- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Dügünden once yapcaksin o zaman canim strese sıkıntiya girmiyim diyosan yada hic bisey yapmiycaksin bence oncesinde yap bide dugun gununde onu dusunup kendine zehir etme en guzel gununu canimkızlar esra hanıma sordum sürtnmeyle ilişkide bişey olurmu die normal kızlık zarnda da bozulan çok oluo öyle dedi.. ya ben dikimden önce öyle yaşıodum bi kere kan gelmşti mesela acaba nie öyle oldu.. şimdi yaşamamam gerekio nasıl uzak tutcam ya düğünü bekleyelim derse kesin bişeyler isticek tam ilişki olmasa da..
Canim aslinda ona yaptirmissin ona gitmen senin icin iyi olur tam icinde rahat eder cok uzun zaman almaz gidip gelmen orda hemen muayene olursun donersin bi yalan bulursun bu islem cok uzun surmuyo demi canim sen yaptirirken cok uzun surmedi bende bisey diyip gidicem cunku cok gec olmasin istiyorum dönüsümben kontrol randevusu için cumartesi turgay beye gitmek istiyorum, herseyim tamam cumartesi izinliyim ucak biletim bile tamam ama tüm gün yalan söylemem lazım nasıl oyalıcam evde sorun cıkarsa diye korkuyorum, bahane bulamıyorum yoksa kesinlikle turgay beye gitmek istiyorum sonucta o yaptı bi tavsiyesi olur illaki çok kararsızım
Hepimizin pskolojisi bozuldu bence bu yüzden bu durumun agirligi altinda ezildik Allah daha kotu caresiz dert vermesin haklisin az bi parada degil hepimiz emegimizin karsiligini almak istiyoruzEvet kesinlikle tecrubeli olmasi lazim bi de o kadar para veriyoruz bir maasimi verecegim resmen. Akin bey insallah kandirmaz allahim nolur tutsun bazen bende derinn bir umutsuzluga kapiliyorum bir dusuncem birini tutmuyor imkansiz gibi geliyor ama sizleri gorunce ve tutanlari duyunca o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam
Bende düsün düsün yiyorum kendimi insanin aklina hersey geliyo insallah yoluna girer canim kolay olur insallah iyi bari kisa suruyosa gelmek flnda cok gec saati bulmaz insallah Amin milyonkere insallah hayirlisiyla kurtulalim bu sıkıntidan allah hakkimizda hayirlisini versindüşün düşün nasıl olcak nasıl gitcem ne dicem yedim kendimi şuan cok iyi anlıyorum hiç birşeye konsantre olamadım hiç çalışamadım kısacası ilişki yaşayana kadar bu böyle sürüp gitcek ama bişekilde herşey yoluna giricek hayır canım ameliyat 15-20 dakika sürmüştür muayeneside çok daha kısa olcaktır diye tahmin ediyorum hayırlısıyla hepimizin kurtulmasını diliyorum
Canim yok cok gec olmuyo ben sabah 10 bucukta orda oldum yalan olmasin 3 4 gibi döndüm ama bi saat dinlenme odasinda bi saat havaalaninda bekledim hic gerek bile yoktu..Canim aslinda ona yaptirmissin ona gitmen senin icin iyi olur tam icinde rahat eder cok uzun zaman almaz gidip gelmen orda hemen muayene olursun donersin bi yalan bulursun bu islem cok uzun surmuyo demi canim sen yaptirirken cok uzun surmedi bende bisey diyip gidicem cunku cok gec olmasin istiyorum dönüsüm
EvetKizlar hakkaten nekadar cok insallah diyoruz bende kendimde farkettim simdi
Ay iyi bari ya erken dönmek daha iyi rahatladim ya bende sorarim kacta biter tahmini diye ona gore donus ucak biletini cok gec saate almamCanim yok cok gec olmuyo ben sabah 10 bucukta orda oldum yalan olmasin 3 4 gibi döndüm ama bi saat dinlenme odasinda bi saat havaalaninda bekledim hic gerek bile yoktu..
Aynen bide ben yani hemsirelere heyecandan soylemeyi unuttum ucakla geldigimi bide oyle 40 dk fln bekledim :)) normalde soyleyince hemen aliolar:)Ay iyi bari ya erken dönmek daha iyi rahatladim ya bende sorarim kacta biter tahmini diye ona gore donus ucak biletini cok gec saate almam
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi hic gulcegim yoktu canim durumumuza cok guzel benzetme olduEvetbülent ersoya bagladim ben iyice
Valla napim canim artik guluyorum aglicak yerim kalmadiki yillardir :)))Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi hic gulcegim yoktu canim durumumuza cok guzel benzetme oldu
Bende senin gibi cok heycanli biriyim panik biriyim :))kiyamam ya anliyorum ama o durumu insanin akli gidiyo sanki ben sizlerden ogrendigim icin hepsini uyguluycam tutulup kalmiyim ordaAynen bide ben yani hemsirelere heyecandan soylemeyi unuttum ucakla geldigimi bide oyle 40 dk fln bekledim :)) normalde soyleyince hemen aliolar:)
Allah hep güldürsun insallah bundan sonra seniValla napim canim artik guluyorum aglicak yerim kalmadiki yillardir :)))
Canim ben normalde cok sogukkanliyimdir ama orda cok cift vardi ben gttgmde hamile fln kontrole gelmisler beni tek gorunce bakip duruyolardi acaba dikime geldogimi anladilar mi derken unutmusum :))Bende senin gibi cok heycanli biriyim panik biriyim :))kiyamam ya anliyorum ama o durumu insanin akli gidiyo sanki ben sizlerden ogrendigim icin hepsini uyguluycam tutulup kalmiyim orda
Millet dogum icin hamilelik icin gidiyo bizim halimize bak yaCanim ben normalde cok sogukkanliyimdir ama orda cok cift vardi ben gttgmde hamile fln kontrole gelmisler beni tek gorunce bakip duruyolardi acaba dikime geldogimi anladilar mi derken unutmusum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?