inan çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza bu sefer herşey iyi olacak inşallah. Bu sefer daha dikkatli ol ki bu kadar zahmetine değsin.

Canim sen islem ucreti gidip gelmek toplamda 3000 bin lira verdim demistin degilmi
evet kuzum ama benm ucak pahalıya geldibaya sen tekk uçakla gidrsen daha uygun olabilir ben mecbur aktarmalı gttim.. otobüse fln da bindim birsürü senin onlar olmazsa daha uyguna da cıkabilrsin

evet kuzum ama benm ucak pahalıya geldibaya sen tekk uçakla gidrsen daha uygun olabilir ben mecbur aktarmalı gttim.. otobüse fln da bindim birsürü senin onlar olmazsa daha uyguna da cıkabilrsin
Anladim kuzum tek ucakla gidicem direk ucus olur diye tahmin ediyorum dedgin gibi biraz daha uygun olur sagol tatlim

Bi akislik cikmazssa Allah nasip ederse aralikta hastaligim bitince gidicem kizlar ocakta giderim diyodum ama yilbasindan sonra zam gelir diye dusundum bi an once halletmek lazim bu isi kızlar dualarinizi eksik etmeyin benden
kuzum valla iyi yaparsın zamdan ziyade ne die bi ay die düşünerek geçiresin yaptır iyileşsin ocağa :)

Yaa canım benim herşey çok çok umdugunuzda. daha güzel olur inş yepyeni bi hayat seni bekliyo bizde senin mutlu haberini hayırlısıyla o haberlerini de alalım biran önce hep mutlu ol :)

Aslında bi yandan çok iyi fikir en azından dügünümdr stresten uzak olursun keyfini tadını çıkarırsın olcaköı olmcaköı diye düşünmekten insan hiçbirşeye odaklanamaz ki amayi yaptın canım inş çok güzel geçere:)

İnsallah cümlemizin canim benimmm :)

aman canm fazla doktor ismi verme sonra bana başlıolar özelden reklam die o kadar derdin arasında bide onlarla uğraş. kime giderseniz gidin biz kurtulmak üzereyiz inşallah herkes kurtulsun burayı okuyan :)

Size sonuna kadar katiliyorum. Ben de gecirdigim operasyonu anlattim ama girisim bile reklam olmadigini soyleyerek basladi :) vallahi ve billahi birini yanlis yonlendiren buyuk vebal aliyor. Kimimiz icin hayatinin kaymasi meselesiyken ustelik. Ben sirf para icin olmayani varmis gibi gosteren kimselere hakkimi helal etmiyorum. Yasamayanlarin havadan atip tutmasini da anlamlandiramiyorum.

evet kızlar belki de reklam yada yalan söylüyorlar diye düşünüyolardır ama yeminle anlamıyorum ne gibi bi çıkar olabilir böyle bi konuda insan hangi vicdanla yalan söyler işi gücü rast gitmez yalan söylencek bi konu degil kısaca burası olmasaydı benim işim çok zordu iyiki diyorum allah diledginden fazlasını versin yardım eden herkese düşünsenize bunu konuşabilcek dertleşebişcek bir kişi bile yok çevrede allaha şükürler olsun ki burası varmış allahım inşallah nerde varsa şu dertten kurtarsın tek dilegim bu

Burasi olmasa bende kendi kendime ne yapcagimi bilmeden bocaliyodum istanbula gidicek cesareti bile kendimde bulamiyodum bura sayesinde yaptiranlarin tavsiyeleriyle kendimde o cesareti buldum reklam yapan varmidir sanmiyorum hepimiz bu sıkıntıdayken böyle bi kötülügü yapan yoktur burda bilmiyorum herkes çok samimi burda herkesin derdi sıkıntısı ortak Allah hepimize yardim etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…