Ben akın hocada yaptirmiycam ama canim islemden nekadar sonra banyo yaptiniz ayakta fln yapiliyo onu biliyorum bide ilik suylami banyo yaptinizIslemi yaptırmayı düşünen arkadaşlar daha doğrusu akin beyde yaptıracak arkadaşlar ya da iyileşme sürecinde olanlar bana özelden yazabilirsiniz girdikçe cevap verir yardımcı olmaya çalışırım içiniz rahat etsin diye ben işlemi yaptırıp guzel sonuç alanlardan biriyim. Akın beyde olanlar ya da yaptiracaklar diye ayırt etmemin sebebi de her doktorun söylediği şeyler dikkat edin dedikleri konular hatta iyileşme sürecinde verdiği ilaçlar bile çok farklilasabiliyo baska doktorda işlem yaptıran arkadaşlara o yüzden yanlis bilgi verip ya da faydasız bi tavsiyede bulunup herseyi mahvetmek istemem
Ha bide tabiki operasyon teknikleri de çok farklı bütün doktorların
Bende akın beye gıtmeyı düşünüyorum canım
Islemden 3 gün sonra banyo yaptim canim ben ılık suyla yaptim çünkü yazın yaptirmisim işlemi ama sıcak suyun da kotu bi etkisi olacağını sanmıyorum doktordan o yönde bir uyarı almadım sorduğm haldeBen akın hocada yaptirmiycam ama canim islemden nekadar sonra banyo yaptiniz ayakta fln yapiliyo onu biliyorum bide ilik suylami banyo yaptiniz
Anladim yinede ilik suyla yapalim bizde nolur nolmaz sagol canimIslemden 3 gün sonra banyo yaptim canim ben ılık suyla yaptim çünkü yazın yaptirmisim işlemi ama sıcak suyun da kotu bi etkisi olacağını sanmıyorum doktordan o yönde bir uyarı almadım sorduğm halde
yazdıklarını okuyunca içim o kadar rahatladı ki anlatamam . Sanki ben yaptırıp kurtulmuşum gibi . Anladığım kadarıyla bu işlemde önemli olan kötü düşünmeden doktorun dediklerine dikkat etmemiz . Başka da korkucağımız kendimizi kasacağımız birşey yok canım. İyiki iyiki varsın. Psikolojik desteğin için çok teşekkürler :)Ya bu kadar evhamlanacak bisey yok inanın ne su ne de etkili sandığınız bi cok şey aslında orayı etkilemiyo temel kurallar var onlara uysaniz yeter abartipta kendinizi bostan yere strese sokuyosunuz o bisey değil iyileşme süresi boyunca boşuna stres yaptiginizla kaliyosunuz o kadar biraz relax olmakta faydalar üstüne fazla düşmeyin zaten aşırı dikkat etmeye de gerek yok normal düzeyde hayatınıza devam edin aklınızın bi ucunda olsun bu işlem sadece. Tutmamasi cok büyük bi yıkım olur burdaki herkese evet korkunuzu hepinizin de anlıyorum ama inanın siz temel kurallara uydugunuz takdirde tutmama ihtimali yok insanlık hali arada aksayan şeyler olabilir sıkmayın kendinizi burda boyle bazı yazan arkadaşları görüyorum da şok oluyorum ben ne rahatmışım ya diyorum kendi kendime. Tskrar soyluyorum ben yıllardır araştırıyorum arkadaş lar arastirmalarm sonucunda bu yıla uydu anca bazı şartlar gereği ve bu işlemi yaptırabildim sukurler olsun iyi sonucta aldim o yüzden yaziyorum size bunlari. Akıntı mantar suyun sıcaklığı oksurme hapsirma ve daha bi cok şey hic bir şekilde o bölgedeki etlerin kaynamasini etkilemiyo bunca zaman zaten stres yapıp kendinizi harap etmissinizdir eminim kendimden biliyorum işlemi yaptırdıktan sonra da elinizden geldigince rahat olmaya bakın by yükten kurtulmuş olduğunuzu düşünün eğer iyi bi doktora bu işlemi yaptirdiysaniz kafanızdan kotu ihtimali ta en başından ilk yaptırdığınız günden silin. Çünkü ben birliktelik yaşadığım gün bir saniye bile aklimda ya kanama olmazsa şüphesi yasamadim ve guzel oldu siz de doktorunuza güvenin. Tek sönmeyen ışık umudun ışığıdır unutmayın :)
Aminn insallah kuzumYok canim yalnis anlamam tabiki insallah bu sefer istedigin gibi olur
En kisa sürede kuzumCanım ne zaman gıdeceksın
Canim benim 34. Gün falandıkızlarrrr siz kontrol için muayene olmaya kaçıncı gün gittinizzz
Haklısın söylediklerinde tabi ister istemez, çok guzel bi aciklama olmus benim daha onceki tutmamis dendigi icin ister istemez bu sefer daha stresliyim olcakmi diye her seyi dusunuyorumYa bu kadar evhamlanacak bisey yok inanın ne su ne de etkili sandığınız bi cok şey aslında orayı etkilemiyo temel kurallar var onlara uysaniz yeter abartipta kendinizi bostan yere strese sokuyosunuz o bisey değil iyileşme süresi boyunca boşuna stres yaptiginizla kaliyosunuz o kadar biraz relax olmakta faydalar üstüne fazla düşmeyin zaten aşırı dikkat etmeye de gerek yok normal düzeyde hayatınıza devam edin aklınızın bi ucunda olsun bu işlem sadece. Tutmamasi cok büyük bi yıkım olur burdaki herkese evet korkunuzu hepinizin de anlıyorum ama inanın siz temel kurallara uydugunuz takdirde tutmama ihtimali yok insanlık hali arada aksayan şeyler olabilir sıkmayın kendinizi burda boyle bazı yazan arkadaşları görüyorum da şok oluyorum ben ne rahatmışım ya diyorum kendi kendime. Tskrar soyluyorum ben yıllardır araştırıyorum arkadaş lar arastirmalarm sonucunda bu yıla uydu anca bazı şartlar gereği ve bu işlemi yaptırabildim sukurler olsun iyi sonucta aldim o yüzden yaziyorum size bunlari. Akıntı mantar suyun sıcaklığı oksurme hapsirma ve daha bi cok şey hic bir şekilde o bölgedeki etlerin kaynamasini etkilemiyo bunca zaman zaten stres yapıp kendinizi harap etmissinizdir eminim kendimden biliyorum işlemi yaptırdıktan sonra da elinizden geldigince rahat olmaya bakın by yükten kurtulmuş olduğunuzu düşünün eğer iyi bi doktora bu işlemi yaptirdiysaniz kafanızdan kotu ihtimali ta en başından ilk yaptırdığınız günden silin. Çünkü ben birliktelik yaşadığım gün bir saniye bile aklimda ya kanama olmazsa şüphesi yasamadim ve guzel oldu siz de doktorunuza güvenin. Tek sönmeyen ışık umudun ışığıdır unutmayın :)
Olumsuz düşünecek hc bisey yok için rahat olsun, sen de iyiki varsin ve iyiki burdasın burda olmasan belki de daha bilincsiz ve daha stresli olacaktın :)yazdıklarını okuyunca içim o kadar rahatladı ki anlatamam . Sanki ben yaptırıp kurtulmuşum gibi . Anladığım kadarıyla bu işlemde önemli olan kötü düşünmeden doktorun dediklerine dikkat etmemiz . Başka da korkucağımız kendimizi kasacağımız birşey yok canım. İyiki iyiki varsın. Psikolojik desteğin için çok teşekkürler :)
çok haklısın canım ☺Olumsuz düşünecek hc bisey yok için rahat olsun, sen de iyiki varsin ve iyiki burdasın burda olmasan belki de daha bilincsiz ve daha stresli olacaktın :)
selam kızlar iyi haber vermeye geldim kontrol oldum sonucum olumlu yani tutmuş :) hala içerde dikişlerim var bir on güne kadar da onlar da çürür düşermiş. Kesin kanaman olacak dedi Akın beyde olmuştum ben ameliyatımı ilişki henüz olmayacak olduğu zaman olumlu sonucu da burdan yazarım inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız sanırım çok evham yapmaya gerek yokmuş giderken bile kesin tutmadı ya diyerek gitmiştim ama sevinçle çıktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?