Herkes cok emek vermis strese girmis sknti cekmis yaptiran herkes iyi sonuc alir insallah guzel haberler hepinize hepimize nasip olur insallahcnm inş iyi sonuç alırım amin ben akın beye gittim
Bende öyle yapacagım canım evlene kadar uzak tutmaya calıscam büyük ıhtjmallede bu ay sonu gıdecek gıbıyımevlenene kdr beklesin acelesi neymiş böyle isteklerini dile getiren erkekler hep itmiştir beni güvensiz geliyor bana bence riske atma kendini ameliysrtan sonra bastırınca yada ucu girince bozulanlara denk geldik bu konuda kendini riske atma tatlım
Belli bi aralık olmasına gerek yok ama hijyen ve rahatlık acısından reglin bittikten bir ya da iki gün sonra işlemi yaptirman daha iyi olacaktır.Kizlar bisey sorcam opersayon yaptirmak icin regl gunumuz arasinda kac gun olmasi gerekiyo yada kac hafta
Kuzum bence yaptr inan cok saglam zaten doktora beraber gittik yanimdaydin sahitsin herseye.. 4 sene sonra bile kanamasi olan var diktiren herkes olur dio zaten sakarya da demisti 5 yil beklesem yine kanarms die.. bence yaptr bi an önce cikar aradan bende keske yaptrsaymsm diyorum su an normal hayatima devam ediyorum cunku.Kızlar ben de çok kararsızım ne yapacam bilmiyorum hayatımda kimse yok ama bir an önce yaptırıp kurtulsam mı yoksa beklesem mi ciddi bir şeyleri. Gün geçtikçe artıyor bunun fiyatları Nasıl bir şeyse
Ben rahatsiz olurum dersen reglin bitsin hemen yaptr iyilesene kadar regl olma..ben 9. Günde oldum ama cok etkilenmedim acikcasi.. belli biseyi yok regl doneminde bile dikim yapiliomsKizlar bisey sorcam opersayon yaptirmak icin regl gunumuz arasinda kac gun olmasi gerekiyo yada kac hafta
Bencede gün geçmeden yaptır canım bak ben bekledım sımdı hayatımda bırı var KESK’e yaptırsaydım dıyorum en azından kurtulKuzum bence yaptr inan cok saglam zaten doktora beraber gittik yanimdaydin sahitsin herseye.. 4 sene sonra bile kanamasi olan var diktiren herkes olur dio zaten sakarya da demisti 5 yil beklesem yine kanarms die.. bence yaptr bi an önce cikar aradan bende keske yaptrsaymsm diyorum su an normal hayatima devam ediyorum cunku.
Doğru diyorsun canım ocak gibi yaptırayım o zaman ben de. Allahım tekrardan aynı eziyeti yaşamak da zor geliyor ama yapacak bir şey yokKuzum bence yaptr inan cok saglam zaten doktora beraber gittik yanimdaydin sahitsin herseye.. 4 sene sonra bile kanamasi olan var diktiren herkes olur dio zaten sakarya da demisti 5 yil beklesem yine kanarms die.. bence yaptr bi an önce cikar aradan bende keske yaptrsaymsm diyorum su an normal hayatima devam ediyorum cunku.
Canim yakiniz seninle elimden geldigi kadar yardim etmeye calisirim.. Rabbim yardimcin olsunDoğru diyorsun canım ocak gibi yaptırayım o zaman ben de. Allahım tekrardan aynı eziyeti yaşamak da zor geliyor ama yapacak bir şey yok
Sen kime yaptırmıştin canimgünaydın bence kış dönemi daha iyi olmaz mı elbise giyersin kalın çorapla akşam ları zaten pijama ile yatıcaksın bir an önce yaptırın bakınız şimdi ben daha sonucu bilmiyorum ama en azından yaptırdım düşüncesi agırlıgı beynimden çıktı en azından bu düşünceden kurtuldum bence hemen bi an önce yaptırın kızlar en azından nolcaksa olsun
hoşgeldin canım, bu forumda güzel haberler alarak hep beraber atlatmaya çalışıyoruz. Henüz bende yaptıramayanlardanım. Bende bakalım bu ay sonu veya aralık gibi düşünüyorum. Umarım burada bir nebzede olsa okudukların paylaşılanlar sanada iyi gelirMerhaba kizlar. Bende araniza yeni katildim. Uzun zamandir uye olmadan takip ediyordum ama artik bende yaz.am istedim cunku insan gercekten tek basina atlatamayacagini dusunuyor bazen bogulacak gibi oluyorsun. Yaza nişanım var ben de subat gibi akin beye yaptiracagim umarim tutar forumdan takip ederek ve arastirmalarim sonucu karar verdim
ay güzel haberlerini heyecanla bekliyorum canımkızlar slm tüm yorumları okudum uzun zamandır giremedim buraya inşallah iyisinizdir bnde bugun yarın sonucu ögrencem inş iyi haber alır sizlere de umut olurum bu arada dikişlerim düşmemişti ama çogu düştü ve rengi kararmış bazıları çürümüş hala bi kaç düğüm duruyo herslde kontrolde alır onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?