Artik biseyi kafana takma kurtulmussun sen mezunda olursun insallah bi sıkıntın kalmaz artikKizlar zaten farkettiyseniz ben artik iyice koyverdim bos bos gulup duruyorum :)) okulum fln uzadi azcik dua edin mezun olmam lazim nikah olcak nikahtan once bi bitirsembunlra kafa yormaktan zari fln unuttum iyice
Öyle düsünme Allahın hayırli insani karsina ne zaman cikarcagini bilemezssin senin mutlaka kiymetini bilcek biri karsina cikicaktir yalnizlik allaha mahsus oyle deme hepimiz zor zamanlardan gectik ama umudumuzu kaybetmedik sen seni uzen insanlara inat dimdik ayakta durup mutlu olcaksin ve bu gunlerde ilerde sadece bi ani olarak kalcak yasadigimiz hersey bize bi tecrubeKızlar birşey sorucam maşallah hayatınızı paylaşacağınız birilerini bulmuşsunuz Rabbim hayırlısıyla evlenmenizi nasip etsin benim şansım nedir sizce bu konuda ben ikinci defa da hayal kırıklığı yaşadım hakarete uğradım sizce üçüncü defa tekrar sevmeye kalkışabilir miyim bana bu duygular o kadar uzak geliyor ki erkekler midemi bulandırıyor artık hiç güvenim kalmadı yaşım 25 bu yaştan sonra ben nasıl inanıcam en iyisi kendime yanlız bir hayay kurmak . Çünkü bir defa daha kimseye kendimi anlatmak kanıtlamak istemiyorum çok ağır geliyor çok ağlamaktan çok yoruldum iki yılda üç dört yaş yaşlandım resmen
Bende sana ve hila8553 cok sardim iyiki varsiniz :))kizlar bende cok umutsuzdum bi sansim daha yok diye dusunuyodum daha olmadim ama bana cok yardimci oldunuz allah hepinizin kalbine gore versin insallah allah sizin hepimizin yardimcisi olsun ben bu yardimlari en yakin arkadaslarimdan bile gormedimYaa canim o ne demek bende size sardım zaten sıkıntı yok :))
Sevmenin yaşı zamanı olmuyo cnm sen tövbeni edip Allah sığın ve hayırlısı için dua et oyle bir zamanda karşına hiç beklemediğin biri çıkar ki tüm hayalkırıklıklarını unutturur sana kendini anlatıp kanıtlama gereği bile duymazsın çünkü zamanla bakmışsın ki hepsi olmuş bile şimdiye kadar yaşadığın o ağlamaları fln bir kenara bırak zaman her seye cok iyi geliyo göreceksin bir gün karşına seni senden daha çok sevecek biri çıkacak ozmn da bizleri hatırlaKızlar birşey sorucam maşallah hayatınızı paylaşacağınız birilerini bulmuşsunuz Rabbim hayırlısıyla evlenmenizi nasip etsin benim şansım nedir sizce bu konuda ben ikinci defa da hayal kırıklığı yaşadım hakarete uğradım sizce üçüncü defa tekrar sevmeye kalkışabilir miyim bana bu duygular o kadar uzak geliyor ki erkekler midemi bulandırıyor artık hiç güvenim kalmadı yaşım 25 bu yaştan sonra ben nasıl inanıcam en iyisi kendime yanlız bir hayay kurmak . Çünkü bir defa daha kimseye kendimi anlatmak kanıtlamak istemiyorum çok ağır geliyor çok ağlamaktan çok yoruldum iki yılda üç dört yaş yaşlandım resmen
çok teşekkürlerSevmenin yaşı zamanı olmuyo cnm sen tövbeni edip Allah sığın ve hayırlısı için dua et oyle bir zamanda karşına hiç beklemediğin biri çıkar ki tüm hayalkırıklıklarını unutturur sana kendini anlatıp kanıtlama gereği bile duymazsın çünkü zamanla bakmışsın ki hepsi olmuş bile şimdiye kadar yaşadığın o ağlamaları fln bir kenara bırak zaman her seye cok iyi geliyo göreceksin bir gün karşına seni senden daha çok sevecek biri çıkacak ozmn da bizleri hatırla
İnsallah dikislerin tutar hayirli haberlerini aliriz canim bende hayirlisiyla yaptirip kurtulurum bi an once insallah buraya uye olmadan once gercekten kendimi caresiz hissediyodum ama sizler sayesinde daha olumlu dusunuyorum evet birbirimizi tanimiyoruz ama sanki uzun zamandir taniyomusum gibi :)) sıkıntilar insanlari birbirine yakinlastiriyo hepimiz birbirimizi anliyoruz senin icinde dua ediyorum insallah mutlu haberini alirsinN Nelizz ayyyy kuzummm hiç olur muu öyle şey yaa ne zaman istiyosan yaz inşallhhhhh tüm dualarımız kabul olur tüm dualarımız birbirimizle sende hayırlısıyla bian önce olursunda ve bu işi tamamlarsınbeynin ruhun biraz daha rahatlamış olur, bende açık söyliyim bir allahın kuluna söylemedim paylaşmadım ama hiç şüphem yok bitanesine derdimi anlatsaydım kimse anlamıcak hak vermicek sürekli eleştirip üzüntüme üzüntü katıcaklardı taş hiçbizaman uzaktan gelmez ben bunu tescilledim, düşünsene şuraya yeni üye oldum hiçbirinizi tanımıyorum ama hayatım boyunca bu yaşadıgım zor günlerimdeki sizleri dualarınızı varlıgınızı unutanam, birlikte daha basit aşılcak sanki öyle umut ediyorum
İnsallah hepimiz birbirimize güzel haberlerimizi veririzYaaa burası olmasa işimiz gerçekten daha zordu sanki hepiniz iyiki varsınız konuştukça insan nasıl rahatlıyor bir de birbirimizin güzel haberlerini aldık mı bizden iyisi yok bu dünyada
İnsan dusunmeden yapamiyo iste malesef yaBiraz da başka şeylerden mi konuşsak ya boyle düşün düşün zaman geçmiyo sanki kafaları yicem
Hayirlisi olaun hakkinda bende asla evlenmem diodum hatta bi iliskiye baslamasin ciddiye binmesin die cok reddettim zorladim nisanlimi ama kismet olunca ne yaparsan yap hersey olcagina variyo.Kızlar birşey sorucam maşallah hayatınızı paylaşacağınız birilerini bulmuşsunuz Rabbim hayırlısıyla evlenmenizi nasip etsin benim şansım nedir sizce bu konuda ben ikinci defa da hayal kırıklığı yaşadım hakarete uğradım sizce üçüncü defa tekrar sevmeye kalkışabilir miyim bana bu duygular o kadar uzak geliyor ki erkekler midemi bulandırıyor artık hiç güvenim kalmadı yaşım 25 bu yaştan sonra ben nasıl inanıcam en iyisi kendime yanlız bir hayay kurmak . Çünkü bir defa daha kimseye kendimi anlatmak kanıtlamak istemiyorum çok ağır geliyor çok ağlamaktan çok yoruldum iki yılda üç dört yaş yaşlandım resmen
Açalım valla ya hayat kargasasi zaten ayri dert bide bu mesele olunca cekilmio.. acarsaniz haber verin :)) bide iliski yasasam hepten rahatlicam da. Insallah bi sorun olmaz kizlar cok az kaldiaca böyle stres dağıtıp eğlenebileceğimiz bir başlık mı açsak :))hep üzgün hep üzgün nereye kadar ... Bu aralar morelim çok bozuk zaten
Merak etme her şey iyi olacak canım :) artık bi rahatla gözünü seveyimAçalım valla ya hayat kargasasi zaten ayri dert bide bu mesele olunca cekilmio.. acarsaniz haber verin :)) bide iliski yasasam hepten rahatlicam da. Insallah bi sorun olmaz kizlar cok az kaldi
Her sey güzel olcak Allah’ın izniyle inş güzel haberlerini bekliyoruzAçalım valla ya hayat kargasasi zaten ayri dert bide bu mesele olunca cekilmio.. acarsaniz haber verin :)) bide iliski yasasam hepten rahatlicam da. Insallah bi sorun olmaz kizlar cok az kaldi
Açalım valla ya hayat kargasasi zaten ayri dert bide bu mesele olunca cekilmio.. acarsaniz haber verin :)) bide iliski yasasam hepten rahatlicam da. Insallah bi sorun olmaz kizlar cok az kaldi
Aynen öyle canim bisey olup da dügünden önce yapmayalim demezse öyle.. su an cok istiyo ama insallah altndan baska bisey cikmazBogazmanzarasi dualarımın içinde hepinize ayrı ayrı yer veriyorumm allahımmm inşallhhh şu yükten sıkıntıdan kurtarır hepimizi aralık ayının sonu hayatımın dönüm noktası büyük ihtimalle seninde aralık ayında biz aynı zamanlarda yaşıcaz sanırım konuşmuştuk yaşar yaşamaaz direk buraya yazıcam sizde dua edinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?