Cnm bak sana birsey diyeyim mi bizlerdeki bu durup durup düşünme kendi kafamızdan bitşey üretme işi neden biliyor musun şeytanın işi vesvese veriyo içimize çünkü ve bizi doğru düşünceden alıkoyuyo fırsat vermemek lazım bak sen de eminsin ne güzel inş hersey güzel olacak

inşallah canım benm inşallah zaten şu aşamaya gelmiş olmak bile beni mutlu edio fazlasıyla.. inşallah düşünen herkes diktirir yaşar ilişkisini feraha erer.

inşallah canım benm inşallah zaten şu aşamaya gelmiş olmak bile beni mutlu edio fazlasıyla.. inşallah düşünen herkes diktirir yaşar ilişkisini feraha erer.
İnş biz de o günlere varalım diye Can çekişiyoruz resmen sen içinde olduğun durumum keyfini çıkar ve başka bir sey düşünme inş herkes sıra sıra güzelce istediği günlere ulaşır

İnş biz de o günlere varalım diye Can çekişiyoruz resmen sen içinde olduğun durumum keyfini çıkar ve başka bir sey düşünme inş herkes sıra sıra güzelce istediği günlere ulaşır
durup durup sakaryayla maviminvalle konusmalarımızı okuyup duruyorum valla sonumuz da onlar gbi olsun inşallah :)

durup durup sakaryayla maviminvalle konusmalarımızı okuyup duruyorum valla sonumuz da onlar gbi olsun inşallah :)
Koyverme kendini mutlu sona bu kadar yakınken canım sen... her şey çok iyi çok güzel olacak merak etme... psikolojini bozma tekrar, bunu niye yaptım diye kızacaksın sonra kendine... dua et ve rahatla. Çok yakında çok rahat uyanacaksın zaten canım hafiflemiş huzuru bulmuş şekilde:)

Korkma bukadar sitrese sıkıntiya dayandin sen atlattin hepsini rahat ol artık insallah gönlüne göre olur hersey canim

Bizde senin güzel hayırlı haberini bekliyoruz merakla

Zaten o yirtilan kizlik zari da etten ibaret yine eti yirtmis oluyoruz bunda da ayni sekilde. Tek farki diktirip etlestirilebilir bir yapi olmasi bence :) icimizi ferah tutalim ben henuz yaptirmadim ama simdide tutacagina eminim yani icime oyle doguyor her zaman. Bu doktorlar ne ameliyatlar yapiyorlar bunu mu tutturamayacaklar o yuzden sacma dusunceleri kafamizda barindirmayip umutlu olalim her zaman kizlar :)

Dogru soyluyosun canim iyi dusunmek lazim iyi olmasi icin ama sunu demeliyim bu konuda gercekten iyi arastirip bu konuda en tecrubeli insana yaptirmak gerekiyo temkinli olmak lazim bende daha once yaptirdigimda adam dogum yaptiriyo sezeryan yapiyo bunumu yapamiycak dedim öyle olmadı malesef o yüzden gercekten tecrübeli bi insana yaptirmak lazım bu islemi kısa sürede bitirebilen biri zaten isini artik iyi yapiyo demektir.

inşallhh öyle olur olmuştur yada:) en cok yok doku kaynaşmazsa sıkıntısı sardı beni ama artık olduysa oldu olmadıysa olmadı resmenn inanmıyorum kendim bile bukadar günün geçtigine bugün 27. günüm bozulsaydı kanardı heralde kanamadıgına göre tuttu diyorum o umutla daha iyimserim bogazmanzarası demişti zaman çok çabuk geçicek diye şimdi cok daha iyi anlıyorum şuan tutup tutmadıgını bilmiyorum tutmadıysa cidden hayal kırıklıgı olcak ama artık daha fazla üzülmicem şunun şurasında cumartesiye ne kaldı ya kızlar dua edin çok öpüldünüz

Canim beceremeyen doktorlar doku tutmamis diye isin icinden cikmaya calısıyolar senin için oyle bisey olcagini sanmiyorum bilmiyorum doktorunada güveniyorum sanirim dualarimiz seninle

Oldu inş cnm üzülme sen bi atlat inş kontrolü hayırlısıyla güzel haber alacaksın inş sonra da ben gitçem inş haftaya dua edin bol bol bize kızlar sıra sıra atlatalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…