Bide zorlaninca senin canin yanio bosver dugunden sonraya erteleyelim der die tirsiyorum canimin yandigini belli etmesem bu sefer de şüphelenir ne kadar sinir bozucular ya

aynen aynennn Bogazmanzarasi bu iş buraya kadar gelmişken bunu yaşamalıyız diceksin ben tekrar buraya kadar gelmişken tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum falan filan uydurcaksın bişeyler ben hergün kuruyorum kafamda eger olduki bi aksilik oldu tutmadı falan dikişlerim tekrar yaptırmaya zamanım kalmıcak mecburen öyle birlikte olcam

yani bikere kalkıp bizi kimse doktora götürmez ama ömür boyu bu çile çekilmez acabalar şüpheler evliligi olumsuz etkilicek şeyler , allahım yardımcımız olsun

Bide zorlaninca senin canin yanio bosver dugunden sonraya erteleyelim der die tirsiyorum canimin yandigini belli etmesem bu sefer de şüphelenir ne kadar sinir bozucular ya
Ne desen haklısın dualarımız hepimiz için ayrı ayrı herkes dualarımda Allah güzel haberler almayı nasip etsin sıra sıra hepimize inş

İnş tutmuştur cnm yaa azkaldı kontrole sabır aksi halini düşünmek bile istemiyorum okdr dikkat ediyoruz yaa herlade iyidir yani oluyordur

Amin canim insallah

Amin inşallah hepimiz kurtulalım inşallah ... çok duyulmuyor ama çok fazla kişi var canım ... maalesef...

günaydınnlarrrr kızlar düşün düşün bi yol katedemedik bugün 20. günümmm ben bile inanamıyorum şikayetlerim yani batma vs yok denecek kadar yok bu seferde tahmin edersiniz ki olmadı mı olmadı mı sabah direk bu düşüncelerle uyanıyorum inşallhhhhhh hepimizinki tutmuştur diye dua ediyorum son 9 günüm kaldı kolay gelsin hepinizi kucak dolusu öpüyorumm

Olduu olduu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…