Evet kesinlikle tecrubeli olmasi lazim bi de o kadar para veriyoruz bir maasimi verecegim resmen. Akin bey insallah kandirmaz allahim nolur tutsun bazen bende derinn bir umutsuzluga kapiliyorum bir dusuncem birini tutmuyor imkansiz gibi geliyor ama sizleri gorunce ve tutanlari duyunca o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam

Dügünden once yapcaksin o zaman canim strese sıkıntiya girmiyim diyosan yada hic bisey yapmiycaksin bence oncesinde yap bide dugun gununde onu dusunup kendine zehir etme en guzel gununu canim

Canim aslinda ona yaptirmissin ona gitmen senin icin iyi olur tam icinde rahat eder cok uzun zaman almaz gidip gelmen orda hemen muayene olursun donersin bi yalan bulursun bu islem cok uzun surmuyo demi canim sen yaptirirken cok uzun surmedi bende bisey diyip gidicem cunku cok gec olmasin istiyorum dönüsüm

Kızlar ben çok bunaldim gitmeme daha zaman var ya bu sıkıntıda insanın tek basına olup cabalaması çok zor bisey yalan soylemek zorunda kalmak ben bu skntıyı daha once de yasadim sonu hüsran oldu aynı seyi tekrar yasamak istemiyorum bu durumdan hayırlısıyla kurtulmak istiyorum artik kızlar benden de dualarinizi eksik etmeyin nolur

Hepimizin pskolojisi bozuldu bence bu yüzden bu durumun agirligi altinda ezildik Allah daha kotu caresiz dert vermesin haklisin az bi parada degil hepimiz emegimizin karsiligini almak istiyoruz

Disarda arkadasimla fln oturyorum bi yerde mesela konusuyo o biseyler anlatiyo benim aklima baska yerlerde kiz bana en son ne dedim dese mal gibi kalcam oyle of ya allah hepimizin yardimcisi olsun

düşün düşün nasıl olcak nasıl gitcem ne dicem yedim kendimi şuan cok iyi anlıyorum hiç birşeye konsantre olamadım hiç çalışamadım kısacası ilişki yaşayana kadar bu böyle sürüp gitcek ama bişekilde herşey yoluna giricek hayır canım ameliyat 15-20 dakika sürmüştür muayeneside çok daha kısa olcaktır diye tahmin ediyorum hayırlısıyla hepimizin kurtulmasını diliyorum

Bende düsün düsün yiyorum kendimi insanin aklina hersey geliyo insallah yoluna girer canim kolay olur insallah iyi bari kisa suruyosa gelmek flnda cok gec saati bulmaz insallah Amin milyonkere insallah hayirlisiyla kurtulalim bu sıkıntidan allah hakkimizda hayirlisini versin

Canim yok cok gec olmuyo ben sabah 10 bucukta orda oldum yalan olmasin 3 4 gibi döndüm ama bi saat dinlenme odasinda bi saat havaalaninda bekledim hic gerek bile yoktu..

Canim yok cok gec olmuyo ben sabah 10 bucukta orda oldum yalan olmasin 3 4 gibi döndüm ama bi saat dinlenme odasinda bi saat havaalaninda bekledim hic gerek bile yoktu..
Ay iyi bari ya erken dönmek daha iyi rahatladim ya bende sorarim kacta biter tahmini diye ona gore donus ucak biletini cok gec saate almam

Ay iyi bari ya erken dönmek daha iyi rahatladim ya bende sorarim kacta biter tahmini diye ona gore donus ucak biletini cok gec saate almam
Aynen bide ben yani hemsirelere heyecandan soylemeyi unuttum ucakla geldigimi bide oyle 40 dk fln bekledim :)) normalde soyleyince hemen aliolar:)

Aynen bide ben yani hemsirelere heyecandan soylemeyi unuttum ucakla geldigimi bide oyle 40 dk fln bekledim :)) normalde soyleyince hemen aliolar:)
Bende senin gibi cok heycanli biriyim panik biriyim :))kiyamam ya anliyorum ama o durumu insanin akli gidiyo sanki ben sizlerden ogrendigim icin hepsini uyguluycam tutulup kalmiyim orda

Bende senin gibi cok heycanli biriyim panik biriyim :))kiyamam ya anliyorum ama o durumu insanin akli gidiyo sanki ben sizlerden ogrendigim icin hepsini uyguluycam tutulup kalmiyim orda
Canim ben normalde cok sogukkanliyimdir ama orda cok cift vardi ben gttgmde hamile fln kontrole gelmisler beni tek gorunce bakip duruyolardi acaba dikime geldogimi anladilar mi derken unutmusum :))

Kızlar bu sabah yine igrenc ruyalrla uyandim ya nisanlim beni terketmis yeni biri benimle sozlenmek istio aslinda hoslanmadim ama hemen sozlenmeliyim diyorum. Cunku kalici dikim en son gittigimde tutmamis doktorlar seni kandirmis diolar gecici yapiolr.. 5 gunummu var simdi diyorum ama bazilari 10 gun bile dayandi diyodu diyorum hemen sozlenip iliski yasamam lazim diyorum ayy nasil bunalmisim rüyamda psikolojim hic iyi degil.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…