Sen hangi islemi yaptircaksinki 3.500 fiyat verdi canimBen de turgay beyi aradım dün 3500 dedi o kadar pahalı mıydı o doktor ya
Flep canımSen hangi islemi yaptircaksinki 3.500 fiyat verdi canim
Bende konustumda fiyat listesini gonderdiler bana flep teknigi 3000 dediler ogrenci ve nakitte %10 indirimi varmis sen 3.500 diyince sasirdim benFlep canım
Çift kat flep tekniginin fiyati 3.500 düBende konustumda fiyat listesini gonderdiler bana flep teknigi 3000 dediler ogrenci ve nakitte %10 indirimi varmis sen 3.500 diyince sasirdim ben
Yani arasinda bi fark varmi bilmiyorum ben cift le tek kat arasindaki farki cok bilmiyorumpeki sizce çift kat flep mi yapsak
Alala sasirdim sen telefondami konustun bire birCanım bilmiyorum ki sordum o fiyatı verdiler
Yani evet pahali indirim fln uygulanirsa iste anca oyle yapilir cok ucuz degilçok palı desene
Calisiyosan maasindan biriktirirsin aslinda her ay kenara atabilsen bi kac ay icinde birikebilir krediye basvursan bide onun faizini odersin daha zararli cikarsinben krediye bulaşıcam galiba biriktiremiyorum hiç
evet telefonda görüştüm 3500 dediler daraltmayı da sordum hatta hepsi paket dediAlala sasirdim sen telefondami konustun bire bir
Himm daraltmada istedigin icin o fiyat sadece flep 3000 dediler cünkü bana daraltmayla beraber o fiyat yaziyodu listede evet canimevet telefonda görüştüm 3500 dediler daraltmayı da sordum hatta hepsi paket dedi
ailemle yaşıyorum o yüzden habersiz atamıyorum bir kenaraCalisiyosan maasindan biriktirirsin aslinda her ay kenara atabilsen bi kac ay icinde birikebilir krediye basvursan bide onun faizini odersin daha zararli cikarsin
2019 fiyatlarından korkmuyor değilim ben de... daha bu fiyatları denkleştiremedim... geçici için aldıkları paraya ne demeli gerçekten ya 2 dikiş atacak diye bir sürü para talep ediyorlar ameliyat bile değil... 20lik diş ameliyatı bile daha meşakkatli bence:) valla okuyorlarsa el insaf diyorum ... bir çoğumuz işsiz güçsüzAy kızlar bu fiyatı söyleyince çok korktum o kadar oahalımıydı ya ben bi kaç kişiye sordum burdan 2700 2900 arası söyleyen oldu hep nye bu kadar pahalı bide bunun yol parası fln var off ve ben hala işe bile giremedim çok stres yapıyorum ya
Maasini onlarami veriyosun kredi cektiginde ogrenirlerse ne diyceksinailemle yaşıyorum o yüzden habersiz atamıyorum bir kenara
yok kuzum önceden konustum tabi ona göre para götürmek için.. ama benden daha uyguna yaptran da olmuş yardımcı olun dersen indiriolar fiyatıCanim sen islemi yaptircagin zaman ucret fiyatini orda gidincemi ogrendin turgay hocadan ordami konustunuz ucreti
Canim zaten indirim fln uyguluyolarmis tabi bide ucak parasi fln varAy kızlar bu fiyatı söyleyince çok korktum o kadar oahalımıydı ya ben bi kaç kişiye sordum burdan 2700 2900 arası söyleyen oldu hep nye bu kadar pahalı bide bunun yol parası fln var off ve ben hala işe bile giremedim çok stres yapıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?