- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
kızlar ameliyattan sonra normal herzaman kullandıgımız pedleri kullanmaya 20 gün ile 1 ay sonra başlayabiliyomuşuz yani herzaman kullandıgımız orkidlerin yapısı alerjen olabiliyomuş hemişresine sordum doktorun sizde belki atlarsanız diye burayada yazayım dedim
Canim peki islemden sonra kanama fln olursa ne kullanilcak ped kullanmiycaksak
eskiden olurdu kalinlardan onlardan yani anladim canimevett evett kokusuz olan lardan eski tip olanlardan kullanılcak
Aynen A101 de var cnm la bella markası yeşil renk dışı paketineskiden olurdu kalinlardan onlardan yani anladim canim
Kac gun olmustu senin yaptirali canim isleme giderken o ayri bi stres orda yatmasi ayri bi stres sonrasi daha farkli bi sitres korkma bissy olmamistir
Evet gormustum onlardan tamam canim bende alirim onlardanAynen A101 de var cnm la bella markası yeşil renk dışı paketin
Tuttumu tutmadimi tabi surekli bunlari dusunmek cok sitresli insallah sonucun iyi olur canim23 gün oldu yarın hemşire kontrole çağırdı ama çalıştığım icin gidemezdim haftaya gidicem artık iyi kötü sonucu öğrenirim emin olun ameliyat sonrası daha sıkıntın çünkü insanı düşünceler yiyip bittiyior yoksa ameliyatı olmak zor değil stresli bi dönem dayanmak gerekiyor
Güzel haberini bekliyoruz cnm Allah güzel haber almayı nasip etsin inş23 gün oldu yarın hemşire kontrole çağırdı ama çalıştığım icin gidemezdim haftaya gidicem artık iyi kötü sonucu öğrenirim emin olun ameliyat sonrası daha sıkıntın çünkü insanı düşünceler yiyip bittiyior yoksa ameliyatı olmak zor değil stresli bi dönem dayanmak gerekiyor
Bimdekini de tavsiye ederim yumusacik o :) biraz ped reklamina döndük amaEvet gormustum onlardan tamam canim bende alirim onlardan
Aynen cnm alın işte kafanıza göre reklam gibi oldu bizimkilerBimdekini de tavsiye ederim yumusacik o :) biraz ped reklamina döndük ama
Senden 5 gün sonra da benimki cnm ya Allah hepimize güzel haberler aldırsın inşevet kızlar ameliyat sonrası çok daha önemliymiş bikere çok sabırlı olmayı gerektiriyo ama olamıyosun zaten olduysa da oldu olmadıysada olmadı sürekli bi düşünce bi koruma korkuyla endişeyle geçen günler başlıyo ama allahım hiç bir kızı şu duruma düşürcek kadar yanlış insanla karşılaştırmasın son bir hafta kaldı inşallah güzel haber verebiliriz hepimiz
Amin insallah canim sabirsizlikla bekliyorum guzel haber vermeni ya sizinkilerin tutmasi bana daha cok cesaret veriyo hepimiz birbirimize bu guzel haberleri veririz insallahevet kızlar ameliyat sonrası çok daha önemliymiş bikere çok sabırlı olmayı gerektiriyo ama olamıyosun zaten olduysa da oldu olmadıysada olmadı sürekli bi düşünce bi koruma korkuyla endişeyle geçen günler başlıyo ama allahım hiç bir kızı şu duruma düşürcek kadar yanlış insanla karşılaştırmasın son bir hafta kaldı inşallah güzel haber verebiliriz hepimiz
canim senin kullandiginin markasi ney yumusaksa mademBimdekini de tavsiye ederim yumusacik o :) biraz ped reklamina döndük ama
hahhahaha hangisi acaba o ped ?
Kız bimin kendi lâl mi ne varya o:))) ama kalin olduktan sonra markanin onemi yok molpedin fln da kalini vardi nasilsacanim senin kullandiginin markasi ney yumusaksa madem
Benim aile hekimi soruyor tek tek kafayı yedirtti bana pimpirikli oldum sayesinde doktorlar sitesinde bi doktora sordum sorun yasamazsin demiş biraz rahatladımHeralde hic bi doktor daha oncesinde islem yapmissin sunu sunu yapmissin demez sonucta onu ilgilendirmez sonucta dogum kontrelleri icin gidiyosun sanmiyorum bi doktorun bunu diycegini
Benim ki iç dudaklarda yapıldı işte bilmiyorum ki o nereye girer açıklığa bakarken sorar mi diye bi doktora sordum doktorlar sitesinden kalıcı kızlık ile daraltma olduysa sorun olmaz ikisi bir arada ise ilerde karşıma gelir mi dedim yok demiş canlar yani sorun olmazmis yazmış rahatladım Ohhh beÖylemi daraltma yapilinca normal dogum olmasigini bilmiodum bak ben.. nie öyleki acaba e o zaman daraltma yaptrmayin evlenince esiniz rahatsiz olursa yaptrrsiniz gizli sakli olmadan
Tamam canim:))Kız bimin kendi lâl mi ne varya o:))) ama kalin olduktan sonra markanin onemi yok molpedin fln da kalini vardi nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?