Ne güzel haber darısı başımıza inş gözün aydın cok sevındımmmselam kızlar iyi haber vermeye geldim kontrol oldum sonucum olumlu yani tutmuş :) hala içerde dikişlerim var bir on güne kadar da onlar da çürür düşermiş. Kesin kanaman olacak dedi Akın beyde olmuştum ben ameliyatımı ilişki henüz olmayacak olduğu zaman olumlu sonucu da burdan yazarım inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız sanırım çok evham yapmaya gerek yokmuş giderken bile kesin tutmadı ya diyerek gitmiştim ama sevinçle çıktımmm
Cok sevindim canim gecmis olsun darisida bizlerin basina insallahselam kızlar iyi haber vermeye geldim kontrol oldum sonucum olumlu yani tutmuş :) hala içerde dikişlerim var bir on güne kadar da onlar da çürür düşermiş. Kesin kanaman olacak dedi Akın beyde olmuştum ben ameliyatımı ilişki henüz olmayacak olduğu zaman olumlu sonucu da burdan yazarım inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız sanırım çok evham yapmaya gerek yokmuş giderken bile kesin tutmadı ya diyerek gitmiştim ama sevinçle çıktımmm
Canım çok sevindim senin adına gözün aydın :) darısı başımıza artıkselam kızlar iyi haber vermeye geldim kontrol oldum sonucum olumlu yani tutmuş :) hala içerde dikişlerim var bir on güne kadar da onlar da çürür düşermiş. Kesin kanaman olacak dedi Akın beyde olmuştum ben ameliyatımı ilişki henüz olmayacak olduğu zaman olumlu sonucu da burdan yazarım inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız sanırım çok evham yapmaya gerek yokmuş giderken bile kesin tutmadı ya diyerek gitmiştim ama sevinçle çıktımmm
iyce arastir iyi bi doktora git canim muayene ucretleri tahminen 200 yada 250 lira fln oluyo ebru hoca nekadardir bilmiyorum amaKızlar ben hala ikinci bir doktora kontrole gidemedim. Ankaraya gitme durumum var orda mı gitsem sizce nasıl olur. Bu konuda Ebru hocaya güvenebilir miyim ve muayene ücretini bilen var mı
Tamam canım çok teşekkürler araştırıyorum da kurtlar sofrası gibi kimseye güvenemiyorumiyce arastir iyi bi doktora git canim muayene ucretleri tahminen 200 yada 250 lira fln oluyo ebru hoca nekadardir bilmiyorum ama
Ebru hanima hic guvenme canim bence.. normal bi kadin dogumcuya git ona gitme.. muayne ucreti benm gttklerimde 200 tl diKızlar ben hala ikinci bir doktora kontrole gidemedim. Ankaraya gitme durumum var orda mı gitsem sizce nasıl olur. Bu konuda Ebru hocaya güvenebilir miyim ve muayene ücretini bilen var mı
Aynen canım güven olmuyo para derdinde hepsi cünkü iyce arastir sen rica ederim tatlim insallah iyi sonuç alırsınTamam canım çok teşekkürler araştırıyorum da kurtlar sofrası gibi kimseye güvenemiyorum
Canim ben benimki tutmadiktan sonra baska bi doktora gitmistim çukurambarda doktor uzay yıldırım iyi bi doktordu yaklasımı filan yeride cok temiz güzel bi yerdi muayene ücreti almamisti benden muayene ücreti almiyorum ben demisti para derdinde biri degildi istersen internetten arastirTamam canım çok teşekkürler araştırıyorum da kurtlar sofrası gibi kimseye güvenemiyorum
Rica ederiz Sende iyiki varsınAyyy tamam kızlar çok teşekkür ederim iyi ki varsınız gerçekten
Vay be var mı öyle doktor :)Canim ben benimki tutmadiktan sonra baska bi doktora gitmistim çukurambarda doktor uzay yıldırım iyi bi doktordu yaklasımı filan yeride cok temiz güzel bi yerdi muayene ücreti almamisti benden muayene ücreti almiyorum ben demisti para derdinde biri degildi istersen internetten arastir
Şişli med akın bey yazınca çıkıyor canımarkadaşlar akın hocayı arıyacagımda hangı hastanadeydı ısmıyle ınternetten bulamadım numarasınıı
Bende sasirmistim ama vardi :))Vay be var mı öyle doktor :)
Hersey güzel olacak içini ferah tut ben inanıyorum sen bize güzel haber vereceksin düşünmeden olmuyo evet ama hayırlısıyla güzel bir sekılde bir geçse de o güzel haberi senden bi alsak da hepimiz rahatlasak kendini nasıl olurlarla boğma o küçük delik elbet kanar zorlamayla diye düşünüyorum benKızlar benim zamanim azaliyo cok heyecanliyim şuraya girmiyim son zamanlar diyorum olmuyo :) kendi kendime sacmalamaya basladim yine yani dusunsene resmen eti dikiolar sende o dikisi yirtip kanatiyosun dusundukce kotu oluyorum nasil yirtilir nasil olur bilmiyorum..
zaten bendeki farklı bi psikopatlık canım kanıcagına eminim nerdeyse ama durdukça farklı farklı seyler düşünmeye başladım :)) valla zaten bi ilişki yaşasam en ince ayrntsna kadar anlatcam çok sıkıldım beklemekten artıkHersey güzel olacak içini ferah tut ben inanıyorum sen bize güzel haber vereceksin düşünmeden olmuyo evet ama hayırlısıyla güzel bir sekılde bir geçse de o güzel haberi senden bi alsak da hepimiz rahatlasak kendini nasıl olurlarla boğma o küçük delik elbet kanar zorlamayla diye düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?