Ben bu aralar çok nötrüm yoğunluktan heralde
Sonuçta guzel haberler alalım daBen bu aralar çok nötrüm yoğunluktan heralde
bence de oldu :) bana da benim olmuyo gibi geliyo paranoya mı artık ne bilmiyorumgünaydınnlarrrr kızlar düşün düşün bi yol katedemedik bugün 20. günümmm ben bile inanamıyorum şikayetlerim yani batma vs yok denecek kadar yok bu seferde tahmin edersiniz ki olmadı mı olmadı mı sabah direk bu düşüncelerle uyanıyorum inşallhhhhhh hepimizinki tutmuştur diye dua ediyorum son 9 günüm kaldı kolay gelsin hepinizi kucak dolusu öpüyorumm
Evet malum durumbu yazdığım durum mu malum durum mu
İnş tutmuştur cnm da hemen selpak deymesiyle kan gelir mi zorlama fln olmuş olabilir mi o bölgeye az geçenlerde birkaç damla da benden geldi ama dr bey sorun olduğunu sanmıyorum dedi ben de durup dururken oldu hiç zorlama fln da olmamıştı diğer dedigin konu hakkında benim bilgim Yok maalesef bir de onun dışında evet en son çare geçici ama onu olmaya vaktim yok benim mesela oyuzden olabilenler şanslı tabi inş herkesin güzel olurKızlar En son çare geçici ip beli olmuyor korkmayın olur dikilcen bir zorlamayla olur kan merak etmeyim yani rahat olun ben kalıcı yaptırdım ama 25 gün sonra selpak koydum azcık içeri doğru gitmesiyle bile biraz kan geldi aralıkta kontrol var bilmiyorum tuttumu tutmadi mi olmadı geçici olurum onu değil daraltma yi taktım kafama iz kalır mı diye eşimle gidersem kalırsa doktor sorarsa diye kafayı yiyeceğim bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Kızlar En son çare geçici ip beli olmuyor korkmayın olur dikilcen bi yer zorlamayla olur kan merak etmeyim yani rahat olun ben kalıcı yaptırdım ama 25 gün sonra selpak koydum azcık içeri doğru gitmesiyle bile biraz kan geldi aralıkta kontrol var bilmiyorum tuttumu tutmadi mi olmadı geçici olurum onu değil daraltma yi taktım kafama iz kalır mı diye eşimle gidersem kalırsa doktor sorarsa diye kafayı yiyeceğim bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Koyverme kendini hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz dua et bol bol Allah yardım edecek inşuyuya kalmıştım zorla bir uyandım boğulacak gibi hissettim çok korkuyorum çok üzülüyorum ...
Sen kime yaptırmıştın cnmYani zorlama da olmadı ama silerken bile hissediyorum dışişleri sonradan kaynadi düştü ama biraz pürüzlu gibi geliyor bana bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
canm bişey olmamştr ona bana doktor kontrolde hafif parmağını soktu bakarken öyle olsa hemen bozulurdu. selpakla pedle fln olcak iş değil o. sen sürekli soruosun ben sürekli söylüyorum daraltma dikişi hiçbi şekilde belli olmaz olsa bu kadar insan daraltma yaptrp nasıl ilişki yaşıcaktı. geçicide bile 2 günlük dikiş belli olmuoKızlar En son çare geçici ip beli olmuyor korkmayın olur dikilcen bi yer zorlamayla olur kan merak etmeyim yani rahat olun ben kalıcı yaptırdım ama 25 gün sonra selpak koydum azcık içeri doğru gitmesiyle bile biraz kan geldi aralıkta kontrol var bilmiyorum tuttumu tutmadi mi olmadı geçici olurum onu değil daraltma yi taktım kafama iz kalır mı diye eşimle gidersem kalırsa doktor sorarsa diye kafayı yiyeceğim bu konuda bilgisi olan var mı acaba
canm benm bencede öyle burası inanılmaz güc verio insana yalnız olmadgnı hissediosunBogazmanzarasi bence burda yıllarca kalman lazım aminn canımm be inşallhhh yaa hatta burdaki herkes uzuuuuun yıllar kalmalı
Sonuçta guzel haberler alalım da
bence de oldu :) bana da benim olmuyo gibi geliyo paranoya mı artık ne bilmiyorum
Ebru Zülfikarogluna ben de yaptı daraltma yani fark var ama kalıcı dikmiyor olabilir ama daraltma yani öncesi ve sonrası fark var bende biliyorum çünküSen kime yaptırmıştın cnm
Canim doktor der mi eşim anlamaz daraltmayi gözlük takmadan görmez ama bu hamile kalıp doktor alttan bakıp doguma yakin işlem oldun mu diye sorarsa diye korkuyorum eşimin yanında ne diyim kicanm bişey olmamştr ona bana doktor kontrolde hafif parmağını soktu bakarken öyle olsa hemen bozulurdu. selpakla pedle fln olcak iş değil o. sen sürekli soruosun ben sürekli söylüyorum daraltma dikişi hiçbi şekilde belli olmaz olsa bu kadar insan daraltma yaptrp nasıl ilişki yaşıcaktı. geçicide bile 2 günlük dikiş belli olmuo
Nikah olmadı eşim dediğim insan nisanlimda ben ilerisinde sorun olur mu diye korkuyorumCanim doktor der mi eşim anlamaz daraltmayi gözlük takmadan görmez ama bu hamile kalıp doktor alttan bakıp doguma yakin işlem oldun mu diye sorarsa diye korkuyorum eşimin yanında ne diyim ki
Canim 34 . Hafta altan bakilip sezeryan yada normal doğum mu diye bakılıyor ya çatı ya bakilip ona göre doğuma karar veriliyor o sıra der mi işlem oldun mu diye ne derim bilmiyorum yoksa normal de eşim anlamaz da doktor kontrolde der mi işte derse ne derim diye panik oluyorumcanm bişey olmamştr ona bana doktor kontrolde hafif parmağını soktu bakarken öyle olsa hemen bozulurdu. selpakla pedle fln olcak iş değil o. sen sürekli soruosun ben sürekli söylüyorum daraltma dikişi hiçbi şekilde belli olmaz olsa bu kadar insan daraltma yaptrp nasıl ilişki yaşıcaktı. geçicide bile 2 günlük dikiş belli olmuo
Doktorun bunu söyleyeceğini sanmam canım. Eşin de o esnada yanında olmaz bence alttan muayene çünkü... ki yanında olsa da bunu söylemez doktor onu ne ilgilendirsin ki... açıklığa bakıyor alt kısmına işlem var mı yok mu diye değil sonuçta... bi de daraltmadan kastınızı anlamıyorum ben. Vajinal daraltma vajina yolunun daraltılması değil mi? Eğer öyle ise zaten normal doğum olmuyormuş... girişi ise bunu zaten kalıcı ya da geçici ile sağlayabilirler bana nedense mantıklı gelmiyor bu durum :/ benim fikrim tabii...Canim 34 . Hafta altan bakilip sezeryan yada normal doğum mu diye bakılıyor ya çatı ya bakilip ona göre doğuma karar veriliyor o sıra der mi işlem oldun mu diye ne derim bilmiyorum yoksa normal de eşim anlamaz da doktor kontrolde der mi işte derse ne derim diye panik oluyorum
Yani iç dudakları duzeltti bende iç dudak sarkması var dedi daraltma da yapcam dedi canimDoktorun bunu söyleyeceğini sanmam canım. Eşin de o esnada yanında olmaz bence alttan muayene çünkü... ki yanında olsa da bunu söylemez doktor onu ne ilgilendirsin ki... açıklığa bakıyor alt kısmına işlem var mı yok mu diye değil sonuçta... bi de daraltmadan kastınızı anlamıyorum ben. Vajinal daraltma vajina yolunun daraltılması değil mi? Eğer öyle ise zaten normal doğum olmuyormuş... girişi ise bunu zaten kalıcı ya da geçici ile sağlayabilirler bana nedense mantıklı gelmiyor bu durum :/ benim fikrim tabii...
Heralde hic bi doktor daha oncesinde islem yapmissin sunu sunu yapmissin demez sonucta onu ilgilendirmez sonucta dogum kontrelleri icin gidiyosun sanmiyorum bi doktorun bunu diyceginiYani iç dudakları duzeltti bende iç dudak sarkması var dedi daraltma da yapcam dedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?