- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Ohhh hadi gozümüz aydin :)) gecmis olsun :) darisi herkese insallah ne kadar rahat olursaniz o kqdar iyi tutuo üstune dusmeyin kizlar formül bututmuş tutmuş tutmuş tutmuş tutmuşşşşşşşşş tutmuşşşşşş evet tutmuşşşş
Hadi sira sende :) sende yaz bize hersey bitsin de :)Hayirli olsun kuzum benim sonunda bekledigimiz haber geldi son aşaman kaldi adi hayirlisi :)
Ayyyyy insallah ya bizimkilerde tutar yaOhhh hadi gozümüz aydin :)) gecmis olsun :) darisi herkese insallah ne kadar rahat olursaniz o kqdar iyi tutuo üstune dusmeyin kizlar formül bu
inş sonuç olarak da güzel haberler bekliyoruzz az kaldı sabredin hersey güzel olacak Allah’ın izniyleKizlar ben de bi haber vereyim iliskiye girermi girmez mi diyodumya evet karar verdik nikahtan sonra bi yerlere kaccaz yani balayi degil ama dugunden onceki mini balayi olcak ve ilskiye kesin gircez dedim bende istiyorum yani yapalim da bitsin cok stres oluyorum dedim o dunden raziymis zaten kizlar az kaldi az :))
Bilmiyorum ya mutluyum galiba korkudan cok.. bi yuvam olmak üzere insallah :) H hilal8535 canim sneinle ayni zamana denk gelmesi de iyi oldu birbirimize destek oluruz cifte mutluluk haberi vercez insallah
Gözün aydın çok sevindim darısı herkesin başınatutmuş tutmuş tutmuş tutmuş tutmuşşşşşşşşş tutmuşşşşşş evet tutmuşşşş
AminnnnnnnnnGözün aydın çok sevindim darısı herkesin başına
Cnm boşver Allah herkesi görüyo herseyi de biliyo size karşı imrenme var anlaşılan içine bir kere girmeye görsün insanların takma bileKızlar eltiniz varmi sizin ya?benim daha elti sayilmaz sevgiliisi kaynimin simdiden cift olarak bizimle yaris halindeler ayy sinir oldum. Valla uyuz oldum sen kim kopeksin valla bunlari gorunce evlilkten soguyorum. İnsanlar tipki bir mal gibi yemin ediyorum ben uzlastkca onlar yarisiyo.
Biz daha ic ice girmedik o durumlara gelmedik ama sinir bozucu bi durumdur kiskaniyo demekki kizzzz:))Kızlar eltiniz varmi sizin ya?benim daha elti sayilmaz sevgiliisi kaynimin simdiden cift olarak bizimle yaris halindeler ayy sinir oldum. Valla uyuz oldum sen kim kopeksin valla bunlari gorunce evlilkten soguyorum. İnsanlar tipki bir mal gibi yemin ediyorum ben uzlastkca onlar yarisiyo.
Allah mutlulugunu bozmasin canim insallah o gununde istedigin gibi guzel gecsinKizlar ben de bi haber vereyim iliskiye girermi girmez mi diyodumya evet karar verdik nikahtan sonra bi yerlere kaccaz yani balayi degil ama dugunden onceki mini balayi olcak ve ilskiye kesin gircez dedim bende istiyorum yani yapalim da bitsin cok stres oluyorum dedim o dunden raziymis zaten kizlar az kaldi az :))
Bilmiyorum ya mutluyum galiba korkudan cok.. bi yuvam olmak üzere insallah :) H hilal8535 canim sneinle ayni zamana denk gelmesi de iyi oldu birbirimize destek oluruz cifte mutluluk haberi vercez insallah
Cnm boşver Allah herkesi görüyo herseyi de biliyo size karşı imrenme var anlaşılan içine bir kere girmeye görsün insanların takma bile
kız normalde ben cekıngenmdir ama her fırsatta kaynıma soruyorum eltimi o nasıl napıo fln die kızla daha yüzyüze tansmadığımız halde.. ama kızın bi selamını duyamadık simdiye kadar delimi ne yarısa gelnce agızları laf yapıo bi selam mı gönderemio valla insanları anlamıyorum.bizden küçükler daha benm yürüdüğüm yolu yrüüsn öyle kıskansın:)Biz daha ic ice girmedik o durumlara gelmedik ama sinir bozucu bi durumdur kiskaniyo demekki kizzzz:))
çok şükür canm ben trabzonda kontrl ettrdm o da beğendi öyle içim rahatladı yaptran arkadaslara tavsiye olsun mutlaka başka doktora da kontrol ettrin insanın içi tamamen rahatlıo..kızlar cok tesekkür ederimm allah razı olsun okadar mutluyumki üzerimden tonlarca yük gitti bu psikoloji benim ömrümden ömür aldı mutluluk hissimi aldı ama bugün dünyanın en mutlu insanıydım S Sakarya123Bogazmanzarasi beni gercekten dogru yönlendirdiginiz için çok tesekkür ederim özelden mesajlastıgm kızlarr desteginiz için sagolun hiçbirinizin hakkını ödeyemem inşallahhh nerde şu duruma düşen varsa allahım yardım etsin ve kesinliklee kendi adıma söylüyorum tabi TURGAY KARAKAYA yı öneriyorum çok iyi bi doktormuş gerçektende düşününki izmirde bugün baska bir doktor bile kime yaptırdın ellerine saglık dedi böyle duyuncada güvenim full oldu tabi iyice emin olmamıza az kaldı allahım inşallah sorunsuz şu ilişkiyide yasarsak gercekten bi yuvamız olucak tertemiz sorunsuz bi gelecek diliyorum hepmize
Sen okadar soruyosan o bi selam bile soyliyemiyosa basinda kendini belli etmistir o demekki demi senin yasadiklarini yasasinda dogru dedinkız normalde ben cekıngenmdir ama her fırsatta kaynıma soruyorum eltimi o nasıl napıo fln die kızla daha yüzyüze tansmadığımız halde.. ama kızın bi selamını duyamadık simdiye kadar delimi ne yarısa gelnce agızları laf yapıo bi selam mı gönderemio valla insanları anlamıyorum.bizden küçükler daha benm yürüdüğüm yolu yrüüsn öyle kıskansın:)
aman canm fazla doktor ismi verme sonra bana başlıolar özelden reklam die o kadar derdin arasında bide onlarla uğraş. kime giderseniz gidin biz kurtulmak üzereyiz inşallah herkes kurtulsun burayı okuyan :)kızlar cok tesekkür ederimm allah razı olsun okadar mutluyumki üzerimden tonlarca yük gitti bu psikoloji benim ömrümden ömür aldı mutluluk hissimi aldı ama bugün dünyanın en mutlu insanıydım S Sakarya123Bogazmanzarasi beni gercekten dogru yönlendirdiginiz için çok tesekkür ederim özelden mesajlastıgm kızlarr desteginiz için sagolun hiçbirinizin hakkını ödeyemem inşallahhh nerde şu duruma düşen varsa allahım yardım etsin ve kesinliklee kendi adıma söylüyorum tabi TURGAY KARAKAYA yı öneriyorum çok iyi bi doktormuş gerçektende düşününki izmirde bugün baska bir doktor bile kime yaptırdın ellerine saglık dedi böyle duyuncada güvenim full oldu tabi iyice emin olmamıza az kaldı allahım inşallah sorunsuz şu ilişkiyide yasarsak gercekten bi yuvamız olucak tertemiz sorunsuz bi gelecek diliyorum hepmize
Yaaaa hepimiz cok sevindik senin adina kendime olmus kadar mutlu oldum bende Bogazmanzarasi sayesinde senin sayende diger kizlar sayesinde turgay hocaya karar verdim emin oldum sizin tutmasi bizede umut oluyo darisi hepimizin basina insallah senin icinde bundan sonrasi daha guzel olur insallah canimkızlar cok tesekkür ederimm allah razı olsun okadar mutluyumki üzerimden tonlarca yük gitti bu psikoloji benim ömrümden ömür aldı mutluluk hissimi aldı ama bugün dünyanın en mutlu insanıydım S Sakarya123Bogazmanzarasi beni gercekten dogru yönlendirdiginiz için çok tesekkür ederim özelden mesajlastıgm kızlarr desteginiz için sagolun hiçbirinizin hakkını ödeyemem inşallahhh nerde şu duruma düşen varsa allahım yardım etsin ve kesinliklee kendi adıma söylüyorum tabi TURGAY KARAKAYA yı öneriyorum çok iyi bi doktormuş gerçektende düşününki izmirde bugün baska bir doktor bile kime yaptırdın ellerine saglık dedi böyle duyuncada güvenim full oldu tabi iyice emin olmamıza az kaldı allahım inşallah sorunsuz şu ilişkiyide yasarsak gercekten bi yuvamız olucak tertemiz sorunsuz bi gelecek diliyorum hepmize
he kız uyuz oldumSen okadar soruyosan o bi selam bile soyliyemiyosa basinda kendini belli etmistir o demekki demi senin yasadiklarini yasasinda dogru dedin
inşallah kuşum valla çok şükür şu günleri gösteren Rabbime benm gözümde imkansızdı bu günler.. ama bitmek üzere işte nişanlımla çaık açık konustuk onu da hallettim içim rahatladı baya bide ilişkiden sonra heralde kuş gibi olurum :) hepimiz öyle olalım :)Yaaaa hepimiz cok sevindik senin adina kendime olmus kadar mutlu oldum bende Bogazmanzarasi sayesinde senin sayende diger kizlar sayesinde turgay hocaya karar verdim emin oldum sizin tutmasi bizede umut oluyo darisi hepimizin basina insallah senin icinde bundan sonrasi daha guzel olur insallah canim
Bakalim sürcekmi onlar eltin olabilcekmi belli olmaz bu isler yahe kız uyuz oldumdeli mi ne sen kim köpeksin ben nişanlıyım evlenmek üzereym dış kapının dış mandalı kendini kötü hissetmesin die yakın davrandkca anaa bi baktm tepeme çıkıolar
aman en iyisi tek çocuk olanla evlenmek kızlar sevgilisi olmayanlar ailenin tek çocuklusunu bulup evlenin elti pişmanlıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?