Üzme kendini ahirette cezalandırılmaları dünyadakinden daha fazla haz verecek hepimize emin ol... Rabbine bırak...

Sinirler birbirini uyarıyo aynısını ben de yasadim sormustum hemsireme sıkıntı yok. Ben yaptirdigimda üstüne düşmedim ağır da kaldırdım ağır işler de yaptim bacagimi fazla acmaman kaydıyla hatta arada bazı kuralları da cignedim sadece biraz dikkatli olmak bile yetiyor bu denli üstune düşme başka şeyler düşünmeye çalış sakınan göze cok batar derler :) umarim guzel sonuç alirsin şimdiden geçmiş olsun :)

Canim cok normal benm bazi ipler 17. Gun gibi yavastan disari cikmaya baslmamsti ondn batiodu 18. Gün de dustu.. o sızlama normal olur daha

M Maryy987 çok canın yanıyo az çokmtahmin edebiliyorum anlıyorum cünkü aynı şeylerden güvenen kalbimizden bu durumdayız bunu yaşamamız gerekiyomuş ama sana bişi söyliyeyim adın kadar emin ol ki allah ondan bizi bu duruma düşüren beş para etmez varlıklardan öyle bi hesap sorucak kii bu acı onlardan

emin olki canım rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyo emin ol ki hiç
şüphen olmasın öyle bi çıkar ki sen bile şaşırırsın rabbim cok büyük onun adaleti hiç biyerde yok sadece kendin için dua et geçti gittii kendini de kesinlikle üzme

hahhahahaah neden olmasınnn hep bu stresi nereye kadar çekicez herşey olacagına varmıyo mu zaten birazcık daha boşverebilsek çokmdaha iyi olucak

aca böyle stres dağıtıp eğlenebileceğimiz bir başlık mı açsak :))hep üzgün hep üzgün nereye kadar ... Bu aralar morelim çok bozuk zaten

hahhahahaah neden olmasınnn hep bu stresi nereye kadar çekicez herşey olacagına varmıyo mu zaten birazcık daha boşverebilsek çokmdaha iyi olucak
Kizlar zaten farkettiyseniz ben artik iyice koyverdim bos bos gulup duruyorum :)) okulum fln uzadi azcik dua edin mezun olmam lazim nikah olcak nikahtan once bi bitirsem bunlra kafa yormaktan zari fln unuttum iyice

Bogazmanzarasi ya bencede gelinlik fln ne güzel seyler bunlara odaklan inş okulun da biter hayırlısıyla bitmezse de boşver elbet uzar muzar biter gider nelerle baş ediyoruz o da geçer

Bogazmanzarasi ya bencede gelinlik fln ne güzel seyler bunlara odaklan inş okulun da biter hayırlısıyla bitmezse de boşver elbet uzar muzar biter gider nelerle baş ediyoruz o da geçer
İnsallah kuzum :)

Üzmem ki artık onun için kendimi çok sükür hayatımda biri var şimdi mutluyum ama işte bu durum az çok çökertiyo insanı

Kizlar zaten farkettiyseniz ben artik iyice koyverdim bos bos gulup duruyorum :)) okulum fln uzadi azcik dua edin mezun olmam lazim nikah olcak nikahtan once bi bitirsem bunlra kafa yormaktan zari fln unuttum iyice
Merak etme canım benim burda hepimiz için dua ediyorum herşey için en iyisini yapıyosun aslında aklına gelmesn daha iyi :)

Kızlar birşey sorucam maşallah hayatınızı paylaşacağınız birilerini bulmuşsunuz Rabbim hayırlısıyla evlenmenizi nasip etsin benim şansım nedir sizce bu konuda ben ikinci defa da hayal kırıklığı yaşadım hakarete uğradım sizce üçüncü defa tekrar sevmeye kalkışabilir miyim bana bu duygular o kadar uzak geliyor ki erkekler midemi bulandırıyor artık hiç güvenim kalmadı yaşım 25 bu yaştan sonra ben nasıl inanıcam en iyisi kendime yanlız bir hayay kurmak . Çünkü bir defa daha kimseye kendimi anlatmak kanıtlamak istemiyorum çok ağır geliyor çok ağlamaktan çok yoruldum iki yılda üç dört yaş yaşlandım resmen

Allah’a sığın affını iste hayırlı birini dile... Ve İnan hiç ihtimal vermediğin bir anda karşına düzgün biri çıkar ve bu sefer onu karşına çıkaran Rabbine şükür edersin... Bu işlemi de sadece kendin için yaptıracağına inanmalısın... Hata yaptık evet ama şartlar da bunu yapmaya mecbur bırakıyor... en mükemmeli bile kabul edemiyor gün geliyor yüzüne vurabiliyor o yüzden mecburuz... derin bir nefes al hayatını mahvetmelerine izin verme... biz de seninle aynı düşüncelerdeydik... ama İnan Allah bir hale yola koymuş ki yıllardır nefes alabiliyoruz...

Canim uzulme iylesiyo diyedir o sizi agri korkma bence kalan dikislerin iylesiyodur kesin aklina kotu bisey getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…