İliskiye girdigini soylersen evet kullanma ihitmali cok yuksek nasilsa kiz degil diycek bunu dusununen biride evlenme dusuncesiyle yaklasmaz diye dusunuyorum o yuzden bence okadar sitrese girceksin yasama simdiden bisey kendi fikrim bu tabiki

canımm bencede kesinlikle söylememelisin ve nişan nikah vs olmadanda asla ileri gitme derim ben ve çok iyi tanıman lazım sadece okadarıyla kalıcak mı bundan emin olman lazım okadar tiksindirdi ki insanlar neden bilmiyorum insanlarjn bakış açısı direk degişiyo kendini boşu boşuna tekrar üzersin tabiki bu benim kendi fikrim senin için hangisi daha dogru sen tabiki daha iyi bilirsin

Sakın yapma hazır hic öpsmedim bile demissiin iste de evlenene kadar istemiyroum bilmem ne bahane bul.. en az 2 ay yapma hicbisey

Benim gökçen hanımın yaptığı işlemden anladığım ki görüyorum da aynadan bakınca rahatlıkla, var olan parçaları birleştirdi bana kalıcı+daraltma dedi daraltma yapıldığına inanmıyorum açık kısımdan içerisi rahatça gözüküyor gayet geniş hiç darlık falan yok bunların tek yaptığı kalıcı diye giriş kısmındaki parçaları dikmek buda al sana kalıcı diye yutturmak bize düğünden önce gel artık bir şey yapamayız dediler birde bana

Ayni benim yasadigim durum okuyunca bile cok sinirlendim banada dugunde once gel yada tekrar flep yapariz dedi gecici yaptirmayi dusunsem zaten o aciya katlanmazdim kalici yapmiyolar kesinlikle ankaradakiler kalici diye kandiriyolar insani ben boyle dusunuyorum artik bende senin gibi bi daha yaptiramiycam sansin yok diye uzuluyodum yapiliyomus aslinda uzulme o yuzden

Ben zaten istanbulda yaşıyorum ankara üniversite okuduğum şehre yakın diye orda yatırmıştım keşke baştan böyle bir saçmalık yapmasaymışım
İstanbulda yaptir madem istanbuldaymissin daha iyi daha sanslisin istanbulda iyi yapan doktorlar varmis burda yaptiran cok fazla insan var canim islem gordu diye bi daha yapilamaz diye bisey yokmus ben bire bir doktora sormustum istanbulda burdan bi arkadasta sormus yapilir demis

kızlar bu arada bilginiz olsun artık çok rahat spor fln yapabiliyorum ben pilatese yeniden başladım bacağımı açmamda fln sıkıntı olmadı olcagını zaten düşünmüyorum artık orası etleşmiş ve dikiş izim geçio gttkce hatta kalmamıs gbi bişey.. orası bütünleşmiş şu an cok doğal duruo hatta güzel bile görünüo eskiden parca parcaydı sinir oluyodum. şu an 2 bucuk ay oldu yaptıralı çok şükür bugünlere geldim

Ayyyy ne güzel ya masallah cok sevindim senin adina kurtuldun darisida bizlerin basina insallah ya iki bucuk ay iylesmistir tamamen artik

Ayyyy ne güzel ya masallah cok sevindim senin adina kurtuldun darisida bizlerin basina insallah ya iki bucuk ay iylesmistir tamamen artik
evet canm çoktandır iyileştiğini hissediyodum da nolur nolmaz die yüklenmek istemedim :) valla böyle oldugunu bileydim yıllar önce yaptrrdım ne bilim hep korkuttular beni

evet canm çoktandır iyileştiğini hissediyodum da nolur nolmaz die yüklenmek istemedim :) valla böyle oldugunu bileydim yıllar önce yaptrrdım ne bilim hep korkuttular beni
Gec olsun güç olmasın demisler kafan rahat mutlu mutlu yaşa inşallah artık bir sürü insana umut oldun bizde cesaret bulduk senin ve diger kizlar sayesinde

Canim sen islemi yaptircagin zaman ucret fiyatini orda gidincemi ogrendin turgay hocadan ordami konustunuz ucreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…