muzar biter gider nelerle baş ediyoruz o da geçer
Üzmem ki artık onun için kendimi çok sükür hayatımda biri var şimdi mutluyum ama işte bu durum az çok çökertiyo insanıemin olki canım rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyo emin ol ki hiç
şüphen olmasın öyle bi çıkar ki sen bile şaşırırsın rabbim cok büyük onun adaleti hiç biyerde yok sadece kendin için dua et geçti gittii kendini de kesinlikle üzme
Merak etme canım benim burda hepimiz için dua ediyorum herşey için en iyisini yapıyosun aslında aklına gelmesn daha iyi :)Kizlar zaten farkettiyseniz ben artik iyice koyverdim bos bos gulup duruyorum :)) okulum fln uzadi azcik dua edin mezun olmam lazim nikah olcak nikahtan once bi bitirsembunlra kafa yormaktan zari fln unuttum iyice
Allah’a sığın affını iste hayırlı birini dile... Ve İnan hiç ihtimal vermediğin bir anda karşına düzgün biri çıkar ve bu sefer onu karşına çıkaran Rabbine şükür edersin... Bu işlemi de sadece kendin için yaptıracağına inanmalısın... Hata yaptık evet ama şartlar da bunu yapmaya mecbur bırakıyor... en mükemmeli bile kabul edemiyor gün geliyor yüzüne vurabiliyor o yüzden mecburuz... derin bir nefes al hayatını mahvetmelerine izin verme... biz de seninle aynı düşüncelerdeydik... ama İnan Allah bir hale yola koymuş ki yıllardır nefes alabiliyoruz...Kızlar birşey sorucam maşallah hayatınızı paylaşacağınız birilerini bulmuşsunuz Rabbim hayırlısıyla evlenmenizi nasip etsin benim şansım nedir sizce bu konuda ben ikinci defa da hayal kırıklığı yaşadım hakarete uğradım sizce üçüncü defa tekrar sevmeye kalkışabilir miyim bana bu duygular o kadar uzak geliyor ki erkekler midemi bulandırıyor artık hiç güvenim kalmadı yaşım 25 bu yaştan sonra ben nasıl inanıcam en iyisi kendime yanlız bir hayay kurmak . Çünkü bir defa daha kimseye kendimi anlatmak kanıtlamak istemiyorum çok ağır geliyor çok ağlamaktan çok yoruldum iki yılda üç dört yaş yaşlandım resmen
Canim uzulme iylesiyo diyedir o sizi agri korkma bence kalan dikislerin iylesiyodur kesin aklina kotu bisey getirmekızlar hiç derdim bitmiyo farkındayımm da ameliyat olanlara bişey sorcam bugün 17. gün ama bu akşam bi acı hissediyorum vajinam içinde bi sancı gibi bişey var batma gibi ama sancı sag tarafta acaba normal mi bu yada bi sorun oldugunu mu gösteriyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?