Kzlar bugün koşar adım merdiven çıkarken bacağımı açtım bi kaç merdiven büyük adım çıkmak zorunda kaldım bi acı olmadı yada kan yok ama korkuyorum bişey olmuşmudur diye şizce bişey olma ihtimali var mı

Bir şey olsa kanama ya da acı olurdu bence canım sanmıyorum

Bir şey olsa kanama ya da acı olurdu bence canım sanmıyorum

Ay inşallah yoktur artık bıktım bıkma aşamasındayım bi an önce tuttsun bitsin şu çile gerçekten yaptırmak sorun değil ameliyatı ama yaptırdıktan sonrası tam bi çile sürekli Hüsnü kuruntular daral geldi Bişey oldu mu olcak mı diye düşünmeler .inşallah bişey yoktur

Bisey olsa allah korusun kan gelirdi yada agrin olurdu olmamistir bence

Kac gun olmustu senin yaptirali canim isleme giderken o ayri bi stres orda yatmasi ayri bi stres sonrasi daha farkli bi sitres korkma bissy olmamistir

Ben simdiden strese girdim nasil gidicem orda napcam nasil gecicek dakikalar korkuyorum donerken rahat donebilcekmiyim sonrasinda bi sıkınti olurmu tutarmi aklimda bitmeyen deli sorular sıkıntım bir degilki hangisini dusunuyim

Senin kaç gün olmuştu cnm inş birsey yoktur sanmıyorum ben birsey oldugunu

Ben simdiden strese girdim nasil gidicem orda napcam nasil gecicek dakikalar korkuyorum donerken rahat donebilcekmiyim sonrasinda bi sıkınti olurmu tutarmi aklimda bitmeyen deli sorular sıkıntım bir degilki hangisini dusunuyim
Cnm İnan şu gidip gelmek operasyon için fln yaptırdıktan sonra bir hiç miş diyeceksin bunlara asıl operasyon sonrası daha zor İnan tek sıkıntı gidip gelmek olsa keşke

Cnm İnan şu gidip gelmek operasyon için fln yaptırdıktan sonra bir hiç miş diyeceksin bunlara asıl operasyon sonrası daha zor İnan tek sıkıntı gidip gelmek olsa keşke
Canim sonrasi tuttumu tutmadimi bisey oldumu sitresi heralde degilmi cunku cok agrin fln olmadi degilmi ben daha once yaptirdim bana tutmadi denmisti benim yaptirdiktan sonra cok agrim sizim olmamisti ama cok fazla dikkat etmistim bi ise yaramadi gerci de

Öylemi daraltma yapilinca normal dogum olmasigini bilmiodum bak ben.. nie öyleki acaba e o zaman daraltma yaptrmayin evlenince esiniz rahatsiz olursa yaptrrsiniz gizli sakli olmadan

Evet bahsettigim sonraki süreç. Sen daha önce kime yaptırdın?

Öylemi daraltma yapilinca normal dogum olmasigini bilmiodum bak ben.. nie öyleki acaba e o zaman daraltma yaptrmayin evlenince esiniz rahatsiz olursa yaptrrsiniz gizli sakli olmadan
Daraltmadan kasıt ne olduğuna bağlı canım işte ... vulvada yapılan bi durum mu vajinada yapılan bi durum mu :/ cerrahi olarak yapılan vajinal daraltmada normal Doğum olmuyor diye okumuştum

kızlar ameliyattan sonra normal herzaman kullandıgımız pedleri kullanmaya 20 gün ile 1 ay sonra başlayabiliyomuşuz yani herzaman kullandıgımız orkidlerin yapısı alerjen olabiliyomuş hemişresine sordum doktorun sizde belki atlarsanız diye burayada yazayım dedim

Canim peki islemden sonra kanama fln olursa ne kullanilcak ped kullanmiycaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…