Ben de burda geldim o kadar süreç bir sürü şey yazdim paylaştım iyilik olsun benim yaşadığım yalnizligi burdaki arkadaşlar yaşamasın diye hani guzel bisey olursa umut olurum eğer kotu sonuç alırsam da insanların yanlışa düşmesini engellerim belki insanlık yapiyim dedim ama sagolsun iyilikten anlamaz bazı arkadaşlarımız reklam yaptığımı düşünerek beni şikayet etmiş ve hesabim geçici olarak kapanmıştı. Yazık dedim yani gercekten biz burda mahremimizi anlatıyoruz insanlar bizi bi nevi dolandiricilikla suçluyo. Rabbime sukurler olsun Allah korkum var ben kimsenin hayatini karartamam boyle büyük bi vebal altına giremem colugum cocugum olacak bi gün Allah nasip ederse cikmaz mi onlardan yani birinin hayatini bilr karartsam surda..

Sikayetmi etmisler pes ya herkes herkese bi sekilde yardimci olmaya calisiyo yaptiranlar olumlu sonuc alanlar bilgilendiriyo sen kendini icini biliyosun iyiligini kul bilmesede Allah bilir ben burda cogu arkadasa tesekkur ederim sende dahil ben caresizce ne yapcagimi bilmiyodum burda sizler sayesinde icimde umut oldu

Kizlar bnde internette okudugum bir yaziya gore ve arastirmalarim gore turgay beye gitmeye karar verdim. Cunku akin bey hakkinda hicbir bilgi yok soyadi bile yazmiyor hicbir yerde belgeleri de yok. Ben acikcasi guvenemiyorum ama turgay beye baktigimda bircok memnun olan hastasi var ve adamin nette butun belgeleri mevcut. Son kontrole de cagirmiyor ben gercekten artik onu dusunuyorum.

boş ver canım senin için rahatsa sorun yok herkes kendini biliyor , allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın. İçerde sahte bir sürü üye var muhtemelen herkes birşeyler yazıp çiziyor takma kafana üzme kendini . Sen kendinden eminsen sorun yok demektir

aynen herkes birbirine yardımı dokunsun diye burada tecrübelerini paylaşıyor o yüzden insanın içinde allah korkusu olması lazım ki niye reklam yapmak için bu kadar kendini paralayıp özel şeylerini anlatsın insan

Turgay beyi bende okadar cok arastirdimki ya hakkindaki herseyi baskalarinin yaptigi yorumlari fln bide yaptiranlar olumlu sonuc aldilar insan hata yapmak istemiyo bu durum hata kabul edicek biseyde degil akin bey bide harun bey vardi sanirim onlarada bakmistim ama turgay bey icime siniyo benim bilmiyorum insallah Dogru secim yapmisizdir canim

önemli olan herkes içine sinen doktora gitmeli bence

Evet dogru diyosun reklam icin insan bukadar ozel seyini niye anlatsin ortaya doksun neyin kafasini yasiyo bu millet a biz nelerin derdindeyiz onlar neyin derdinde

Kesinlikle oyle. Benim amacim doktor kotulemk degil zaten biliyorsunuz cunku ben en basindan beri akin bey dedim ama o blogger in yazisini okuyunca sok gecirdim resmen cunku akin bey hakkinda soyadi da dahil tek bir bilgi bile cikmiyor

Kesinlikle oyle. Benim amacim doktor kotulemk degil zaten biliyorsunuz cunku ben en basindan beri akin bey dedim ama o blogger in yazisini okuyunca sok gecirdim resmen cunku akin bey hakkinda soyadi da dahil tek bir bilgi bile cikmiyor
Ben daha once dogru duzgun arastirmadan gittim ve sonunda cok uzuldum cok iyi arastirmak lazim bu iste ya insan iste korkuyo guvenemiyo ben cok merak ettim bakcam bi

sen en basindan beri akin bey diyodun evet ozeldende mesajlasmistik seninle netti kararin iyiki iyce arastirmissin canim

aynen öyle canım ama en başta bir çok kişi reklam için yazmış sanırım o yüzden herkes herşeyden şüphelenir olmuş sanırım
Bizim pskolojimiz zaten normal degil gitsin baska yerde oynasinlar iyce bozmasinlar pskolojimizi bunu yapanlar Allahinizdan bulun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…