- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Sizdende Allah razi olsun kuzum aynen öyle kesinlikle kizla evham yapmayin olumsuz düşünmeyin ben tutmucak diye düsündüm gercektende tutmadi ama birazda tutmus evet canim sende cok sagol bazen toparlaniyorum bazen tekrar bunalima giriyorum bende ama biliyorum ki bi caresi var inaniyorum inanmaya calisiyorum güzel sonuclar alacagima alacagimiza ve en çok seni merak ediyorum kuzum hem inaniyorum senin güzel sonuc alacagina hemde yinede çok merak ediyorum özellikle sen benim için hatta buradaki tüm kizlar icin en büyük umut kaynagisin insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz ve benim sucumdu aslinda o kadar cok dikkat ettim bi okadarda serbest birakmistim kendimi eger dur diyebilseydim bazi seylere böyle olmazdi evet ama nasip böyleymiş demekki bu da bana yazilmis demekki haklisin o yüzden bir firsatini bulup yine gidip yaptiracagim insallah ve bu sefer güzel sonuclar alacagim tutacak insallahAllah razı olsun canım benim inşallah inşallah hepimizin sonu güzel olur dediği gibi çok evham yapmamaya çalışın tabiki bende yaptım ama yıllardır bunun altında ezildiğim için galiba bu dikim daha bi basit göründü gözüme yani onu bi kurtulus olarak gördüm inşallah öyle de olcak mübarek kandil günü dua edelim birbirimize hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz..
G Gecekusu123 bu arada sen de tutmadı die baya bi kötü olmuştun inşallah biraz düzelmişsindir ? üzülme hiçkimse üzülmesin herşeyin bi çaresi var bulunuo ölümden başka herşeyin var.. Rabbim yardım eder sen de kendini suclama kaderde ne olduğunu biliomyuz sanki demekki senin kderinde bunu da yasaman gerekiomuş imtihan işte ne diyelim o yüzden hayırlısı buymuş de düşünmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum zor ama.. zaten hepimizi bi imtihan yüzünden burda değilmiyiz..
Üzüyorum ne kadar istemesemde ama bi caresi var neyseki cok sukur amin insallah kurtuluruz insallah canim kurtulucagizda herseyi yerine getirdikten sonraCaresiz bi dert degil sende üzme kendini canim insallah kurtulcaz hepimiz benimde daha önce tutmadi ama kendi hatam degildi bi kez daha deniycem sansimi allah hepimizin yardimcisi olsun bugün hepiniz icin dua edicem Allah hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsin insallah hepimiz birbirimizi anliyoruz hepimizin basında bu sıkıntı inancımızı hic yitirmeyelim
Dogru diyosun kuzum yeterki kan gelsin ya az cok farketmez artik kan gelsin yeter bize dogru diyosun acisina dayaniriz artikkız zor yırtılıo tabi ilk gibi olsun die bilerek öyle yapıo doktorlar.. aman acısında fln değilim ben kanasın şu lanet kanı görsünler de gerisi boş bana.
Aynen oyle gecicek bu günler insallahÜzüyorum ne kadar istemesemde ama bi caresi var neyseki cok sukur amin insallah kurtuluruz insallah canim kurtulucagizda herseyi yerine getirdikten sonra
Ankaradan gidicemde kuzucum ya yagis fln olunca seferler iptal oluyo fln ya o geldi aklima hersey geliyo aklima
Yani kış mevsimine denk geliyoda gidip dönmek sorun olmasin diye istebir de o var değil mi kışın dikkat etmek lazım
Bence gunu gunune atma bi an once hallet kurtul ben keske daha once yaptirip kurtulsaydim diyorum gun gectikce pahalniyoda zatenKızlar ben de çok kararsızım ne yapacam bilmiyorum hayatımda kimse yok ama bir an önce yaptırıp kurtulsam mı yoksa beklesem mi ciddi bir şeyleri. Gün geçtikçe artıyor bunun fiyatları Nasıl bir şeyse
Kızlar şuanda evlılık ısteyen bır cocuk var ama surtunme yoluyla bırlıkte olmak ıstıyor amelıyat olsam korkuyorum surtunme yoluyla bozulurmu dıye ondan habersız hastaneye gıdıp amelıyat olacagım ama sonrası ne olacak bılmıyorum bırde yalan soyledım kımseyle opusmedım dıye
Evet kuzum ya benimde aklima geldi insallah subatta cok kotu olmaz havalar yaevet benimde aklıma o geldi kışın herşey olabilir temkinli olmak lazım hava durumunu takip ederek yola çıkmalısın
kuzum o dikisler eriyo ya sen farketmemis olabilirsin normal bisey aslindaya bide bugün 24. gün ben bir tane bile düşen dikiş görmedim sizce bu normal miiiii
İnsallah iyi sonuclar alirsin sende canim sen kime yaptirmistin sormusmuydum hatirlamiyorum okadar cok kisiye soruyorumkikızlar slm tüm yorumları okudum uzun zamandır giremedim buraya inşallah iyisinizdir bnde bugun yarın sonucu ögrencem inş iyi haber alır sizlere de umut olurum bu arada dikişlerim düşmemişti ama çogu düştü ve rengi kararmış bazıları çürümüş hala bi kaç düğüm duruyo herslde kontrolde alır onları
İnsallah iyi sonuclar alirsin sende canim sen kime yaptirmistin sormusmuydum hatirlamiyorum okadar cok kisiye soruyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?