Aile hekimi nasil soruyo bunu ya alala cok ilginc bende sorun yasamazssin diye tahmin ediyorum korkma bence bisey olmazBenim aile hekimi soruyor tek tek kafayı yedirtti bana pimpirikli oldum sayesinde doktorlar sitesinde bi doktora sordum sorun yasamazsin demiş biraz rahatladım
canm kime yaptrmıstın? ya mantardan tutmaması da çok ilginç aslında ben doktoruma mantar olurum tutmaz die korkuyrm dediğimde bişey olmaz ilaç veririz gecer o bozamaz demişti.. dikimin sağlamlığından kaynaklanıo olabilirmi?Kızlar ben diktirmiştim mantardan yarısı tutmamıştı karamsarlığa kapılıp hayatıma kimseyi almamaya karar vermiştim uzun zamandır da foruma girmiyordum dün konuşmaları okuyunca tekrar kendime güvenim geldi sayenizde tekrar para biriktirip yeniden yaptırmaya karar verdim sizin sayenizde oldu hepinize teşekkür ediyorum :)
Flep değil o zaman sanki canım kesi atıp eski zarı dikmiş olmalı öyle düşündüm...Gökçen hanıma yaptırmıştım ilaçta verdi ama geçmedi mantardan sürekli ıslak olduğundan tutmamış öyle dedi 2 kez dikti hemde ilkinde birazı tuttu ikincisinde yarısına kadar anca tuttu 9 yönünde çentiğin var dedi oda etkili mi bilmiyorum
Mantardan tutmama gibi bisey olabiliyomuymuscanm kime yaptrmıstın? ya mantardan tutmaması da çok ilginç aslında ben doktoruma mantar olurum tutmaz die korkuyrm dediğimde bişey olmaz ilaç veririz gecer o bozamaz demişti.. dikimin sağlamlığından kaynaklanıo olabilirmi?
Yırtılan yeri dikti sanirim degilmi kalici flep teknigi yapilmadi benimde boyle bisey basima geldi tutmamis dendi halbuki mantarda olmamistim enfeksiyonda kapmamistim kimseyi kotülemek istemem ama yapamadiklari seye bi kulp takiyolar diye dusunyorum benGökçen hanıma yaptırmıştım ilaçta verdi ama geçmedi mantardan sürekli ıslak olduğundan tutmamış öyle dedi 2 kez dikti hemde ilkinde birazı tuttu ikincisinde yarısına kadar anca tuttu 9 yönünde çentiğin var dedi oda etkili mi bilmiyorum
Canim benim 5 gunde yatarken durduk yere kan bosaldi benden bayagi geldi kesin tutmadi diye panik oldum bi ayim dolunca gittigimde tutmadgini soyledi kan gelir heralde ama sende oyle bisey olcagini sanmiyorum sen flep yaptirdin yirtilan yeri dikmemis doktor senin bayagi zaman oldu korkma tutmustur seninki bence :))tutmadıgını kendimiz anlayamıyoruz demi yada kan falan mı geliyo o şekilde mi anlaşılıyo tutmadı olmadı yazılınca çok moralim bozuluyo
Okadar dikkat ettin tutmustur tutmamasi icin sebep yoktutmadıgını kendimiz anlayamıyoruz demi yada kan falan mı geliyo o şekilde mi anlaşılıyo tutmadı olmadı yazılınca çok moralim bozuluyo
Bide okudugum kadariyla yazilarda ankarada yaptiranla hep bu sorunu yasamisOkadar dikkat ettin tutmustur tutmamasi icin sebep yok
hmm anladım canım aslında gökçen hanım da çok iyiydi ama demekki dediğin gbi herşey üst üste gelince tutmamış hayırlısı olsun inşallah hakkındaGökçen hanıma yaptırmıştım ilaçta verdi ama geçmedi mantardan sürekli ıslak olduğundan tutmamış öyle dedi 2 kez dikti hemde ilkinde birazı tuttu ikincisinde yarısına kadar anca tuttu 9 yönünde çentiğin var dedi oda etkili mi bilmiyorum
benm bildiğim olamıo yani tabi oldu diolar bişey diemiyorum.. bilmiyorum yani dediğim gbi benm doktorum sıkıntı olmaz demişti.Mantardan tutmama gibi bisey olabiliyomuymus
kuzum tutmasa anlarsın emin ol.. kaç gün oldu bilmiyorum ama ben 3. haftada çok hafif bakmiştm aynayla çok net görmüştüm tuttuğunu tabi doktordan sonra anca içim rahatladı orası ayrı :))tutmadıgını kendimiz anlayamıyoruz demi yada kan falan mı geliyo o şekilde mi anlaşılıyo tutmadı olmadı yazılınca çok moralim bozuluyo
Var aslinda sen görmemissin canimben neden bildirimleri görmemişim
Canim hepimizin toprlanmaktan baska caremiz yok zor seyler yasamissin ama hergunu kendine mahvederek omrunu geciremezssin sonucta caresiz bisey degil buevet bildirimler gelmemiş hiç kızlar toparlanamıyorum arkadaşlarım sürekli neyin var deyip duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?