Ne güzel haber darısı başımıza inş gözün aydın cok sevındımmm

arkadaşlar akın hocayı arıyacagımda hangı hastanadeydı ısmıyle ınternetten bulamadım numarasınıı

Cok sevindim canim gecmis olsun darisida bizlerin basina insallah

Canım çok sevindim senin adına gözün aydın :) darısı başımıza artık

Kızlar ben hala ikinci bir doktora kontrole gidemedim. Ankaraya gitme durumum var orda mı gitsem sizce nasıl olur. Bu konuda Ebru hocaya güvenebilir miyim ve muayene ücretini bilen var mı

Kızlar ben hala ikinci bir doktora kontrole gidemedim. Ankaraya gitme durumum var orda mı gitsem sizce nasıl olur. Bu konuda Ebru hocaya güvenebilir miyim ve muayene ücretini bilen var mı
iyce arastir iyi bi doktora git canim muayene ucretleri tahminen 200 yada 250 lira fln oluyo ebru hoca nekadardir bilmiyorum ama

Ebru hanima hic guvenme canim bence.. normal bi kadin dogumcuya git ona gitme.. muayne ucreti benm gttklerimde 200 tl di

Tamam canım çok teşekkürler araştırıyorum da kurtlar sofrası gibi kimseye güvenemiyorum
Canim ben benimki tutmadiktan sonra baska bi doktora gitmistim çukurambarda doktor uzay yıldırım iyi bi doktordu yaklasımı filan yeride cok temiz güzel bi yerdi muayene ücreti almamisti benden muayene ücreti almiyorum ben demisti para derdinde biri degildi istersen internetten arastir

Vay be var mı öyle doktor :)

Kızlar benim zamanim azaliyo cok heyecanliyim şuraya girmiyim son zamanlar diyorum olmuyo :) kendi kendime sacmalamaya basladim yine yani dusunsene resmen eti dikiolar sende o dikisi yirtip kanatiyosun dusundukce kotu oluyorum nasil yirtilir nasil olur bilmiyorum..

Hersey güzel olacak içini ferah tut ben inanıyorum sen bize güzel haber vereceksin düşünmeden olmuyo evet ama hayırlısıyla güzel bir sekılde bir geçse de o güzel haberi senden bi alsak da hepimiz rahatlasak kendini nasıl olurlarla boğma o küçük delik elbet kanar zorlamayla diye düşünüyorum ben

zaten bendeki farklı bi psikopatlık canım kanıcagına eminim nerdeyse ama durdukça farklı farklı seyler düşünmeye başladım :)) valla zaten bi ilişki yaşasam en ince ayrntsna kadar anlatcam çok sıkıldım beklemekten artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…