ayyy hadi inşallah kuzum hiç baktın mı aynadan fln merak ettimkızlar ben kontrol için burdan bi doktora randevu aldım perşembe sabah için offff çok fenayım çok dua edinnn
Merak ettme kuzum hersey güzel gecicekkızlar ben kontrol için burdan bi doktora randevu aldım perşembe sabah için offff çok fenayım çok dua edinnn
Ne zaman gidiyosunKizlar ben gidiyorum cok az kaldiikinci islem olucak insallah
Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz canim:))kızlar ben kontrol için burdan bi doktora randevu aldım perşembe sabah için offff çok fenayım çok dua edinnn
Sıkma kendini tutmustur insallah tutmamasi icin sebep yok zaten mutlaka haber ver cok merak ederimay amin aminnn koskoca 25 gün geçti perşembe gelmicek gibi hiç bakamıyorum korktugum için bişey yaparım diye bikez foto çektim ama hiç
bişi anlamadım
Çok az kaldi kuzular bu sefer herşey yolunda gidecek eminim tarih söylemek istemiyorum burada canim yanlis anlamazsin umarimNe zaman gidiyosun
Yok canim yalnis anlamam tabiki insallah bu sefer istedigin gibi olurÇok az kaldi kuzular bu sefer herşey yolunda gidecek eminim tarih söylemek istemiyorum burada canim yanlis anlamazsin umarim
Bence zaten bu işlemler 15-20 günde tutup tutmadığı belli olan işlemler fakat iyice tutunup muayene ederken olan gerdirme ile açılma yapmasın diye bekletiyorlar canım eğer 1 ayda gerdirme olup bakılabiliyorsa 27-28 günde de bakılır canım ama uyarı yap bence doktora da direkt aşılmasın :)erken mi acaba ama normalde de cumartesi turgay beyde randevum vardı cumartesi tam bir ay olcak bende burda perşembeye randevu aldım yani 27. gün muayene olmuş olcam erken mi ne dersinizzz
Kuzucum bir ay dolmasini bekleseydin aslinda daha iyi olmazmiydierken mi acaba ama normalde de cumartesi turgay beyde randevum vardı cumartesi tam bir ay olcak bende burda perşembeye randevu aldım yani 27. gün muayene olmuş olcam erken mi ne dersinizzz
Hah tam yaziyodum agzimdan aldin lafi :)) aynen oyle bencede.. H hilal8535 bisey olmaz git sen doktor dikkatli bakar zaten yani adi ustunde doktorBence zaten bu işlemler 15-20 günde tutup tutmadığı belli olan işlemler fakat iyice tutunup muayene ederken olan gerdirme ile açılma yapmasın diye bekletiyorlar canım eğer 1 ayda gerdirme olup bakılabiliyorsa 27-28 günde de bakılır canım ama uyarı yap bence doktora da direkt aşılmasın :)
Bende akın beye gıtmeyı düşünüyorum canımCanim sen kime yaptirmaya karar verdin?
Yok canın ılkSenin de mi ikinci yaptırışın olacak ?
Canım ne zaman gıdeceksınKizlar ben gidiyorum cok az kaldiikinci islem olucak insallah
Canim seninde ikinci islem olcak ya benim gibi yaptirdiktan sonra yazarmisin rahat oldumu agrin sizin kanaman fln benimde ikinci olcak ya
- Bosver kuzum bakma zaten biraj doktorlar yapsin isini oblar baksin tutmus mu tutmamis mi diye yibede erken degil mi canim gitmek icin birazdaha bekleseydin bir ay bi dolsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?