Denkleştiremedik ki bi canım denkleştirsek sorun kalmayacak da...
Haklisin kuzum insallah denklesir sikmayin caninizi cok da hayati zehir etmeye gerek yok mübarek gece dua edicem bende hepimize. Rabbim kesenizi bereketlendirsin de hemencecik biriksin paraniz yuvamizi kuralim hepimiz insallah ..

Haklisin kuzum insallah denklesir sikmayin caninizi cok da hayati zehir etmeye gerek yok mübarek gece dua edicem bende hepimize. Rabbim kesenizi bereketlendirsin de hemencecik biriksin paraniz yuvamizi kuralim hepimiz insallah ..
Amiiiin inşallah canım ben de dua ediyorum her şey güzel olacak inşallah

günaydın canlarrrr napıyosunuz herkese iyi haftalar diliyorum kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahhhh, ben günlük tutar gibi kullanıyorum burayı malum artık biliyosunuz bugün 24. günüm ben bile inanamıyorum bukadar günün geçtigine, para biriktirmek gerçekten çok zor bende kredi mi çekerim kredi kartından mı çekerim naparım derken hiç bişeye gerek kalmadı az bi borçla çözdüm çok şükür ama inanın allah yardım ediyo niyetine girince tarihi belirleyince harcamalar otomatik olarak kısıyosun bişekilde hallediliyo ben eminim şuan denkleştiremesenizde bişekilde bunuda atlatmış olcaksınız olumlu olumsuz bişekilde geçicek bu hafta içi bi gün burdaki doktorlardan birine gidicem olduysa sevinçle buraya yazıcam olmadıysa da bu benim kaderim deyip kabullenicem çünkü tekrar yaptırmak için vaktim kalmamış olcak inşallhhhh olmuştur neyse hepinizi kucak dolusu öpüyorumm görüşürüzzzz

Aile hekimi nasil soruyo bunu ya alala cok ilginc bende sorun yasamazssin diye tahmin ediyorum korkma bence bisey olmaz
Yani meraklı bi hap yazdiramadim ki ben herseyi soran biri yani kadın dogumcu öyle olmaz umarım ya sinir oldum bi hap bile yazmıyor sormadan neden ne için ne oldu diye

Kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarda da buluşmak ümidiyle hepimiz için duadayım HerZmn ama bugün farklı tabi güzel geçirmek gerek bugünü. Allah maddi açıdan da bian önce yardım eder inş ki bir an önce operasyonu atlatırsınız ve sonrası da güzel olur . Ben de 20 gün oldu geçmez geçmez derken nasıl da geçiyor umarım bizimkiler olmuştır da sıra sıra hepimize umut oluruz olmadıysa da daha fazlasına yürek nasıl dayanır bilemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin bir an önce şu zamanları atlatırız inş iyi güzel şeylere cok ihtiyacımız var

İyi haber alacaksın inş ben inanıyorum

Ben sizden bir tık daha kötüyüm galiba çünkü bunalımda gibiyim çıkmak bilmiyorum

Canim senin aklina gelen indirim yaparlarsa özenmezler fikri benimde aklima gelmişti bir korkuyla gittim tutmucak fikrini yerlestirmistim ve bunalima girmistim burdaki eski arkadaslar bilir ve tutmadida hemde benim hatam yüzünden hatamin ne oldugunu bilen arkadaslar lütfen burdan söylemeyelim biri anlar diye korkuyorum özelden sormak isteyen olursa sorabilir banada 2700 dediler 3500 cok fazla mümkün degil yani o fiyatin olmasi ve benim parasall durumum kötüydü gerçekten sonra düzeldide ben baya konusmustun esra hanima durumumu anlatmistim kontrole geldigimde vereyim yada havale ypayim simdi iki bin versem dörtyüz tl sini bunlardan baska bi sekilde yapsam ucak biletimi aldim gelmem lazim falan diyerek ve gercektende samimiydim bu soylediklerimde o da sagolsun üc kurusun lafini ettirmem doktor beyde melek gibi insan etmez beni kirmaz demisti o yuzden durumunuzu anlatin yardimci olacaktir sıkıntı yapmayin kendinize sadece gitmek icin bahanenizi ayarlayin ve yaptirdiktan sonrada en az iki ay dikkat edin yeterli kendinizi bunalima sokarak sonucunuzda olumlu olmaz bunu bilin olumlu dusunun korkmayin sakın ve sonucunuzda güzel olsun bigazmanzarasi arakadas hep olumlu dusundu mesela ve sonucunu hepimiz burdan görüyoruz onun gibi olmak istiyosaniz olumlu dusunun ki olumlu olsun icinizi ferah tutun Allahin izniyle hersey güzel olacak hepimiz güzel sonuclar alip burada payalasacagiz insallah kandiliniz mübarek olsun herkesin dua edelim hepimiz için

Allah razı olsun canım benim inşallah inşallah hepimizin sonu güzel olur dediği gibi çok evham yapmamaya çalışın tabiki bende yaptım ama yıllardır bunun altında ezildiğim için galiba bu dikim daha bi basit göründü gözüme yani onu bi kurtulus olarak gördüm inşallah öyle de olcak mübarek kandil günü dua edelim birbirimize hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz..
G Gecekusu123 bu arada sen de tutmadı die baya bi kötü olmuştun inşallah biraz düzelmişsindir ? üzülme hiçkimse üzülmesin herşeyin bi çaresi var bulunuo ölümden başka herşeyin var.. Rabbim yardım eder sen de kendini suclama kaderde ne olduğunu biliomyuz sanki demekki senin kderinde bunu da yasaman gerekiomuş imtihan işte ne diyelim o yüzden hayırlısı buymuş de düşünmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum zor ama.. zaten hepimizi bi imtihan yüzünden burda değilmiyiz..

ayy bide biz seninle aynı zaman ilişki yaşıcaz Allahım inşallah tutmuştur az kaldı hakkaten. ama ben çok sıkıldım beklemekten olsa da bitse modundayım bi yandan da bogazmanzarası napıosun ya bi aksilik çıkarsa napcaksın ya şüphelenrse die düşünüp duruyorum.. ama o meryem uzerli gelsin bizden öğrensin tükenmişlik sendromunu valla tam olarak bu.. tükendim artık kendimi yedim bitirdim.. inşallah bi sorun çıkmaz şu an gayet iyi görünüo benmki çok güzel olmuş görünüş olarak da begendm ama inşallah.. burda yaptran hiçkimse hemen 5 dk da ilişkiye girmemiş bi saat uğrastık diolarya valla ona bile uğrasasım yok o derece enerjim bitti olcaksa olsun olmucaksa ona göre yolumuzu çizelim..

Her şey iyi olacak buna inanalım kızlar... tükendik, bittik, yorulduk, yıldık ama geçecek bunlar da... Allah elimizden tutacak inşallah... işlem olanların kanaması olacak, biz gibi nakit ayarlamaya çalışanların da önce bu sorunu sonra işlem süreci ve daha sonrada işlem sonucu olumlu gelişecek... Kandiliniz mübarek olsun... Kendi için Nasıl dua ederse insan başkaları için de dua ettiğinde Allah o kişinin isteğini yanıtsız bırakmaz şeklinde düşünen biriyim... her zaman diyorum hepimizi kurtarsın rabbim diye... zaten kalbi melek olan insanlar olduk bence bu dertler ile... gece uyumayıp sonuç alacak kişi için dua edip sabaha kadar güzel haberini kim bekler ki yoksa :) tanımadan tanışmadan birlik olduk ve ufacık fesatlığımız yok bu yüzden hepimizin duaları kabul olacak inanıyorum Rabbim eli boş göndermeyecek bizi ...

Evett hepimiz birbrimizin mutlu guzel haberi icin dua ediyoruz aslinda bu sayede cok guzel arkadasliklar kurmus oldu seninde kandilin mubarek olsun canim böyle mubarek bi gunde allah seninde yardimcin olsun insallah hepimizin yardimcisi olsun kizlar hepinizin kandili mubarek olsun Allah bize hayirli kapilar acsin

Amin canim seninde kandilin mubarek olsun hic tutmadiysa diye dusunme insallah tuttu icini ferah tut canim

Neden bi saat ugrasmislar yirtilmamismi ay bide zormu yirtiliyo yoksa

Caresiz bi dert degil sende üzme kendini canim insallah kurtulcaz hepimiz benimde daha önce tutmadi ama kendi hatam degildi bi kez daha deniycem sansimi allah hepimizin yardimcisi olsun bugün hepiniz icin dua edicem Allah hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsin insallah hepimiz birbirimizi anliyoruz hepimizin basında bu sıkıntı inancımızı hic yitirmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…