Kizlar zaten farkettiyseniz ben artik iyice koyverdim bos bos gulup duruyorum :)) okulum fln uzadi azcik dua edin mezun olmam lazim nikah olcak nikahtan once bi bitirsem bunlra kafa yormaktan zari fln unuttum iyice
Artik biseyi kafana takma kurtulmussun sen mezunda olursun insallah bi sıkıntın kalmaz artik

Öyle düsünme Allahın hayırli insani karsina ne zaman cikarcagini bilemezssin senin mutlaka kiymetini bilcek biri karsina cikicaktir yalnizlik allaha mahsus oyle deme hepimiz zor zamanlardan gectik ama umudumuzu kaybetmedik sen seni uzen insanlara inat dimdik ayakta durup mutlu olcaksin ve bu gunlerde ilerde sadece bi ani olarak kalcak yasadigimiz hersey bize bi tecrube

Yaa canim o ne demek bende size sardım zaten sıkıntı yok :))
Bende sana ve hila8553 cok sardim iyiki varsiniz :))kizlar bende cok umutsuzdum bi sansim daha yok diye dusunuyodum daha olmadim ama bana cok yardimci oldunuz allah hepinizin kalbine gore versin insallah allah sizin hepimizin yardimcisi olsun ben bu yardimlari en yakin arkadaslarimdan bile gormedim

N Nelizz ayyyy kuzummm hiç olur muu öyle şey yaa ne zaman istiyosan yaz inşallhhhhh tüm dualarımız kabul olur tüm dualarımız birbirimizle sende hayırlısıyla bian önce olursunda ve bu işi tamamlarsınbeynin ruhun biraz daha rahatlamış olur, bende açık söyliyim bir allahın kuluna söylemedim paylaşmadım ama hiç şüphem yok bitanesine derdimi anlatsaydım kimse anlamıcak hak vermicek sürekli eleştirip üzüntüme üzüntü katıcaklardı taş hiçbizaman uzaktan gelmez ben bunu tescilledim, düşünsene şuraya yeni üye oldum hiçbirinizi tanımıyorum ama hayatım boyunca bu yaşadıgım zor günlerimdeki sizleri dualarınızı varlıgınızı unutanam, birlikte daha basit aşılcak sanki öyle umut ediyorum

Sevmenin yaşı zamanı olmuyo cnm sen tövbeni edip Allah sığın ve hayırlısı için dua et oyle bir zamanda karşına hiç beklemediğin biri çıkar ki tüm hayalkırıklıklarını unutturur sana kendini anlatıp kanıtlama gereği bile duymazsın çünkü zamanla bakmışsın ki hepsi olmuş bile şimdiye kadar yaşadığın o ağlamaları fln bir kenara bırak zaman her seye cok iyi geliyo göreceksin bir gün karşına seni senden daha çok sevecek biri çıkacak ozmn da bizleri hatırla

çok teşekkürler

İnsallah dikislerin tutar hayirli haberlerini aliriz canim bende hayirlisiyla yaptirip kurtulurum bi an once insallah buraya uye olmadan once gercekten kendimi caresiz hissediyodum ama sizler sayesinde daha olumlu dusunuyorum evet birbirimizi tanimiyoruz ama sanki uzun zamandir taniyomusum gibi :)) sıkıntilar insanlari birbirine yakinlastiriyo hepimiz birbirimizi anliyoruz senin icinde dua ediyorum insallah mutlu haberini alirsin

Hayirlisi olaun hakkinda bende asla evlenmem diodum hatta bi iliskiye baslamasin ciddiye binmesin die cok reddettim zorladim nisanlimi ama kismet olunca ne yaparsan yap hersey olcagina variyo.

aca böyle stres dağıtıp eğlenebileceğimiz bir başlık mı açsak :))hep üzgün hep üzgün nereye kadar ... Bu aralar morelim çok bozuk zaten
Açalım valla ya hayat kargasasi zaten ayri dert bide bu mesele olunca cekilmio.. acarsaniz haber verin :)) bide iliski yasasam hepten rahatlicam da. Insallah bi sorun olmaz kizlar cok az kaldi

Açalım valla ya hayat kargasasi zaten ayri dert bide bu mesele olunca cekilmio.. acarsaniz haber verin :)) bide iliski yasasam hepten rahatlicam da. Insallah bi sorun olmaz kizlar cok az kaldi
Merak etme her şey iyi olacak canım :) artık bi rahatla gözünü seveyim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şuana kadar her şey iyi oldu bundan sonra da öyle olacak dualarımızla hepimiz daha iyi hayatlara kavuşacağız inşallah

Kızlar bi arkadasimin arkadasi varmis o sanirim iliski yasamis daha once bana bunu arkadasim anlatio.. simdi o kiz evlenmis nasil evlenmis acaba fln dedi arkadasim demekki diktrdi fln dedi.. yemin ederim kizla samimi olsam sorcam da evlenmis barklanmis simdi balayinda yani ben mutlu oldum onu görünce ilk defa yakinimdan birini gördüm ondan anlatayim size de dedim :)) yani muhtemelen o da olumlu sonuc almis balayi fotolarini fln paylasip duruyo Allahim o gunlere bizi de eristirsin

Bogazmanzarasi dualarımın içinde hepinize ayrı ayrı yer veriyorumm allahımmm inşallhhh şu yükten sıkıntıdan kurtarır hepimizi aralık ayının sonu hayatımın dönüm noktası büyük ihtimalle seninde aralık ayında biz aynı zamanlarda yaşıcaz sanırım konuşmuştuk yaşar yaşamaaz direk buraya yazıcam sizde dua edinnnn

Aynen öyle canim bisey olup da dügünden önce yapmayalim demezse öyle.. su an cok istiyo ama insallah altndan baska bisey cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…