Bende vala canım senin yine belli ne zman yapacagın bende ocak şubat gbi düşünüyodum işe hemen girerim diye ama yok yani işte yok malesef Rabbim yardım eder diyorum inşallah bakalım
Benim param eksik canim tamamlayabilirsem ocak subat diye dusunuyorum bide zam yaparlarsa o zaman dusunmek istemiyorum insallah ise girersin canim hemen subata kadar sende ayarlamis olursun parani pskoloji fln kalmadi ya hersey ayri sıkıntı

bence bi an önce randevu al önceden tarih veremiyosan bile konuş en azından sor bana yardımcı olabilir misiniz ocak şubat gibi bu fiyatlardan de bence yardımcı olur anlat durumunu en azından ona göre biriktirmeye ayarlamaya çalışırsın canım

benide nakitte 2.700 tl ye yaptı sadece tek kat flepti çok konuşmadım o panikle heyecanla hiç bişey düşünemedim direk ödedim ama konuşulsa anlayışsız insanlar degiller gibi geldi bana

Aslinda evet onceden tekrar bi arayip konusup iyce fiyat konusunu netlestirmek lazim haklisin tatlım

benide nakitte 2.700 tl ye yaptı sadece tek kat flepti çok konuşmadım o panikle heyecanla hiç bişey düşünemedim direk ödedim ama konuşulsa anlayışsız insanlar degiller gibi geldi bana
Nakitte indirimle banada 2.700 dendi burdaki bogazmanzarasi arkadas biraz daha indirim yaptirmaya calis yaparlar yaptiranlar olmus dedi sansimi biraz daha deniycem bi kurtulsaydik bu sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…