Vala haklısın canım of nasıl olcak diye düşünmekten bıktım şimdiden ya vala geçici daha bi fiyatlı oluyo galiba Allahım yardım et bize nolur2019 fiyatlarından korkmuyor değilim ben de... daha bu fiyatları denkleştiremedim... geçici için aldıkları paraya ne demeli gerçekten ya 2 dikiş atacak diye bir sürü para talep ediyorlar ameliyat bile değil... 20lik diş ameliyatı bile daha meşakkatli bence:) valla okuyorlarsa el insaf diyorum ... bir çoğumuz işsiz güçsüz
Ben de turgay beyi aradım dün 3500 dedi o kadar pahalı mıydı o doktor ya
kızlar 3000 dü tek kat flep sanırım net hatrlamıyorum ama indirimli öğrenci indirimyle ben 2300 e mi ne yaptrdım 2400 de olabilir emin değilim.. ama 2000e yaptran da oldu benden sonra siz konusun indirim yapsın.. 3500 yılbasından snra belki olcaktır ya da cift katın fiyatıdır o.. ki çift kata hiç gerek yok dedi bana sakarya maviminval fln hakkaten gerek yokmuş bu bile yeterince sağlam.Çift kat flep tekniginin fiyati 3.500 dü
bende daha denklestiremedim biriktiriyorum iste zamaninda paranin kiymetini bilip az az atsaydik kenara boyle sıkıntıya girmezdik dedigin gibi aticaklari dikis bi ton para ya ay bide zam yaparlarsa atiyim kendimi bi yerden ben valla okuyan varsa azcik insaf etsinler zam yapmasinlar bari2019 fiyatlarından korkmuyor değilim ben de... daha bu fiyatları denkleştiremedim... geçici için aldıkları paraya ne demeli gerçekten ya 2 dikiş atacak diye bir sürü para talep ediyorlar ameliyat bile değil... 20lik diş ameliyatı bile daha meşakkatli bence:) valla okuyorlarsa el insaf diyorum ... bir çoğumuz işsiz güçsüz
Yani 3000 e indirirler yol parası fln dedidigin gbi bayagı fiyatlı oluyo yne inş daha uygun bi fiyat söylerler ya.Canim zaten indirim fln uyguluyolarmis tabi bide ucak parasi fln var
canım evet fiyatlar artıo harun özkan da ilk başta 3000 dü son sordgmda 4000 dedi fln yani erken yaptrn bence..2019 fiyatlarından korkmuyor değilim ben de... daha bu fiyatları denkleştiremedim... geçici için aldıkları paraya ne demeli gerçekten ya 2 dikiş atacak diye bir sürü para talep ediyorlar ameliyat bile değil... 20lik diş ameliyatı bile daha meşakkatli bence:) valla okuyorlarsa el insaf diyorum ... bir çoğumuz işsiz güçsüz
Yani yılbaşından snra fiyat artar mı öyle mi anlamalıyım ay yapmasınlar ya vala gitgide korkuyorumkızlar 3000 dü tek kat flep sanırım net hatrlamıyorum ama indirimli öğrenci indirimyle ben 2300 e mi ne yaptrdım 2400 de olabilir emin değilim.. ama 2000e yaptran da oldu benden sonra siz konusun indirim yapsın.. 3500 yılbasından snra belki olcaktır ya da cift katın fiyatıdır o.. ki çift kata hiç gerek yok dedi bana sakarya maviminval fln hakkaten gerek yokmuş bu bile yeterince sağlam.
Ogrendim fiyati canim bugun msjla atti fiyat listesini esra hanimdi sanirim nakitte %10 indirim yapiyolarmis 3000 lira indirimde 2.700 yapiliyo senin de dedigin gibi gibi canimyok kuzum önceden konustum tabi ona göre para götürmek için.. ama benden daha uyguna yaptran da olmuş yardımcı olun dersen indiriolar fiyatı
peki sizce çift kat flep mi yapsak
kızlar çiftle tek arasında tek fark adı üstünde çift dkiş ama genelde kilolu olanlara yapıomuş doktor bende çok çok zayıf değilim klasik türk kzıı:)) ama bana gerek duymadı..yani sakarya bana tek kat bile çok sağlam tutmuş çift kat yaptrma boşuna hiç demişti karar sizin.Yani arasinda bi fark varmi bilmiyorum ben cift le tek kat arasindaki farki cok bilmiyorum
kuzum sen daraltma da dediğin için öyle demiş o.. sadece tek kat flep ben 2300 e yaptrdım daraltmaya gerek varmı gidince sorarsın belki gerek duymaz..evet telefonda görüştüm 3500 dediler daraltmayı da sordum hatta hepsi paket dedi
%10 indirimde 2.700 dusuyo daha da indirim yaparlarmi bilmiyorum ya 2.700 bile cok ya offffkızlar 3000 dü tek kat flep sanırım net hatrlamıyorum ama indirimli öğrenci indirimyle ben 2300 e mi ne yaptrdım 2400 de olabilir emin değilim.. ama 2000e yaptran da oldu benden sonra siz konusun indirim yapsın.. 3500 yılbasından snra belki olcaktır ya da cift katın fiyatıdır o.. ki çift kata hiç gerek yok dedi bana sakarya maviminval fln hakkaten gerek yokmuş bu bile yeterince sağlam.
sen indirt onu az daha durumum yok de ben saf gbi hemen cıkardım verdm parayı gitmeden konuş yaz whatsappatn.. benden sonra bikaç kişi çok uyguna yaptrmstı indirmişlerdi konusmuştu onlar..Ogrendim fiyati canim bugun msjla atti fiyat listesini esra hanimdi sanirim nakitte %10 indirim yapiyolarmis 3000 lira indirimde 2.700 yapiliyo senin de dedigin gibi gibi canim
Ay demeyin öyle fiyat artarmi dedikce ter basiyo beniYani yılbaşından snra fiyat artar mı öyle mi anlamalıyım ay yapmasınlar ya vala gitgide korkuyorum
kuzum duruma göre değişio benm bildiğim artıo da fiyatlar neye göre bilmiyorum.. sen indirtrsin onu bence yni ben hiç knusmadım konussam yapıolarmsOgrendim fiyati canim bugun msjla atti fiyat listesini esra hanimdi sanirim nakitte %10 indirim yapiyolarmis 3000 lira indirimde 2.700 yapiliyo senin de dedigin gibi gibi canim
Tamam canim Ben biraz daha dil döküyim indirim yaptirmak icin belki yaparlar sansimi deniyim yine desen indirt onu az daha durumum yok de ben saf gbi hemen cıkardım verdm parayı gitmeden konuş yaz whatsappatn.. benden sonra bikaç kişi çok uyguna yaptrmstı indirmişlerdi konusmuştu onlar..
kuzum duruma göre değişio benm bildiğim artıo da fiyatlar neye göre bilmiyorum.. sen indirtrsin onu bence yni ben hiç knusmadım konussam yapıolarms.. uçak bileti de kış dönemi daha uygun bulursunuz sanırım ben biraz yaz dönemi oldugu için 600 lira da uçak gidiş geliş oldu yani 3200 falan harcadım toplamda.. ona göre biriltrin işte..birikir inşallah sıkmayın canınızıYani yılbaşından snra fiyat artar mı öyle mi anlamalıyım ay yapmasınlar ya vala gitgide korkuyorum
Bana attiklari listede 2018 fiyati yaziyodu ya sanirim 2019 zam yaparlar bende ocak gibi gidebilcem zatenYani yılbaşından snra fiyat artar mı öyle mi anlamalıyım ay yapmasınlar ya vala gitgide korkuyorum
canm önceden konusun işte sonra dersiniz konusmustuk bana bu fiyattan yaparz demiştiniz die dersin.. inşallah uyguna yaptrrsınız kuzumBana attiklari listede 2018 fiyati yaziyodu ya sanirim 2019 zam yaparlar bende ocak gibi gidebilcem zaten
Konusalim bakalim canim insallah insafa gelirlercanm önceden konusun işte sonra dersiniz konusmustuk bana bu fiyattan yaparz demiştiniz die dersin.. inşallah uyguna yaptrrsınız kuzum
Evet cnm daraltmayı herkese yapmıyor bana da gerek duymamıştı Doğum falan yaptıysan oyle demişti kendisikızlar 3000 dü tek kat flep sanırım net hatrlamıyorum ama indirimli öğrenci indirimyle ben 2300 e mi ne yaptrdım 2400 de olabilir emin değilim.. ama 2000e yaptran da oldu benden sonra siz konusun indirim yapsın.. 3500 yılbasından snra belki olcaktır ya da cift katın fiyatıdır o.. ki çift kata hiç gerek yok dedi bana sakarya maviminval fln hakkaten gerek yokmuş bu bile yeterince sağlam.
Bende vala canım senin yine belli ne zman yapacagın bende ocak şubat gbi düşünüyodum işe hemen girerim diye ama yok yani işte yok malesef Rabbim yardım eder diyorum inşallah bakalımYeminle canimdan bezdim bu konu yuzunden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?