Cnm normal ben de hergün boyle saçma sapan rüyalrla uyanıyorum bir de saçma sapan çıkarımlar yapıyorum acaba şöyle mi olacak boyle ni fln gibi gördüklerimden ama normal yani hergğn Bununla yatıp bununla kalkıyoruz bilinçaltı bununla doluKızlar bu sabah yine igrenc ruyalrla uyandim ya nisanlim beni terketmis yeni biri benimle sozlenmek istio aslinda hoslanmadim ama hemen sozlenmeliyim diyorum. Cunku kalici dikim en son gittigimde tutmamis doktorlar seni kandirmis diolar gecici yapiolr.. 5 gunummu var simdi diyorum ama bazilari 10 gun bile dayandi diyodu diyorum hemen sozlenip iliski yasamam lazim diyorum ayy nasil bunalmisim rüyamda psikolojim hic iyi degil.9
Sakin olun yaaa her şey iyi olacak inanın bunaaaKızlar bu sabah yine igrenc ruyalrla uyandim ya nisanlim beni terketmis yeni biri benimle sozlenmek istio aslinda hoslanmadim ama hemen sozlenmeliyim diyorum. Cunku kalici dikim en son gittigimde tutmamis doktorlar seni kandirmis diolar gecici yapiolr.. 5 gunummu var simdi diyorum ama bazilari 10 gun bile dayandi diyodu diyorum hemen sozlenip iliski yasamam lazim diyorum ayy nasil bunalmisim rüyamda psikolojim hic iyi degil.9
Sagol cnm biri boyle dedi mi o an Bayram gibi geliyo banaSakin olun yaaa her şey iyi olacak inanın bunaaa
hiç sorma canım valla ya ama geçcek hepsi inşallah Rabbimin izniyleCnm normal ben de hergün boyle saçma sapan rüyalrla uyanıyorum bir de saçma sapan çıkarımlar yapıyorum acaba şöyle mi olacak boyle ni fln gibi gördüklerimden ama normal yani hergğn Bununla yatıp bununla kalkıyoruz bilinçaltı bununla dolu
inşallah kuzum dün gece biz nişanlmla uyumadan bu konuları actık ondan rüyama girdi.. o yaparız fln dedi bende diyemedim tam olarak bncede yapalım die.. anlar die nasıl davrancagmı da bilemiyorumki. arada bi diyorum evet beklemenin anlamı yok yapalım fln die ama aayyy ne bilim şu zaman aksa gecse güzelce yasasam hersey yolunda gtse..Sakin olun yaaa her şey iyi olacak inanın bunaaa
İnşallah en yakın sürede kurtulur musmutlu olursun canım inşallahhiç sorma canım valla ya ama geçcek hepsi inşallah Rabbimin izniyle
inşallah kuzum dün gece biz nişanlmla uyumadan bu konuları actık ondan rüyama girdi.. o yaparız fln dedi bende diyemedim tam olarak bncede yapalım die.. anlar die nasıl davrancagmı da bilemiyorumki. arada bi diyorum evet beklemenin anlamı yok yapalım fln die ama aayyy ne bilim şu zaman aksa gecse güzelce yasasam hersey yolunda gtse..
Kuzum surekli bu konulari konusuyoruz bunla yatip bunla kalkiyoruz ruyanda bile kabusun oluyo iste Allah aklimiza sahip ciksinKızlar bu sabah yine igrenc ruyalrla uyandim ya nisanlim beni terketmis yeni biri benimle sozlenmek istio aslinda hoslanmadim ama hemen sozlenmeliyim diyorum. Cunku kalici dikim en son gittigimde tutmamis doktorlar seni kandirmis diolar gecici yapiolr.. 5 gunummu var simdi diyorum ama bazilari 10 gun bile dayandi diyodu diyorum hemen sozlenip iliski yasamam lazim diyorum ayy nasil bunalmisim rüyamda psikolojim hic iyi degil.9
İyi olucak senin icin insallah canim guzel olcak rahat ol atlattin herseyi artik sonucta istedigin gibi olucakhiç sorma canım valla ya ama geçcek hepsi inşallah Rabbimin izniyle
inşallah kuzum dün gece biz nişanlmla uyumadan bu konuları actık ondan rüyama girdi.. o yaparız fln dedi bende diyemedim tam olarak bncede yapalım die.. anlar die nasıl davrancagmı da bilemiyorumki. arada bi diyorum evet beklemenin anlamı yok yapalım fln die ama aayyy ne bilim şu zaman aksa gecse güzelce yasasam hersey yolunda gtse..
İnşallah en yakın sürede kurtulur musmutlu olursun canım inşallah
Bogazmanzarasi merak etme canim hersey yolunda gidecek insallah kurtulacaksin az kaldi kuzum güzel haberlerle geliceksin buraya
Kuzum surekli bu konulari konusuyoruz bunla yatip bunla kalkiyoruz ruyanda bile kabusun oluyo iste Allah aklimiza sahip ciksin
İyi olucak senin icin insallah canim guzel olcak rahat ol atlattin herseyi artik sonucta istedigin gibi olucak
Başka bir doktora gitsende içini ferah tut kuzum geçecek bunlar turgay beyede resim at iki onay al kötü bi haber almicaksin sakın kötü düşünmeevveeettt kararsızlarda bu akşam ben yalanım ortaya cıkcak diye mideme kramplar giriyor galiba ben istanbula gidemicem burda bi dokttıra gitçem artık bişey olmaz heralde 29. gün olcak yarın , hayat enerjimi alıyo şu saçma olay içim çok garip duygularla dolu bi an önce sonucu ögrenmek istiyorum tuttu dedigini hayal ediyorum nefes aldıgımı yaşadıgımı anlayıp hissedicem tutmadı derse şuanki üzüntümü katlayıp yaşıcam dua edin çok çok allahım görsün nasıl zor durumdayız allahım artık şu olayı yaşayalım nolcaksa olsun ,
Canim nolcaksa olsun deme guzel olcak de olumlu sonuc alcam de boyle dusun icini ferah tut tutmamasi icin sebep yok cunku okadar dikkat ettin iyi birinde yaptirdin islemi tabiki tutucak uzulme hepimizin resmen omrunden omur gidiyo bi sekilde dayanip guclu olmak zorundayizevveeettt kararsızlarda bu akşam ben yalanım ortaya cıkcak diye mideme kramplar giriyor galiba ben istanbula gidemicem burda bi dokttıra gitçem artık bişey olmaz heralde 29. gün olcak yarın , hayat enerjimi alıyo şu saçma olay içim çok garip duygularla dolu bi an önce sonucu ögrenmek istiyorum tuttu dedigini hayal ediyorum nefes aldıgımı yaşadıgımı anlayıp hissedicem tutmadı derse şuanki üzüntümü katlayıp yaşıcam dua edin çok çok allahım görsün nasıl zor durumdayız allahım artık şu olayı yaşayalım nolcaksa olsun ,
Normal canim normal tutmama ihtimalini bende pek dusunmuyodum..öyle ol zaten evhamli olmanin yarari yokkızlar benim hayatımda biri olmadığı için mi böyle rahatım yani dikim yaptırıcam ama ya tutmazsa diye düşünmüyorum hiç
Hayirli olsun kuzum benim sonunda bekledigimiz haber geldi son aşaman kaldi adi hayirlisi :)tutmuş tutmuş tutmuş tutmuş tutmuşşşşşşşşş tutmuşşşşşş evet tutmuşşşş
Cnm cok sevindimmm ohhh beee cok şükürrrr hadi gözün aydın rahat bi oh çek artıktutmuş tutmuş tutmuş tutmuş tutmuşşşşşşşşş tutmuşşşşşş evet tutmuşşşş
Ayyyyyy tutmusmu cok sevindim ya gozun aydin canimtutmuş tutmuş tutmuş tutmuş tutmuşşşşşşşşş tutmuşşşşşş evet tutmuşşşş
Böyle rahat olman iyi bisey aslindakızlar benim hayatımda biri olmadığı için mi böyle rahatım yani dikim yaptırıcam ama ya tutmazsa diye düşünmüyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?