- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
hayır maaşımı onlara vermiyorum ama evin giderlerini ben karşılıyorum yanıma geldikleri içinMaasini onlarami veriyosun kredi cektiginde ogrenirlerse ne diyceksin
Benim param eksik canim tamamlayabilirsem ocak subat diye dusunuyorum bide zam yaparlarsa o zaman dusunmek istemiyorum insallah ise girersin canim hemen subata kadar sende ayarlamis olursun parani pskoloji fln kalmadi ya hersey ayri sıkıntıBende vala canım senin yine belli ne zman yapacagın bende ocak şubat gbi düşünüyodum işe hemen girerim diye ama yok yani işte yok malesef Rabbim yardım eder diyorum inşallah bakalım
Himm anladım canim allah yardimcin olsun senin hepimizinhayır maaşımı onlara vermiyorum ama evin giderlerini ben karşılıyorum yanıma geldikleri için
Aslinda evet onceden tekrar bi arayip konusup iyce fiyat konusunu netlestirmek lazim haklisin tatlımbence bi an önce randevu al önceden tarih veremiyosan bile konuş en azından sor bana yardımcı olabilir misiniz ocak şubat gibi bu fiyatlardan de bence yardımcı olur anlat durumunu en azından ona göre biriktirmeye ayarlamaya çalışırsın canım
Nakitte indirimle banada 2.700 dendi burdaki bogazmanzarasi arkadas biraz daha indirim yaptirmaya calis yaparlar yaptiranlar olmus dedi sansimi biraz daha deniycem bi kurtulsaydik bu sıkıntıdanbenide nakitte 2.700 tl ye yaptı sadece tek kat flepti çok konuşmadım o panikle heyecanla hiç bişey düşünemedim direk ödedim ama konuşulsa anlayışsız insanlar degiller gibi geldi bana
Ne gibi canimkızlar ya indirim yaptıklarına özenmezse aklıma bin türlü şey geliyor
yok artık daha neler o zaman indirim yaptrma ilginç düşünceler nerden gelio aklınıza valla ben bunları düşünmemiştim hiç :))kızlar ya indirim yaptıklarına özenmezse aklıma bin türlü şey geliyor
Yok cnm oyle birsey olamaz oyle düşünme oylekızlar ya indirim yaptıklarına özenmezse aklıma bin türlü şey geliyor
Kafam oyle doluki ne dedigini anlamamisim bile yok artik öyle bisey olurmu cok insan yaptirmis indirim öyle sey olurmu sokma aklimiza boyle seylerNe gibi canim
Hepimiz öyleyiz canım iste malesef güvenemiyoruz artık kimseye pskolojimizin icine ettikleri icinartık hayat enerjim kalmadı herkes çok kötü((
Ne diyebilirimki canim bilmiyorum ya kendini toplamak zorundasin bi sekilde zor ama insanin baska careside yokBen sizden bir tık daha kötüyüm galiba çünkü bunalımda gibiyim çıkmak bilmiyorum
Amin inşallah her birimizin yardımcısı olsun Allah...Vala haklısın canım of nasıl olcak diye düşünmekten bıktım şimdiden ya vala geçici daha bi fiyatlı oluyo galiba Allahım yardım et bize nolur
Denkleştiremedik ki bi canım denkleştirsek sorun kalmayacak da...canım evet fiyatlar artıo harun özkan da ilk başta 3000 dü son sordgmda 4000 dedi fln yani erken yaptrn bence..
Ah su parasizlik ahhhhDenkleştiremedik ki bi canım denkleştirsek sorun kalmayacak da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?