Ben bu aralar çok nötrüm yoğunluktan heralde
Ben bu aralar çok nötrüm yoğunluktan heralde
Sonuçta guzel haberler alalım da
bence de oldu :) bana da benim olmuyo gibi geliyo paranoya mı artık ne bilmiyorum

Kızlar En son çare geçici ip beli olmuyor korkmayın olur dikilcen bi yer zorlamayla olur kan merak etmeyim yani rahat olun ben kalıcı yaptırdım ama 25 gün sonra selpak koydum azcık içeri doğru gitmesiyle bile biraz kan geldi aralıkta kontrol var bilmiyorum tuttumu tutmadi mi olmadı geçici olurum onu değil daraltma yi taktım kafama iz kalır mı diye eşimle gidersem kalırsa doktor sorarsa diye kafayı yiyeceğim bu konuda bilgisi olan var mı acaba

İnş tutmuştur cnm da hemen selpak deymesiyle kan gelir mi zorlama fln olmuş olabilir mi o bölgeye az geçenlerde birkaç damla da benden geldi ama dr bey sorun olduğunu sanmıyorum dedi ben de durup dururken oldu hiç zorlama fln da olmamıştı diğer dedigin konu hakkında benim bilgim Yok maalesef bir de onun dışında evet en son çare geçici ama onu olmaya vaktim yok benim mesela oyuzden olabilenler şanslı tabi inş herkesin güzel olur

Nasıl kan geldi çok şaşırdım. İçeri girmeden kanama olmaz ama en az içeri 2cm girmesi Lazım mantıken acaba zedelendi mi inşallah bişey olmamıştır bir daha baştan aynı dertleri çekmezsin canım kontrole az kalmış olumlu düşün hep

Kızlar zorlama olmadı selpak koydum Ped almaya vaktim yoktu is yerinde kalın koyunca kaymis içeri doğru o bile azcık kaymasina rağmen oldu korkmayın da ben daraltma dan korkuyorum işte daraltti iz kalırım mi diye yoksa hepimizin kanaması olcak canlar

Günlük Ped almaya vaktim yoktu günlük Ped kullan bir ay mikrop kapmasin diye dedi daraltma da olunca bende selpak koydum işte kızlar kalın koymussum bende kaymis otur kalk otur kalk ben bir ay günlük Ped kullandim mikrop kapmasin diye daraltma olunca açık dikişler görünüyordu benim

Yani zorlama da olmadı ama silerken bile hissediyorum dışişleri sonradan kaynadi düştü ama biraz pürüzlu gibi geliyor bana bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

canm bişey olmamştr ona bana doktor kontrolde hafif parmağını soktu bakarken öyle olsa hemen bozulurdu. selpakla pedle fln olcak iş değil o. sen sürekli soruosun ben sürekli söylüyorum daraltma dikişi hiçbi şekilde belli olmaz olsa bu kadar insan daraltma yaptrp nasıl ilişki yaşıcaktı. geçicide bile 2 günlük dikiş belli olmuo

Bogazmanzarasi bence burda yıllarca kalman lazım aminn canımm be inşallhhh yaa hatta burdaki herkes uzuuuuun yıllar kalmalı
canm benm bencede öyle burası inanılmaz güc verio insana yalnız olmadgnı hissediosun

Sonuçta guzel haberler alalım da

bence de oldu :) bana da benim olmuyo gibi geliyo paranoya mı artık ne bilmiyorum

seninki de oldu oldu benmki olduysa hrkesin olur o kadar rahat durmadımki

Canim doktor der mi eşim anlamaz daraltmayi gözlük takmadan görmez ama bu hamile kalıp doktor alttan bakıp doguma yakin işlem oldun mu diye sorarsa diye korkuyorum eşimin yanında ne diyim ki

Canim doktor der mi eşim anlamaz daraltmayi gözlük takmadan görmez ama bu hamile kalıp doktor alttan bakıp doguma yakin işlem oldun mu diye sorarsa diye korkuyorum eşimin yanında ne diyim ki
Nikah olmadı eşim dediğim insan nisanlimda ben ilerisinde sorun olur mu diye korkuyorum

Canim 34 . Hafta altan bakilip sezeryan yada normal doğum mu diye bakılıyor ya çatı ya bakilip ona göre doğuma karar veriliyor o sıra der mi işlem oldun mu diye ne derim bilmiyorum yoksa normal de eşim anlamaz da doktor kontrolde der mi işte derse ne derim diye panik oluyorum

Doktorun bunu söyleyeceğini sanmam canım. Eşin de o esnada yanında olmaz bence alttan muayene çünkü... ki yanında olsa da bunu söylemez doktor onu ne ilgilendirsin ki... açıklığa bakıyor alt kısmına işlem var mı yok mu diye değil sonuçta... bi de daraltmadan kastınızı anlamıyorum ben. Vajinal daraltma vajina yolunun daraltılması değil mi? Eğer öyle ise zaten normal doğum olmuyormuş... girişi ise bunu zaten kalıcı ya da geçici ile sağlayabilirler bana nedense mantıklı gelmiyor bu durum :/ benim fikrim tabii...

Yani iç dudakları duzeltti bende iç dudak sarkması var dedi daraltma da yapcam dedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…