Kendini düşün bence artık olanlar oldu... haketmeyecek birine sevgini vermiş olabilirsin fakat insanlar milyon kere de sevebilir... kendini sev öncelikle... karşı tarafı değiştiremezsin ... değişecek olan sen ve bakış açın... o karaktersiz ile evlenip mutsuz olmandan iyidir gerçek yüzünü görmen... sana değer vermeyen biriyle nereye kadar yürüyecekti? Erken olması daha iyi oldu senin için... geçiyor her şey geçiyor şu hayatta... annesi babası vefat edenler nefes alıyor, çocuğunu toprağa koyanlar nefes alıyor... Allah aşkına sen gerçek yüzünü gördün o kişinin sadece... ve bu iyi bir şey...

Nekadar zamandir beraberdiniz ne gibi bisey soyledi sana

Allah senin icin hayirli bisey yapmistir belkide bilemezssin sana hakaret eden birinin sevgisine zaten muhtac degilsin gecmisini silip tamamen önüne bakmalısın

çok haklısın gerçekten çok haklısın

Cok dogru soyledin insan herseye alisiyo ve yasamayi ogreniyo bu acıyla sevdigin birini kaybettiginde ölüm acısını yasadiginda bu aciyla yasamayi ogreniyosun bu duyguyu cok iyi biliyorum ben allah insana ölümle gelen ayrılık acisini yasatmasin

çok haklısın gerçekten çok haklısın
O vakit toparlan artık düşünme... o seni kaybetti... o haketmedi... kendi bilir. Yapacak bir şey yok buna... sen sana değer veren biriyle evlenip çok da mutlu olacaksın... geçmişi de sileceksin canım... bak burada herkesin farklı bi hayat öyküsü olmasına rağmen benzer şeylerin fazlalığı da Ortada... o yüzden ki yalnız değilsin inan... yapanlar nasıl yaptı da kurtuldu? Sen de biz de yapabiliriz... çok değer verdiğimiz karaktersizler yüzünden bu haldeyiz ama hakettiğimiz o güzel insanlar için de bu durumdan kurtulmamız bu psikolojiden çıkmamız gerekiyor

Hakettigimiz o guzel insanlar icin ve pskolojimiz icin cok dogru dedin

amin haklısınız

Kızlar şuanda evlılık ısteyen bır cocuk var ama surtunme yoluyla bırlıkte olmak ıstıyor amelıyat olsam korkuyorum surtunme yoluyla bozulurmu dıye ondan habersız hastaneye gıdıp amelıyat olacagım ama sonrası ne olacak bılmıyorum bırde yalan soyledım kımseyle opusmedım dıye

İylesene kadar bekle nolcakki riske atma kendini okadar strese girceksin sonucta

evlilik isteyenle gerçekten seninle evlenmeö isteyen arasında fark var dikkat et kendine

Mantardan tutmama gibi bisey olabiliyomuymus
Öyle bir ihtimal yok uyduruyolar doktorlar kendi yaptıkları herhangi bi yanlışa bahane olarak söylüyo eğer mantardan tutmadı diyorsa. Çünkü ben operasyondan sonra mantarda aşırı bir artış yasadim haddinden fazlaydı ama kontrol için fotoğraf atacağım gün o bölgeyi iyice actigimda gördüm boyle berbat durumdaydi ve cok fazla akintin vardi kokusu pisliği cok rahatsiz ediyordu doktoruma cok kez sordum korkup tutmazsa diye öyle bir ihtimal yok akıntı kesinlikle etkilemez dedi

Kesinlikle yasama ben öyle bisey istemiyorum evlenince olması lazım Oldu ki ben seninle evlilik yolunda ilerlemedim ve ayrıldık yaşadığımla kalicam ben böyle bisey olmasını istemiyorum de geçiştir operasyondan sonra sürtünme yasamakta o bölgedeki dikişlerin açılmasına sebep olabiliyo o yüzden tutana kadar hatta operasyondan sonra en az 2 3 ay geçene kadar kesinlikle bisey yasama

Ben de böyle birşeye müsade etmemeni tavsiye ederim ...

Sen kime yaptirmistin herkese soruyorum ama kusura bakma bende yaptircamda o yuzdenbenim daha once tutmamis dendi bahaneler uydurduda yapan kisi de

Bu islemi yaptirdiktan sonra akinti oluyo galiba daha oncesinde bendede akinti olmustu

Bilmi
Bilmiyorum gökçen hanım iyi bir doktor kötüleyemem sonuçta ilkinde tutmadı tekrar dikti şehir dışından geliyorum diyince yine hepsi tutmadı yarısı açık ya benim hatam yada onun ama tamamen kapanmadı sonuç olarak onlarda mantardan dediler bana

Ya bende hic bi doktoru kotulemek istemem bende ankarada yaptirdim iki kez denedi ikinciyide flep yapti flep yaptigini soyledi tutmamis dedi okadar dikkat etmeme ragmen tutmamasi imkansizdi benim mantarda yoktu enfeksiyon kapmamistim akitintimda normal derecedeydi hatta akinti olursa normal demisti sonra baska doktora gittim muayene etti beni anlattim basimdan geceni muayene ettiginde boyle bi flep teknigi biz uygulamiyoruz doktor magduru olmussun dedi bana sonra burda yazilanlari okudum hep ankarada yaptiran cogu kisi bunu yasamis tutmamis genelde sanirim kalici yapamiyolar bana yapan doktor bence yapamadi ve bahaneler uydurdu o yuzdende ankarada dusunmuyorum bi daha senin durumunda senin hatandan olmamis olabilir senin hatan diye gosterilmis olabilir malesef

Gokcen hanima yaptiranlarin yazilarini okudum tutmamis gecici yapiyo o fln gibi seyler yaziyodu ankarada suna flep yaptirdim tuttu diyenini gormedim insan ne dusuncegini bilemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…