Canim sen islem ucreti gidip gelmek toplamda 3000 bin lira verdim demistin degilmiayyy o zaman sen kntrole gttgin zamanlar ben ilişkiye girmiş olcam :)) sende bu sefer sakin ol bak artık tecrübelisin hem.. olumsuz olmanın kimseye bi yararı yok inanki
inan çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza bu sefer herşey iyi olacak inşallah. Bu sefer daha dikkatli ol ki bu kadar zahmetine değsin.Kuzum bende sıkıntı var aslinda onceki yapilan flep tutmus ama yurkadaki bir dikis tutmamis akin bey kanaman olur dedi herhangi bir isleme gerek yok dedi ben sifirdan istedigim icin sonra anlatti bana o flebi bozarsak dokular tekrardan birbirine kaynamazmiz zaten akin beyin yaptigindada asagida minik bi delim varmis tum resimlerinde gordum o da adet kanamasinda kalan artiklar orada birikip daha fazla saglik sorunu yaratmamasi icinmis akin bey içime çok sindi nedense o kadar cok hatta yok denecek kadar az agri ve sizim var ama kanam cok biraz sanirim o da normal bende baya ugrasti asagida onceden tutan flebin uzerine minik bi delik( adet artigi kalmamasi icin) oyle bir acilik birakip yukardanda aciklik birakti penis girisi icin tabi cok fazla dikis atildi cok zor oldu benimkisi ben baya israr ettim cunku ihtimale birakilacak durumum veya durumumuz yok hic birimizin bu yuzden israrim dogrultusunda tekrardan bi flep daha atildi bu benim ani cinsel aktivite esnasinda daha cok zorlanmama sebep olurmus ama olsun diyorum bir resim gosterdiler bu arada dogal hali nasil bilmiyorum ama bu kadar olur hic abartmiyorum kizlar nermin hanimada bahsettim bu konudan resmini isteyip sizlerede özelden atabilirim o resmi o derece güzel ve dogal duruyodu dua ediyorum inşallah benimde aynisi olur yaa çok istiyorum ve umutsuzlugum kayboldu ya tutmazsa naparim telasi kalmadi tutcak gibi hissediyorum nedense bana öyle güven aşıladılar çünkü nermin hanimin sicakligi daha sonra cok israr ettikten sonra flep yapmasi akin beyin sasirtti beni dogrusu titizlik vs olsun hepsi cok guzeldi adam paragöz degil tamam demedi kanaman olucak diye o kadar cok israr ettim ki akin beye tamam sen istiyosun maden yapalim dedi ve yapti çok şükür iyiyim bu arada antibiyotik agri kesici verdiler ve eczaneden c vitamini almami soylediler bilgi sahibi olmak isteyenlere soyluyorum bunu ayrica ben taksi beklerken bi kiz geldi bugun 25. Gunuymus tutmus nasil sevincliydi darisi bizlerin basina insallah :)
evet kuzum ama benm ucak pahalıya geldibaya sen tekk uçakla gidrsen daha uygun olabilir ben mecbur aktarmalı gttim.. otobüse fln da bindim birsürü senin onlar olmazsa daha uyguna da cıkabilrsinCanim sen islem ucreti gidip gelmek toplamda 3000 bin lira verdim demistin degilmi
Anladim kuzum tek ucakla gidicem direk ucus olur diye tahmin ediyorum dedgin gibi biraz daha uygun olur sagol tatlimevet kuzum ama benm ucak pahalıya geldibaya sen tekk uçakla gidrsen daha uygun olabilir ben mecbur aktarmalı gttim.. otobüse fln da bindim birsürü senin onlar olmazsa daha uyguna da cıkabilrsin
kuzum valla iyi yaparsın zamdan ziyade ne die bi ay die düşünerek geçiresin yaptır iyileşsin ocağa :)Bi akislik cikmazssa Allah nasip ederse aralikta hastaligim bitince gidicem kizlar ocakta giderim diyodum ama yilbasindan sonra zam gelir diye dusundum bi an once halletmek lazim bu isi kızlar dualarinizi eksik etmeyin benden
Evet günü gününe attikca dah çok stres oluyorum bi ton senaryo yaziyorum kafamda yoksa haklisin yaptiriyim bi an önce iylessin insallahkuzum valla iyi yaparsın zamdan ziyade ne die bi ay die düşünerek geçiresin yaptır iyileşsin ocağa :)
Dualarımız hepimizle cnm Allah gönlüne göre versin inşEvet günü gününe attikca dah çok stres oluyorum bi ton senaryo yaziyorum kafamda yoksa haklisin yaptiriyim bi an önce iylessin insallah
Amin insallah canım Allah hepimizin kalbine göre versin kurtulalim hepmiz kurtulalim hepimize nasip olsun bu sıkıntıdan kurtulmakDualarımız hepimizle cnm Allah gönlüne göre versin inşhepimiz sırasıyla atlatalım güzelce
Yaa canım benim herşey çok çok umdugunuzda. daha güzel olur inş yepyeni bi hayat seni bekliyo bizde senin mutlu haberiniKizlar ben de bi haber vereyim iliskiye girermi girmez mi diyodumya evet karar verdik nikahtan sonra bi yerlere kaccaz yani balayi degil ama dugunden onceki mini balayi olcak ve ilskiye kesin gircez dedim bende istiyorum yani yapalim da bitsin cok stres oluyorum dedim o dunden raziymis zaten kizlar az kaldi az :))
Bilmiyorum ya mutluyum galiba korkudan cok.. bi yuvam olmak üzere insallah :) H hilal8535 canim sneinle ayni zamana denk gelmesi de iyi oldu birbirimize destek oluruz cifte mutluluk haberi vercez insallah
Çokk arvindim çok şükür çok şükür darısı diger habere inşallah kuruntu yapma artık hep iyi düşün iyi olcak herşeyy :) mutlu olalımda artık :)tutmuş tutmuş tutmuş tutmuş tutmuşşşşşşşşş tutmuşşşşşş evet tutmuşşşş
Aslında bi yandan çok iyi fikir en azından dügünümdr stresten uzak olursun keyfini tadını çıkarırsın olcaköı olmcaköı diye düşünmekten insan hiçbirşeye odaklanamaz ki amayi yaptın canım inş çok güzel geçere:)inşallah kuşum valla çok şükür şu günleri gösteren Rabbime benm gözümde imkansızdı bu günler.. ama bitmek üzere işte nişanlımla çaık açık konustuk onu da hallettim içim rahatladı baya bide ilişkiden sonra heralde kuş gibi olurum :) hepimiz öyle olalım :)
tutmuş tutmuş tutmuş tutmuş tutmuşşşşşşşşş tutmuşşşşşş evet tutmuşşşş
İnsallah cümlemizin canim benimmm :)Aslında bi yandan çok iyi fikir en azından dügünümdr stresten uzak olursun keyfini tadını çıkarırsın olcaköı olmcaköı diye düşünmekten insan hiçbirşeye odaklanamaz ki amayi yaptın canım inş çok güzel geçere:)
aman canm fazla doktor ismi verme sonra bana başlıolar özelden reklam die o kadar derdin arasında bide onlarla uğraş. kime giderseniz gidin biz kurtulmak üzereyiz inşallah herkes kurtulsun burayı okuyan :)
Tutar canim tutar doktorun dediklerine uy yeter tutmamasi mumkun degil sonra aynen oyle :)Bilmiyorum benimki tutmamisti offf bilmiyorum insallah bi sıkıntı cikmaz yaptirip gelirim inanmak basarmanin yarisidir derler :)
Oyle canim amin insallah kuzum cok dikkatli olucam bu sefer gercekten degmesi lazim bir daha ayni seyleri yasamak istemiyoruminan çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza bu sefer herşey iyi olacak inşallah. Bu sefer daha dikkatli ol ki bu kadar zahmetine değsin.
Burasi olmasa bende kendi kendime ne yapcagimi bilmeden bocaliyodum istanbula gidicek cesareti bile kendimde bulamiyodum bura sayesinde yaptiranlarin tavsiyeleriyle kendimde o cesareti buldum reklam yapan varmidir sanmiyorum hepimiz bu sıkıntıdayken böyle bi kötülügü yapan yoktur burda bilmiyorum herkes çok samimi burda herkesin derdi sıkıntısı ortak Allah hepimize yardim etsin insallahevet kızlar belki de reklam yada yalan söylüyorlar diye düşünüyolardır ama yeminle anlamıyorum ne gibi bi çıkar olabilir böyle bi konuda insan hangi vicdanla yalan söyler işi gücü rast gitmez yalan söylencek bi konu degil kısaca burası olmasaydı benim işim çok zordu iyiki diyorum allah diledginden fazlasını versin yardım eden herkese düşünsenize bunu konuşabilcek dertleşebişcek bir kişi bile yok çevrede allaha şükürler olsun ki burası varmış allahım inşallah nerde varsa şu dertten kurtarsın tek dilegim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?