- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Koyverme kendini mutlu sona bu kadar yakınken canım sen... her şey çok iyi çok güzel olacak merak etme... psikolojini bozma tekrar, bunu niye yaptım diye kızacaksın sonra kendine... dua et ve rahatla. Çok yakında çok rahat uyanacaksın zaten canım hafiflemiş huzuru bulmuş şekilde:)
Cok sagol canim benim insallah hepimizinki guzel olcak valla dogru diyn ne cesaret gittim milletten habersiz bide aktarmali yani hakkaten Allah yardim etmis o aktarma yaptgm sehirde otelde uyuyamayisim habire buraya giriisim kotu ruyalar fln o geceyi asla unutmucam bi yandan sozlume evdeyim isim var diyorum fln aman yarabbi kabus gibiydi.. Rabbim herkesi kurtarsin hayatta hic bu kadar yalan soylememisimdir heralde..Korkma bukadar sitrese sıkıntiya dayandin sen atlattin hepsini rahat ol artık insallah gönlüne göre olur hersey canim
Insallah insallah ilk isim buraya yazmak olcak:)Bizde senin güzel hayırlı haberini bekliyoruz merakla
Canim tuttu o bak gorursun tutmasa mutlaka bi fire verirdi anlardin.. hemde guzel tutcak :) turgay beye de gitcekmisin kontrole ben gidemedim resim attm ama.inşallhh öyle olur olmuştur yada:) en cok yok doku kaynaşmazsa sıkıntısı sardı beni ama artık olduysa oldu olmadıysa olmadı resmenn inanmıyorum kendim bile bukadar günün geçtigine bugün 27. günüm bozulsaydı kanardı heralde kanamadıgına göre tuttu diyorum o umutla daha iyimserim bogazmanzarası demişti zaman çok çabuk geçicek diye şimdi cok daha iyi anlıyorum şuan tutup tutmadıgını bilmiyorum tutmadıysa cidden hayal kırıklıgı olcak ama artık daha fazla üzülmicem şunun şurasında cumartesiye ne kaldı ya kızlar dua edin çok öpüldünüz
İnsallah canim benim hepimizin iyi olcak eminim buna bu kadar eziyet cekiyoruz Allah yardim edicek ediyo da zaten..Bogazmanzarasi H hilal8535 ikinizin sonuclarida cok guzel olucak merak etmeyin canim icinizi ferah tutun az kaldi guzel sonuclari alip artik huzurla uyanmaniza :) dualarimiz sizinle
Sıkıntiya strese girdin diyodum ama bu kadarını bilemiyodum zor olmus senin icin gercekten mutluluga az kalmiş sonuna kadarda haketmissin insallah cok icten diliyorum istedigin gibi olur beraberliginde stressiz rahat bi sekilde olur insallahAyy insallah canim balayi yeri bakiyorum bi yandan da dusunuyorum iyi hos bakiyn da bi aksilik ciksa evlilik fln da yalan olcak die.. ama niyeyse artik eskisi gibi oturup aglayamiyorum bu konu icin biseye cok uzulursun sonunda hissizlesirsinya oyleyim sadece tatli bi heyecan var:)
Cok sagol canim benim insallah hepimizinki guzel olcak valla dogru diyn ne cesaret gittim milletten habersiz bide aktarmali yani hakkaten Allah yardim etmis o aktarma yaptgm sehirde otelde uyuyamayisim habire buraya giriisim kotu ruyalar fln o geceyi asla unutmucam bi yandan sozlume evdeyim isim var diyorum fln aman yarabbi kabus gibiydi.. Rabbim herkesi kurtarsin hayatta hic bu kadar yalan soylememisimdir heralde..
Insallah insallah ilk isim buraya yazmak olcak:)
Canim tuttu o bak gorursun tutmasa mutlaka bi fire verirdi anlardin.. hemde guzel tutcak :) turgay beye de gitcekmisin kontrole ben gidemedim resim attm ama.
İnsallah canim benim hepimizin iyi olcak eminim buna bu kadar eziyet cekiyoruz Allah yardim edicek ediyo da zaten..
Butun alintilari topladim bi mesaja ama kusura bakmayin
Erkekler sabirsizdir sanmam bence sonra yapalim diycegini simdi kayganlastirici dedin okadarmi zor sey olcak ya sıkıcan disini yumucan gözünü olcak :)) ayyy ben daha yaptirmadim ben nasil atlaticam o sureci o ani nasil yasiycam hic bilemiyorummmKızlar burda harun özkana yaptran bi arkadas vardı ismini vermiyim özelden girebildği zmanlarda yazıo bana onun da kanaması olmuş ve su an gayet keyfi yerinde yani canınızı sıkmayın herkesin oluo olcak da..
şimdi benm tek çekincem nikah önce olcak düğün sonra olcakya nikahtan sonra deneyip zorlanınca senin canın acımasın düğünden sonraya bırakalım derse orda benim yıkıldığım an olur yani.. şu an söylediğine göre hemen istio ama.. doktor kayganlastrıcı kullan fln dedi bide off bi ton sıkıntı. ama atlatcaz inşallah son aşamalar..
aynen özelden konusuyorum hiç rol yapmana falan gerek yok gerçekten acıcak diolar :))Erkekler sabirsizdir sanmam bence sonra yapalim diycegini simdi kayganlastirici dedin okadarmi zor sey olcak ya sıkıcan disini yumucan gözünü olcak :)) ayyy ben daha yaptirmadim ben nasil atlaticam o sureci o ani nasil yasiycam hic bilemiyorummm
Amannnnn okadad acıyı cek bide bunda acı cekicez ne cektik biz ya :)) bencede belki ona gerek kalmazaynen özelden konusuyorum hiç rol yapmana falan gerek yok gerçekten acıcak diolar :))
kayganlaştırıcı burda kimle konuştuysam kullandı.. dur bakalım bi deneriz o olmadan artık.
:) güzel bi tatil yapacaksın merak etme canım her şey iyi olacak... yalan falan olacak bir durum yok ki her şey şimdiye kadar nasıl yolunda gittiyse bundan sonra da öyle olacak canımAyy insallah canim balayi yeri bakiyorum bi yandan da dusunuyorum iyi hos bakiyn da bi aksilik ciksa evlilik fln da yalan olcak die.. ama niyeyse artik eskisi gibi oturup aglayamiyorum bu konu icin biseye cok uzulursun sonunda hissizlesirsinya oyleyim sadece tatli bi heyecan var:)
Cok sagol canim benim insallah hepimizinki guzel olcak valla dogru diyn ne cesaret gittim milletten habersiz bide aktarmali yani hakkaten Allah yardim etmis o aktarma yaptgm sehirde otelde uyuyamayisim habire buraya giriisim kotu ruyalar fln o geceyi asla unutmucam bi yandan sozlume evdeyim isim var diyorum fln aman yarabbi kabus gibiydi.. Rabbim herkesi kurtarsin hayatta hic bu kadar yalan soylememisimdir heralde..
Insallah insallah ilk isim buraya yazmak olcak:)
Canim tuttu o bak gorursun tutmasa mutlaka bi fire verirdi anlardin.. hemde guzel tutcak :) turgay beye de gitcekmisin kontrole ben gidemedim resim attm ama.
İnsallah canim benim hepimizin iyi olcak eminim buna bu kadar eziyet cekiyoruz Allah yardim edicek ediyo da zaten..
Butun alintilari topladim bi mesaja ama kusura bakmayin
inşallah kuzum inşallah :):) güzel bi tatil yapacaksın merak etme canım her şey iyi olacak... yalan falan olacak bir durum yok ki her şey şimdiye kadar nasıl yolunda gittiyse bundan sonra da öyle olacak canım
Cnm bence nikahtan sonra olursa dügüne bırakalım canın yanıyo fln demez zaten o günü bekliyor hepsi ama sen direk uzak tutmak istiyorsan bence ben zamanı gelmeden birsey yasamak istemiyorum oyle hayal etmiştim fln gibi birseyler mi uydursankızlar esra hanıma sordum sürtnmeyle ilişkide bişey olurmu die normal kızlık zarnda da bozulan çok oluo öyle dedi.. ya ben dikimden önce öyle yaşıodum bi kere kan gelmşti mesela acaba nie öyle oldu.. şimdi yaşamamam gerekio nasıl uzak tutcam ya düğünü bekleyelim derse kesin bişeyler isticek tam ilişki olmasa da..
Cnm bence nikahtan sonra olursa dügüne bırakalım canın yanıyo fln demez zaten o günü bekliyor hepsi ama sen direk uzak tutmak istiyorsan bence ben zamanı gelmeden birsey yasamak istemiyorum oyle hayal etmiştim fln gibi birseyler mi uydursankızlar esra hanıma sordum sürtnmeyle ilişkide bişey olurmu die normal kızlık zarnda da bozulan çok oluo öyle dedi.. ya ben dikimden önce öyle yaşıodum bi kere kan gelmşti mesela acaba nie öyle oldu.. şimdi yaşamamam gerekio nasıl uzak tutcam ya düğünü bekleyelim derse kesin bişeyler isticek tam ilişki olmasa da..
Bence de aslında ona gitsen daha iyi öncelikle ama ortalama kaç saatini alacak gidip gelmek ? Birsey bulsak ona göreben kontrol randevusu için cumartesi turgay beye gitmek istiyorum, herseyim tamam cumartesi izinliyim ucak biletim bile tamam ama tüm gün yalan söylemem lazım nasıl oyalıcam evde sorun cıkarsa diye korkuyorum, bahane bulamıyorum yoksa kesinlikle turgay beye gitmek istiyorum sonucta o yaptı bi tavsiyesi olur illaki çok kararsızım
ah bebeğim uydururdum da dikimden önce yasadık bişeyler inandırıcı olmaz.. dicekki bu zamana kadar bişey yoktu şimdi ne oldu.. kızlar alın bi ders daha elinizden geldiğince uzak tutun ilişkinin en başında böylece benm gbi nasıl uzak tutcam derdi yasamazsınız..Cnm bence nikahtan sonra olursa dügüne bırakalım canın yanıyo fln demez zaten o günü bekliyor hepsi ama sen direk uzak tutmak istiyorsan bence ben zamanı gelmeden birsey yasamak istemiyorum oyle hayal etmiştim fln gibi birseyler mi uydursan
kız o dio da ben bilmiyorum flln diorum sanki tamam yaşayalım diynce anlıcak gbi gelio.. ama haklısın belli etcem bundan sonra cesaretimi toplamışken yaşayalım dicem.. oldu da erteledi o zaman da daha önce denediğimzde zarar gördü demekki derim ya hepsinin canı cehenneme bıktımkesinlikle bu iş bitmeli diye düşünüyorum bu eziyet daha fazla cekilmez neyap et ilişki yaşa bence canım ya buraya kadar gelmiş olmaması sencede sacma degil mi diyebilirsin telefondayken de istedigini belli et söyle kafası ona göre netleşsin
kız bugün beni güldürdün o inşallahlarr bende de hep uçuo yalnız değilsin :)))Kızlar bana bugün n’oluyo bir yazıyorum aynı satırda inş lar uçuşuyor sonra başka birsey yazıyorum aynı şeyi kaç defa paylaşıyorum :)
helal olsun ben gidememiştim ikinci kez resm atmstm.. çok iyi yapıosun.. bahane cevre bi il yokmu bi saatlik oraya gezmeye gtcem arkadaslrla de aksama kadar ortadan kaybolunca bişey diemezlerben kontrol randevusu için cumartesi turgay beye gitmek istiyorum, herseyim tamam cumartesi izinliyim ucak biletim bile tamam ama tüm gün yalan söylemem lazım nasıl oyalıcam evde sorun cıkarsa diye korkuyorum, bahane bulamıyorum yoksa kesinlikle turgay beye gitmek istiyorum sonucta o yaptı bi tavsiyesi olur illaki çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?