- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Canim sen kime yaptirmaya karar verdin?kızlar bende bu ay sonu veya aralık basında gün içerisinde gıdıp geelcegım Akın hocamı yoksa turgay hocamı kararsız kaldım sızce hangısıne gıdıyım bazı arkadaşlarla özelden konuşuyoruz benım durumumu bılıyorsun ben bır kere değil cok kez ılıskıye gırdım ameliyattan sonra cok kez ılıskıye gırdıgımden dolayı kanamam olmazmı dıye düşüncelere gırıyorum allahım herkese yardımcı olsun ne kadar zor bir şey yaa
Biliyorum canım teşekkür ederim Allah razı olsunCanim yakiniz seninle elimden geldigi kadar yardim etmeye calisirim.. Rabbim yardimcin olsun
ben üye olalı baya oldu ama her zaman giriş yapıp bakamıyorum. Dışardan sürekli takip ediyorum. Burada Akın hocaya yaptırıp kanaması olan çok hasta var , şuana kadar kanamam olmadı diyen olmadı canım. Şuana kadar yani sorun yaşadım diyen hastasını görmedim o yüzden hiç korkmaTesekkur ederim canim. Inanin o kadar iyi geliyor ki bazen gece uyuyamayip bu durumu kafaya taktigimda forumu acip konusmalarinizi okuyup oyle uyuyabiliyordum. Artik gercekten olsun ve bitsin istiyorum ama doktor tarafinfan kandirilmaktan ve kanama olmamasindan korkuyorum acikcasi
Ay seni cok iyi anliyorum ben bende ayni eziyeti bi daha yasiycamDoğru diyorsun canım ocak gibi yaptırayım o zaman ben de. Allahım tekrardan aynı eziyeti yaşamak da zor geliyor ama yapacak bir şey yok
O zaman ben ocakta reglim bittikten sonra gidiyim o durumdayken hasta olmak rahatsiz edici bi durum olurBelli bi aralık olmasına gerek yok ama hijyen ve rahatlık acısından reglin bittikten bir ya da iki gün sonra işlemi yaptirman daha iyi olacaktır.
Anladim canim karar verdim bende hastaligim bitince ocakta gidip yaptircam bende insallahBen rahatsiz olurum dersen reglin bitsin hemen yaptr iyilesene kadar regl olma..ben 9. Günde oldum ama cok etkilenmedim acikcasi.. belli biseyi yok regl doneminde bile dikim yapilioms
Canim kimse burda suna yaptr diyemez ama yillardr arastryorum ikisi de cok iyi doktorlar bence.. harun ozkan ozgür kartalda var bi onlara da bak son kararini ver cok da dusunme bosver git yaptr dusununce cok kuruyodum benkızlar bende bu ay sonu veya aralık basında gün içerisinde gıdıp geelcegım Akın hocamı yoksa turgay hocamı kararsız kaldım sızce hangısıne gıdıyım bazı arkadaşlarla özelden konuşuyoruz benım durumumu bılıyorsun ben bır kere değil cok kez ılıskıye gırdım ameliyattan sonra cok kez ılıskıye gırdıgımden dolayı kanamam olmazmı dıye düşüncelere gırıyorum allahım herkese yardımcı olsun ne kadar zor bir şey yaa
İnsan sıkıntılı zamanlarında taniyo cevresindekiler herseyi yaparlar lafa gelince el degemmis gonca zannediyolar kendilerini Allah gercekten hepimizin yardimcisi olsun bizler icin zor bi durum bu bizler kimseyi yargilamadik ama allah basimiza verdi isteçok zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun diktrdiğim o bi ay ağırlık kaldıramıyorum diye ev arkadasım bile tavır almıştı bana karşı. insanlar ne kadar kötü bencil ya rahatsızım taşıyamıyorum die bana ne laflar sokuodu bide diktirdiğimi söylesem kimbilir bana nasıl değişcekti bakış açısı.. kendisi de herşeyi yapıp bakire olmayanları eleştiren cinsten biridir.. bu mesele beni insanlardan o kadar soğuttuki artık bende kimseyi düşünmüyorum madem insanlar bu denli bencil beni düşünmüo bende düşünmek istemiyorum bi insanı hiç yargılamadım böyle bi mesele için bundan sonra d ayargılamam inşallah.. hayat bu kimse ne yasıcagını bilemio malesef..
Benmi canimSenin de mi ikinci yaptırışın olacak ?
aynen öyle demekki gerçekten hasta olsam ağırlık kaldıramasam neler yapcakmış.. Allah kimsenin elinde düşürmesin. bi arkadası daha önce sevgilisyle yatms sımdi kız çok güzel bi gör tesettüre girmiş sürekli bana yardm etmeye calışıo tövbe ettiği çok belli. ama ev arkadasımın gözünde o seytan.. benm gözümde eva rkadasım daha kötü ama.. herşey bakire olmak değil..İnsan sıkıntılı zamanlarında taniyo cevresindekiler herseyi yaparlar lafa gelince el degemmis gonca zannediyolar kendilerini Allah gercekten hepimizin yardimcisi olsun bizler icin zor bi durum bu bizler kimseyi yargilamadik ama allah basimiza verdi iste
Allh korusun gercekten hasta fln olsan demekki neler yapar bunlar ya dogrudur tovbe etmistir hatasindan donmüştür ev arkadasin herkesi kotu goruyo ya kimbilr o nedir ya o tipler genellikle her halti yiyen her kotulugu yapan insanlar oluyo allah insani kimsenin eline dusurmesin ya evet hersey bakire olmak degil insan degilsenaynen öyle demekki gerçekten hasta olsam ağırlık kaldıramasam neler yapcakmış.. Allah kimsenin elinde düşürmesin. bi arkadası daha önce sevgilisyle yatms sımdi kız çok güzel bi gör tesettüre girmiş sürekli bana yardm etmeye calışıo tövbe ettiği çok belli. ama ev arkadasımın gözünde o seytan.. benm gözümde eva rkadasım daha kötü ama.. herşey bakire olmak değil..
ev arkadasım çok rahat sevgilisiyle kalıo fln ama sorsan belki evlenmezlermiş.. valla ben anlamıyorum o zaman elestrdiği kızdan farkı ne? kaldıki sanane?? kimi ne ilgilendirirki.. gecen de bi arkadasım aldatıldı 5 yıllık nişanlısı tarafından o da anladığım kadaryla yaşamış bişeyler ben böyle söyleynce böyle düşünmene çok sevindim dedi yazık anlatamıo farkettim de çok zor yani düşürüldüğümüz durum herkesin aynı hemen hemen.. inşallah biraz kısmetimiz açıktır da diğerleri gbi atlatıp bizde çok şükür yuva sahibi olduk deriz..Allh korusun gercekten hasta fln olsan demekki neler yapar bunlar ya dogrudur tovbe etmistir hatasindan donmüştür ev arkadasin herkesi kotu goruyo ya kimbilr o nedir ya o tipler genellikle her halti yiyen her kotulugu yapan insanlar oluyo allah insani kimsenin eline dusurmesin ya evet hersey bakire olmak degil insan degilsen
Bazilarinin hic umrunda degil bu durum yasayis tarzlari farkli dusunce yapilari farkli bizler gibilerde iste hayati kendimize zindan ediyoruz insallah hem kismetimiz aciktir hemde biraz sansimiz vardirda evlenip yuvalarimizi kurup mutlu oluruz insallahev arkadasım çok rahat sevgilisiyle kalıo fln ama sorsan belki evlenmezlermiş.. valla ben anlamıyorum o zaman elestrdiği kızdan farkı ne? kaldıki sanane?? kimi ne ilgilendirirki.. gecen de bi arkadasım aldatıldı 5 yıllık nişanlısı tarafından o da anladığım kadaryla yaşamış bişeyler ben böyle söyleynce böyle düşünmene çok sevindim dedi yazık anlatamıo farkettim de çok zor yani düşürüldüğümüz durum herkesin aynı hemen hemen.. inşallah biraz kısmetimiz açıktır da diğerleri gbi atlatıp bizde çok şükür yuva sahibi olduk deriz..
Evet canımBenmi canim
Evet canim ikinci yaptirisim olcak daha önce bana tutmamis dendiEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?