bundan sonra kendine sıkıntı yapcak biseyin yok hayatini rahat rahat yasa artik mutlu ol ya okadar cektininşallah kuşum valla çok şükür şu günleri gösteren Rabbime benm gözümde imkansızdı bu günler.. ama bitmek üzere işte nişanlımla çaık açık konustuk onu da hallettim içim rahatladı baya bide ilişkiden sonra heralde kuş gibi olurum :) hepimiz öyle olalım :)
aynen öyle gerçi ailenin tek çocuğu olunca da işte bu sefer erkeği çok pohpohluolar onun da örneğini gördüm amaaaan ne bilim herseyin hayırlısı olsunBakalim sürcekmi onlar eltin olabilcekmi belli olmaz bu isler yabenim kiz arkadasim evli oda oyle diyo mutlaka ailenin tek cocugu olmasi gerekiyo ama bende birden fazla var hic muatap olma birak burnu havada desin oyle dusunurse hic olmazssa sana karsi tavirlarina dikkat eder
İnş cnm inş sıra sıra hepimiz kurtuluruz diyen desin boşver sonuçta herkes kendi karar veriyo kime gidip gitmeyecegineaman canm fazla doktor ismi verme sonra bana başlıolar özelden reklam die o kadar derdin arasında bide onlarla uğraş. kime giderseniz gidin biz kurtulmak üzereyiz inşallah herkes kurtulsun burayı okuyan :)
öyle kuzum inşallah:) yine bigün inşallahlar havada uçuşuyorduİnş cnm inş sıra sıra hepimiz kurtuluruz diyen desin boşver sonuçta herkes kendi karar veriyo kime gidip gitmeyecegine
Sorma ben de aklıma geldikçe gülüyorum e ne diyelim ozmn Allah hep bizi boyle güldürsün İNŞöyle kuzum inşallah:) yine bigün inşallahlar havada uçuşuyorduhala gülüyorum o lafına :))
Ay dogru oylesi daha zor oluyo ya simarik her istedigi olsun isteyeb bi tip allah herseyin hayirlisini versin hakkimizda yaaynen öyle gerçi ailenin tek çocuğu olunca da işte bu sefer erkeği çok pohpohluolar onun da örneğini gördüm amaaaan ne bilim herseyin hayırlısı olsun
Kizlar cok sevindim sizlerin adina bir an once o haberleri duymak istiyorum sizin adiniza bende strese giriyorum resmen kanamaniz olsun sizde rahatlayn bizde valla kuzularim şöyle iyi bi oh çekin mutluluktan ağlayın inşallah :)Kizlar ben de bi haber vereyim iliskiye girermi girmez mi diyodumya evet karar verdik nikahtan sonra bi yerlere kaccaz yani balayi degil ama dugunden onceki mini balayi olcak ve ilskiye kesin gircez dedim bende istiyorum yani yapalim da bitsin cok stres oluyorum dedim o dunden raziymis zaten kizlar az kaldi az :))
Bilmiyorum ya mutluyum galiba korkudan cok.. bi yuvam olmak üzere insallah :) @hilal8535 canim sneinle ayni zamana denk gelmesi de iyi oldu birbirimize destek oluruz cifte mutluluk haberi vercez insallah
Kuzum bende sıkıntı var aslinda onceki yapilan flep tutmus ama yurkadaki bir dikis tutmamis akin bey kanaman olur dedi herhangi bir isleme gerek yok dedi ben sifirdan istedigim icin sonra anlatti bana o flebi bozarsak dokular tekrardan birbirine kaynamazmiz zaten akin beyin yaptigindada asagida minik bi delim varmis tum resimlerinde gordum o da adet kanamasinda kalan artiklar orada birikip daha fazla saglik sorunu yaratmamasi icinmis akin bey içime çok sindi nedense o kadar cok hatta yok denecek kadar az agri ve sizim var ama kanam cok biraz sanirim o da normal bende baya ugrasti asagida onceden tutan flebin uzerine minik bi delik( adet artigi kalmamasi icin) oyle bir acilik birakip yukardanda aciklik birakti penis girisi icin tabi cok fazla dikis atildi cok zor oldu benimkisi ben baya israr ettim cunku ihtimale birakilacak durumum veya durumumuz yok hic birimizin bu yuzden israrim dogrultusunda tekrardan bi flep daha atildi bu benim ani cinsel aktivite esnasinda daha cok zorlanmama sebep olurmus ama olsun diyorum bir resim gosterdiler bu arada dogal hali nasil bilmiyorum ama bu kadar olur hic abartmiyorum kizlar nermin hanimada bahsettim bu konudan resmini isteyip sizlerede özelden atabilirim o resmi o derece güzel ve dogal duruyodu dua ediyorum inşallah benimde aynisi olur yaa çok istiyorum ve umutsuzlugum kayboldu ya tutmazsa naparim telasi kalmadi tutcak gibi hissediyorum nedense bana öyle güven aşıladılar çünkü nermin hanimin sicakligi daha sonra cok israr ettikten sonra flep yapmasi akin beyin sasirtti beni dogrusu titizlik vs olsun hepsi cok guzeldi adam paragöz degil tamam demedi kanaman olucak diye o kadar cok israr ettim ki akin beye tamam sen istiyosun maden yapalim dedi ve yapti çok şükür iyiyim bu arada antibiyotik agri kesici verdiler ve eczaneden c vitamini almami soylediler bilgi sahibi olmak isteyenlere soyluyorum bunu ayrica ben taksi beklerken bi kiz geldi bugun 25. Gunuymus tutmus nasil sevincliydi darisi bizlerin basina insallah :)Hadi sira sende :) sende yaz bize hersey bitsin de :)
Takma canim kafaya bosver kiskaniyorlar cekemiyorlar ki yaristirmaya giriyolarKızlar eltiniz varmi sizin ya?benim daha elti sayilmaz sevgiliisi kaynimin simdiden cift olarak bizimle yaris halindeler ayy sinir oldum. Valla uyuz oldum sen kim kopeksin valla bunlari gorunce evlilkten soguyorum. İnsanlar tipki bir mal gibi yemin ediyorum ben uzlastkca onlar yarisiyo.
çok şımarık oluyorlar tek çocuklsrhe kız uyuz oldumdeli mi ne sen kim köpeksin ben nişanlıyım evlenmek üzereym dış kapının dış mandalı kendini kötü hissetmesin die yakın davrandkca anaa bi baktm tepeme çıkıolar
aman en iyisi tek çocuk olanla evlenmek kızlar sevgilisi olmayanlar ailenin tek çocuklusunu bulup evlenin elti pişmanlıktır
ayyy o zaman sen kntrole gttgin zamanlar ben ilişkiye girmiş olcam :)) sende bu sefer sakin ol bak artık tecrübelisin hem.. olumsuz olmanın kimseye bi yararı yok inankiKuzum bende sıkıntı var aslinda onceki yapilan flep tutmus ama yurkadaki bir dikis tutmamis akin bey kanaman olur dedi herhangi bir isleme gerek yok dedi ben sifirdan istedigim icin sonra anlatti bana o flebi bozarsak dokular tekrardan birbirine kaynamazmiz zaten akin beyin yaptigindada asagida minik bi delim varmis tum resimlerinde gordum o da adet kanamasinda kalan artiklar orada birikip daha fazla saglik sorunu yaratmamasi icinmis akin bey içime çok sindi nedense o kadar cok hatta yok denecek kadar az agri ve sizim var ama kanam cok biraz sanirim o da normal bende baya ugrasti asagida onceden tutan flebin uzerine minik bi delik( adet artigi kalmamasi icin) oyle bir acilik birakip yukardanda aciklik birakti penis girisi icin tabi cok fazla dikis atildi cok zor oldu benimkisi ben baya israr ettim cunku ihtimale birakilacak durumum veya durumumuz yok hic birimizin bu yuzden israrim dogrultusunda tekrardan bi flep daha atildi bu benim ani cinsel aktivite esnasinda daha cok zorlanmama sebep olurmus ama olsun diyorum bir resim gosterdiler bu arada dogal hali nasil bilmiyorum ama bu kadar olur hic abartmiyorum kizlar nermin hanimada bahsettim bu konudan resmini isteyip sizlerede özelden atabilirim o resmi o derece güzel ve dogal duruyodu dua ediyorum inşallah benimde aynisi olur yaa çok istiyorum ve umutsuzlugum kayboldu ya tutmazsa naparim telasi kalmadi tutcak gibi hissediyorum nedense bana öyle güven aşıladılar çünkü nermin hanimin sicakligi daha sonra cok israr ettikten sonra flep yapmasi akin beyin sasirtti beni dogrusu titizlik vs olsun hepsi cok guzeldi adam paragöz degil tamam demedi kanaman olucak diye o kadar cok israr ettim ki akin beye tamam sen istiyosun maden yapalim dedi ve yapti çok şükür iyiyim bu arada antibiyotik agri kesici verdiler ve eczaneden c vitamini almami soylediler bilgi sahibi olmak isteyenlere soyluyorum bunu ayrica ben taksi beklerken bi kiz geldi bugun 25. Gunuymus tutmus nasil sevincliydi darisi bizlerin basina insallah :)
Hadi insallah kuzummm senin ve hiilal arkldasin guzel haberleriyle acali gozlerimizj en kisa surede :) Çok haklisin canim benim basima gelenleri yaptijlarimi ayrintili hi sekilde paylastim diger kizlara soyluyorum gercekten panik olmayin korkmayin gercekten caresi yolu var en son ihtimal gecici var arkadaslar hallolcak bir sekilde merak etmeyin :) bunu ben soyluyorum inanmiyorum :)ayyy o zaman sen kntrole gttgin zamanlar ben ilişkiye girmiş olcam :)) sende bu sefer sakin ol bak artık tecrübelisin hem.. olumsuz olmanın kimseye bi yararı yok inanki
haha çok şükür seni de böyle konuşturabildik kız vallaHadi insallah kuzummm senin ve hiilal arkldasin guzel haberleriyle acali gozlerimizj en kisa surede :) Çok haklisin canim benim basima gelenleri yaptijlarimi ayrintili hi sekilde paylastim diger kizlara soyluyorum gercekten panik olmayin korkmayin gercekten caresi yolu var en son ihtimal gecici var arkadaslar hallolcak bir sekilde merak etmeyin :) bunu ben soyluyorum inanmiyorum :)
daha bende inanamiyorum bunu soyleyebildigimehaha çok şükür seni de böyle konuşturabildik kız vallaaz olumlu olun ya valla atcam kendimi bide benm az kaldı şu an hiç aklıma gelmeyen seyler gelio ya bütün doktorlar sahtekarsa bizden para almak için yapıolarsa diorum sonra kontrole başka bi doktora gttiğim aklıma gelio sakinleşiyorum saçmalama boğazmanzarası diyorum
kızlar bide herkes bi kere şu soruyu soruyo özelden eşimiz anlarmı ya anlsa burda olumlu sonuç alanlar özel dikim fln yaptrmadı aynı seyi yaptrdılar onlarınki anlamadı kimse anlamıo artık şu muhabbeti bırakalım nolur bende geriliyorum zaman azaldıkca
Cok gecmis olsun canim zor olmus senin icin insallah bu sefer cektigin acina deger tutar umarim tekrar yaparsak dokular tutmaz demis ya anlamadim yani dokular bi sefere mi mahsus tutuyo ikincisinde tutumuyomu canim c vitamini dikisilerin iylesmesi icinmi iyi oluyo canim bende aralikta gidicem bende insallah bi sorun cikmaz olur ya panik oldum simdiKuzum bende sıkıntı var aslinda onceki yapilan flep tutmus ama yurkadaki bir dikis tutmamis akin bey kanaman olur dedi herhangi bir isleme gerek yok dedi ben sifirdan istedigim icin sonra anlatti bana o flebi bozarsak dokular tekrardan birbirine kaynamazmiz zaten akin beyin yaptigindada asagida minik bi delim varmis tum resimlerinde gordum o da adet kanamasinda kalan artiklar orada birikip daha fazla saglik sorunu yaratmamasi icinmis akin bey içime çok sindi nedense o kadar cok hatta yok denecek kadar az agri ve sizim var ama kanam cok biraz sanirim o da normal bende baya ugrasti asagida onceden tutan flebin uzerine minik bi delik( adet artigi kalmamasi icin) oyle bir acilik birakip yukardanda aciklik birakti penis girisi icin tabi cok fazla dikis atildi cok zor oldu benimkisi ben baya israr ettim cunku ihtimale birakilacak durumum veya durumumuz yok hic birimizin bu yuzden israrim dogrultusunda tekrardan bi flep daha atildi bu benim ani cinsel aktivite esnasinda daha cok zorlanmama sebep olurmus ama olsun diyorum bir resim gosterdiler bu arada dogal hali nasil bilmiyorum ama bu kadar olur hic abartmiyorum kizlar nermin hanimada bahsettim bu konudan resmini isteyip sizlerede özelden atabilirim o resmi o derece güzel ve dogal duruyodu dua ediyorum inşallah benimde aynisi olur yaa çok istiyorum ve umutsuzlugum kayboldu ya tutmazsa naparim telasi kalmadi tutcak gibi hissediyorum nedense bana öyle güven aşıladılar çünkü nermin hanimin sicakligi daha sonra cok israr ettikten sonra flep yapmasi akin beyin sasirtti beni dogrusu titizlik vs olsun hepsi cok guzeldi adam paragöz degil tamam demedi kanaman olucak diye o kadar cok israr ettim ki akin beye tamam sen istiyosun maden yapalim dedi ve yapti çok şükür iyiyim bu arada antibiyotik agri kesici verdiler ve eczaneden c vitamini almami soylediler bilgi sahibi olmak isteyenlere soyluyorum bunu ayrica ben taksi beklerken bi kiz geldi bugun 25. Gunuymus tutmus nasil sevincliydi darisi bizlerin basina insallah :)
Kuzum bana ozleden atarmisin o resmiKuzum bende sıkıntı var aslinda onceki yapilan flep tutmus ama yurkadaki bir dikis tutmamis akin bey kanaman olur dedi herhangi bir isleme gerek yok dedi ben sifirdan istedigim icin sonra anlatti bana o flebi bozarsak dokular tekrardan birbirine kaynamazmiz zaten akin beyin yaptigindada asagida minik bi delim varmis tum resimlerinde gordum o da adet kanamasinda kalan artiklar orada birikip daha fazla saglik sorunu yaratmamasi icinmis akin bey içime çok sindi nedense o kadar cok hatta yok denecek kadar az agri ve sizim var ama kanam cok biraz sanirim o da normal bende baya ugrasti asagida onceden tutan flebin uzerine minik bi delik( adet artigi kalmamasi icin) oyle bir acilik birakip yukardanda aciklik birakti penis girisi icin tabi cok fazla dikis atildi cok zor oldu benimkisi ben baya israr ettim cunku ihtimale birakilacak durumum veya durumumuz yok hic birimizin bu yuzden israrim dogrultusunda tekrardan bi flep daha atildi bu benim ani cinsel aktivite esnasinda daha cok zorlanmama sebep olurmus ama olsun diyorum bir resim gosterdiler bu arada dogal hali nasil bilmiyorum ama bu kadar olur hic abartmiyorum kizlar nermin hanimada bahsettim bu konudan resmini isteyip sizlerede özelden atabilirim o resmi o derece güzel ve dogal duruyodu dua ediyorum inşallah benimde aynisi olur yaa çok istiyorum ve umutsuzlugum kayboldu ya tutmazsa naparim telasi kalmadi tutcak gibi hissediyorum nedense bana öyle güven aşıladılar çünkü nermin hanimin sicakligi daha sonra cok israr ettikten sonra flep yapmasi akin beyin sasirtti beni dogrusu titizlik vs olsun hepsi cok guzeldi adam paragöz degil tamam demedi kanaman olucak diye o kadar cok israr ettim ki akin beye tamam sen istiyosun maden yapalim dedi ve yapti çok şükür iyiyim bu arada antibiyotik agri kesici verdiler ve eczaneden c vitamini almami soylediler bilgi sahibi olmak isteyenlere soyluyorum bunu ayrica ben taksi beklerken bi kiz geldi bugun 25. Gunuymus tutmus nasil sevincliydi darisi bizlerin basina insallah :)
Cnm cok sevindim hadi inş iyi olur bu kez dualarımız hepimizleKuzum bende sıkıntı var aslinda onceki yapilan flep tutmus ama yurkadaki bir dikis tutmamis akin bey kanaman olur dedi herhangi bir isleme gerek yok dedi ben sifirdan istedigim icin sonra anlatti bana o flebi bozarsak dokular tekrardan birbirine kaynamazmiz zaten akin beyin yaptigindada asagida minik bi delim varmis tum resimlerinde gordum o da adet kanamasinda kalan artiklar orada birikip daha fazla saglik sorunu yaratmamasi icinmis akin bey içime çok sindi nedense o kadar cok hatta yok denecek kadar az agri ve sizim var ama kanam cok biraz sanirim o da normal bende baya ugrasti asagida onceden tutan flebin uzerine minik bi delik( adet artigi kalmamasi icin) oyle bir acilik birakip yukardanda aciklik birakti penis girisi icin tabi cok fazla dikis atildi cok zor oldu benimkisi ben baya israr ettim cunku ihtimale birakilacak durumum veya durumumuz yok hic birimizin bu yuzden israrim dogrultusunda tekrardan bi flep daha atildi bu benim ani cinsel aktivite esnasinda daha cok zorlanmama sebep olurmus ama olsun diyorum bir resim gosterdiler bu arada dogal hali nasil bilmiyorum ama bu kadar olur hic abartmiyorum kizlar nermin hanimada bahsettim bu konudan resmini isteyip sizlerede özelden atabilirim o resmi o derece güzel ve dogal duruyodu dua ediyorum inşallah benimde aynisi olur yaa çok istiyorum ve umutsuzlugum kayboldu ya tutmazsa naparim telasi kalmadi tutcak gibi hissediyorum nedense bana öyle güven aşıladılar çünkü nermin hanimin sicakligi daha sonra cok israr ettikten sonra flep yapmasi akin beyin sasirtti beni dogrusu titizlik vs olsun hepsi cok guzeldi adam paragöz degil tamam demedi kanaman olucak diye o kadar cok israr ettim ki akin beye tamam sen istiyosun maden yapalim dedi ve yapti çok şükür iyiyim bu arada antibiyotik agri kesici verdiler ve eczaneden c vitamini almami soylediler bilgi sahibi olmak isteyenlere soyluyorum bunu ayrica ben taksi beklerken bi kiz geldi bugun 25. Gunuymus tutmus nasil sevincliydi darisi bizlerin basina insallah :)
Panik olma kuzun kendini hazirla ve git beni bilen biliyo burda ne kadar olumsuz dusunen panik olan bi insandim ben bile cok rahatim su an c vitamini dokularin iyislemesi icin evet canim o konuyu bende anlamadim canim ama yapilan flep yabi tutan flep tekrar bozulursa yani o alttan tutan parcayi tutsak ortadan kessek twkrardan birlestirsek diger taraflara atilacak flepleri de ayni onceki flebin dokusuyla dikisle sabitlemekten bahsettim ben ama doktor bey onceki yapilan flebin tekrardan birlesmeme gibi ihtimal olacagini soyledi ne anlama geliyo tam anlamadim ama onemli degil zateb canim kafani karistirmaya hic gerek yok sagol canim insallah tutar ve tutacagina inaniyirum :)Cok gecmis olsun canim zor olmus senin icin insallah bu sefer cektigin acina deger tutar umarim tekrar yaparsak dokular tutmaz demis ya anlamadim yani dokular bi sefere mi mahsus tutuyo ikincisinde tutumuyomu canim c vitamini dikisilerin iylesmesi icinmi iyi oluyo canim bende aralikta gidicem bende insallah bi sorun cikmaz olur ya panik oldum simdi
Sagol kuzum benimde sizinleCnm cok sevindim hadi inş iyi olur bu kez dualarımız hepimizle
Bilmiyorum benimki tutmamisti offf bilmiyorum insallah bi sıkıntı cikmaz yaptirip gelirim inanmak basarmanin yarisidir derler :)Panik olma kuzun kendini hazirla ve git beni bilen biliyo burda ne kadar olumsuz dusunen panik olan bi insandim ben bile cok rahatim su an c vitamini dokularin iyislemesi icin evet canim o konuyu bende anlamadim canim ama yapilan flep yabi tutan flep tekrar bozulursa yani o alttan tutan parcayi tutsak ortadan kessek twkrardan birlestirsek diger taraflara atilacak flepleri de ayni onceki flebin dokusuyla dikisle sabitlemekten bahsettim ben ama doktor bey onceki yapilan flebin tekrardan birlesmeme gibi ihtimal olacagini soyledi ne anlama geliyo tam anlamadim ama onemli degil zateb canim kafani karistirmaya hic gerek yok sagol canim insallah tutar ve tutacagina inaniyirum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?