Cnm normal ben de hergün boyle saçma sapan rüyalrla uyanıyorum bir de saçma sapan çıkarımlar yapıyorum acaba şöyle mi olacak boyle ni fln gibi gördüklerimden ama normal yani hergğn Bununla yatıp bununla kalkıyoruz bilinçaltı bununla dolu

Sakin olun yaaa her şey iyi olacak inanın bunaaa

hiç sorma canım valla ya ama geçcek hepsi inşallah Rabbimin izniyle

Sakin olun yaaa her şey iyi olacak inanın bunaaa
inşallah kuzum dün gece biz nişanlmla uyumadan bu konuları actık ondan rüyama girdi.. o yaparız fln dedi bende diyemedim tam olarak bncede yapalım die.. anlar die nasıl davrancagmı da bilemiyorumki. arada bi diyorum evet beklemenin anlamı yok yapalım fln die ama aayyy ne bilim şu zaman aksa gecse güzelce yasasam hersey yolunda gtse..

İnşallah en yakın sürede kurtulur musmutlu olursun canım inşallah

Kuzum surekli bu konulari konusuyoruz bunla yatip bunla kalkiyoruz ruyanda bile kabusun oluyo iste Allah aklimiza sahip ciksin

İyi olucak senin icin insallah canim guzel olcak rahat ol atlattin herseyi artik sonucta istedigin gibi olucak

İnşallah en yakın sürede kurtulur musmutlu olursun canım inşallah

Bogazmanzarasi merak etme canim hersey yolunda gidecek insallah kurtulacaksin az kaldi kuzum güzel haberlerle geliceksin buraya

Kuzum surekli bu konulari konusuyoruz bunla yatip bunla kalkiyoruz ruyanda bile kabusun oluyo iste Allah aklimiza sahip ciksin

İyi olucak senin icin insallah canim guzel olcak rahat ol atlattin herseyi artik sonucta istedigin gibi olucak

çok çok teşekkür ederim kızlar inşallah önce ben ve H hilal8535 sonra siz sırayla yasıcaz buraya yazcaz boşuna büyütmüşüz dicez böyle olcagndan adım kadar eminim de işte arada bi geliolar :))

evveeettt kararsızlarda bu akşam ben yalanım ortaya cıkcak diye mideme kramplar giriyor galiba ben istanbula gidemicem burda bi dokttıra gitçem artık bişey olmaz heralde 29. gün olcak yarın , hayat enerjimi alıyo şu saçma olay içim çok garip duygularla dolu bi an önce sonucu ögrenmek istiyorum tuttu dedigini hayal ediyorum nefes aldıgımı yaşadıgımı anlayıp hissedicem tutmadı derse şuanki üzüntümü katlayıp yaşıcam dua edin çok çok allahım görsün nasıl zor durumdayız allahım artık şu olayı yaşayalım nolcaksa olsun ,

Başka bir doktora gitsende içini ferah tut kuzum geçecek bunlar turgay beyede resim at iki onay al kötü bi haber almicaksin sakın kötü düşünme

Canim nolcaksa olsun deme guzel olcak de olumlu sonuc alcam de boyle dusun icini ferah tut tutmamasi icin sebep yok cunku okadar dikkat ettin iyi birinde yaptirdin islemi tabiki tutucak uzulme hepimizin resmen omrunden omur gidiyo bi sekilde dayanip guclu olmak zorundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…