Sizdende Allah razi olsun kuzum aynen öyle kesinlikle kizla evham yapmayin olumsuz düşünmeyin ben tutmucak diye düsündüm gercektende tutmadi ama birazda tutmus evet canim sende cok sagol bazen toparlaniyorum bazen tekrar bunalima giriyorum bende ama biliyorum ki bi caresi var inaniyorum inanmaya calisiyorum güzel sonuclar alacagima alacagimiza ve en çok seni merak ediyorum kuzum hem inaniyorum senin güzel sonuc alacagina hemde yinede çok merak ediyorum özellikle sen benim için hatta buradaki tüm kizlar icin en büyük umut kaynagisin insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz ve benim sucumdu aslinda o kadar cok dikkat ettim bi okadarda serbest birakmistim kendimi eger dur diyebilseydim bazi seylere böyle olmazdi evet ama nasip böyleymiş demekki bu da bana yazilmis demekki haklisin o yüzden bir firsatini bulup yine gidip yaptiracagim insallah ve bu sefer güzel sonuclar alacagim tutacak insallah

Üzüyorum ne kadar istemesemde ama bi caresi var neyseki cok sukur amin insallah kurtuluruz insallah canim kurtulucagizda herseyi yerine getirdikten sonra

kız zor yırtılıo tabi ilk gibi olsun die bilerek öyle yapıo doktorlar.. aman acısında fln değilim ben kanasın şu lanet kanı görsünler de gerisi boş bana.
Dogru diyosun kuzum yeterki kan gelsin ya az cok farketmez artik kan gelsin yeter bize dogru diyosun acisina dayaniriz artik

Kızlar ben de çok kararsızım ne yapacam bilmiyorum hayatımda kimse yok ama bir an önce yaptırıp kurtulsam mı yoksa beklesem mi ciddi bir şeyleri. Gün geçtikçe artıyor bunun fiyatları Nasıl bir şeyse

evet benimde aklıma o geldi kışın herşey olabilir temkinli olmak lazım hava durumunu takip ederek yola çıkmalısın

Kızlar ben de çok kararsızım ne yapacam bilmiyorum hayatımda kimse yok ama bir an önce yaptırıp kurtulsam mı yoksa beklesem mi ciddi bir şeyleri. Gün geçtikçe artıyor bunun fiyatları Nasıl bir şeyse
Bence gunu gunune atma bi an once hallet kurtul ben keske daha once yaptirip kurtulsaydim diyorum gun gectikce pahalniyoda zaten

evlenene kdr beklesin acelesi neymiş böyle isteklerini dile getiren erkekler hep itmiştir beni güvensiz geliyor bana bence riske atma kendini ameliysrtan sonra bastırınca yada ucu girince bozulanlara denk geldik bu konuda kendini riske atma tatlım

kızlar slm tüm yorumları okudum uzun zamandır giremedim buraya inşallah iyisinizdir bnde bugun yarın sonucu ögrencem inş iyi haber alır sizlere de umut olurum bu arada dikişlerim düşmemişti ama çogu düştü ve rengi kararmış bazıları çürümüş hala bi kaç düğüm duruyo herslde kontrolde alır onları

İnsallah iyi sonuclar alirsin sende canim sen kime yaptirmistin sormusmuydum hatirlamiyorum okadar cok kisiye soruyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…