Amelıyat oluyum zaten bır ay dıkkat etmem gerekıyor ve edecemde benı kullanması ıcın daha önceden ılıskıye gırdıgımı asla soylemıyecegımİylesene kadar bekle nolcakki riske atma kendini okadar strese girceksin sonucta
Gökçen hanim yazmissin ona yaptirdin sandim benAkin beye yaptırdım ben
ay pardon baska arkadas yazmis gokcen hanim diye :)Akin beye yaptırdım ben
Sakın yapma hazır hic öpsmedim bile demissiin iste de evlenene kadar istemiyroum bilmem ne bahane bul.. en az 2 ay yapma hicbiseyKızlar şuanda evlılık ısteyen bır cocuk var ama surtunme yoluyla bırlıkte olmak ıstıyor amelıyat olsam korkuyorum surtunme yoluyla bozulurmu dıye ondan habersız hastaneye gıdıp amelıyat olacagım ama sonrası ne olacak bılmıyorum bırde yalan soyledım kımseyle opusmedım dıye
Benim gökçen hanımın yaptığı işlemden anladığım ki görüyorum da aynadan bakınca rahatlıkla, var olan parçaları birleştirdi bana kalıcı+daraltma dedi daraltma yapıldığına inanmıyorum açık kısımdan içerisi rahatça gözüküyor gayet geniş hiç darlık falan yok bunların tek yaptığı kalıcı diye giriş kısmındaki parçaları dikmek buda al sana kalıcı diye yutturmak bize düğünden önce gel artık bir şey yapamayız dediler birde banaYa bende hic bi doktoru kotulemek istemem bende ankarada yaptirdim iki kez denedi ikinciyide flep yapti flep yaptigini soyledi tutmamis dedi okadar dikkat etmeme ragmen tutmamasi imkansizdi benim mantarda yoktu enfeksiyon kapmamistim akitintimda normal derecedeydi hatta akinti olursa normal demisti sonra baska doktora gittim muayene etti beni anlattim basimdan geceni muayene ettiginde boyle bi flep teknigi biz uygulamiyoruz doktor magduru olmussun dedi bana sonra burda yazilanlari okudum hep ankarada yaptiran cogu kisi bunu yasamis tutmamis genelde sanirim kalici yapamiyolar bana yapan doktor bence yapamadi ve bahaneler uydurdu o yuzdende ankarada dusunmuyorum bi daha senin durumunda senin hatandan olmamis olabilir senin hatan diye gosterilmis olabilir malesef
Ben zaten istanbulda yaşıyorum ankara üniversite okuduğum şehre yakın diye orda yatırmıştım keşke baştan böyle bir saçmalık yapmasaymışımÜmitsizlik artık damarlarımıza kdr işledi ama pes etmeyelim başka doktora gidemez misin tekrar İstanbul’a gitmeye çalışsan
canımm bencede kesinlikle söylememelisin ve nişan nikah vs olmadanda asla ileri gitme derim ben ve çok iyi tanıman lazım sadece okadarıyla kalıcak mı bundan emin olman lazım okadar tiksindirdi ki insanlar neden bilmiyorum insanlarjn bakış açısı direk degişiyo kendini boşu boşuna tekrar üzersin tabiki bu benim kendi fikrim senin için hangisi daha dogru sen tabiki daha iyi bilirsin
Ayni benim yasadigim durum okuyunca bile cok sinirlendim banada dugunde once gel yada tekrar flep yapariz dedi gecici yaptirmayi dusunsem zaten o aciya katlanmazdim kalici yapmiyolar kesinlikle ankaradakiler kalici diye kandiriyolar insani ben boyle dusunuyorum artik bende senin gibi bi daha yaptiramiycam sansin yok diye uzuluyodum yapiliyomus aslinda uzulme o yuzdenBenim gökçen hanımın yaptığı işlemden anladığım ki görüyorum da aynadan bakınca rahatlıkla, var olan parçaları birleştirdi bana kalıcı+daraltma dedi daraltma yapıldığına inanmıyorum açık kısımdan içerisi rahatça gözüküyor gayet geniş hiç darlık falan yok bunların tek yaptığı kalıcı diye giriş kısmındaki parçaları dikmek buda al sana kalıcı diye yutturmak bize düğünden önce gel artık bir şey yapamayız dediler birde bana
İstanbulda yaptir madem istanbuldaymissin daha iyi daha sanslisin istanbulda iyi yapan doktorlar varmis burda yaptiran cok fazla insan var canim islem gordu diye bi daha yapilamaz diye bisey yokmus ben bire bir doktora sormustum istanbulda burdan bi arkadasta sormus yapilir demisBen zaten istanbulda yaşıyorum ankara üniversite okuduğum şehre yakın diye orda yatırmıştım keşke baştan böyle bir saçmalık yapmasaymışım
Bi erkege durumunu soyledginde direk dusuncegi bende yapiyim olur bunlarin beyni genellikle o yonde ayni calisiyoÇok doğru soyluyorsun canım artık herkes kullanma pesınde
Başka hiçbirşeye calısmıyor zaten pıslıkleeBi erkege durumunu soyledginde direk dusuncegi bende yapiyim olur bunlarin beyni genellikle o yonde ayni calisiyo
Ayyyy ne güzel ya masallah cok sevindim senin adina kurtuldun darisida bizlerin basina insallah ya iki bucuk ay iylesmistir tamamen artikkızlar bu arada bilginiz olsun artık çok rahat spor fln yapabiliyorum ben pilatese yeniden başladım bacağımı açmamda fln sıkıntı olmadı olcagını zaten düşünmüyorum artık orası etleşmiş ve dikiş izim geçio gttkce hatta kalmamıs gbi bişey.. orası bütünleşmiş şu an cok doğal duruo hatta güzel bile görünüo eskiden parca parcaydı sinir oluyodum. şu an 2 bucuk ay oldu yaptıralı çok şükür bugünlere geldim
evet canm çoktandır iyileştiğini hissediyodum da nolur nolmaz die yüklenmek istemedim :) valla böyle oldugunu bileydim yıllar önce yaptrrdım ne bilim hep korkuttular beniAyyyy ne güzel ya masallah cok sevindim senin adina kurtuldun darisida bizlerin basina insallah ya iki bucuk ay iylesmistir tamamen artik
Gec olsun güç olmasın demisler kafan rahat mutlu mutlu yaşa inşallah artık bir sürü insana umut oldun bizde cesaret bulduk senin ve diger kizlar sayesindeevet canm çoktandır iyileştiğini hissediyodum da nolur nolmaz die yüklenmek istemedim :) valla böyle oldugunu bileydim yıllar önce yaptrrdım ne bilim hep korkuttular beni
Canim sen islemi yaptircagin zaman ucret fiyatini orda gidincemi ogrendin turgay hocadan ordami konustunuz ucretievet canm çoktandır iyileştiğini hissediyodum da nolur nolmaz die yüklenmek istemedim :) valla böyle oldugunu bileydim yıllar önce yaptrrdım ne bilim hep korkuttular beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?